Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: A hónap képe

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 13 19:40 #42230

• Gipszj
Roland írta:
Bazooka Joe írta:
+ azért sem érdemes, mert amikor egy hajó elsüllyed, akkor a közelében lévő dolgokat a mélybe húzza, mivel maga körül egy örvényt generál.

Szerintem ez csak egy közhiedelem.
Egyébként én is hallottam a történetet. Bizonyára függ a lehúzandó tárgy méretétől. Egy embert biztos lehúz.

Ez ugyan nem elsüllyedésnél történt, hanem indulásnál:Amikor a Titanic elindult a New-York-i útjára akkor letépte a köteleiről a mögötte álló nem kis hajót.
Egyébként a benzin még robban is. Hogy mekkorát azt a Kassa matrózai megtapasztalták jó kétszáz méterről.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 13 19:41 #42232

• Roland
andy50 írta:
Roland írta:
andy50 írta:
Pointe du Hoc! Omaha Beach! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Ez f*sza!

Köszi szépen Roland! Moderátor lettél? Sok sikert!

Köszi szépen.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 13 19:43 #42233

• Gipszj
andy50 írta:
Van még! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Ez most föl vagy leszáll? Behúzott futóval. Hasraszállni nem betonra szoktak hanem mellé.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 13 19:44 #42235

• Bazooka Joe
Szerintem ez jobb:

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-09-14 16:52
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 13 19:47 #42236

Bazooka Joe írta:
Szerintem ez jobb:

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Nagyon jó kép! Nekem is tetszik!
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 14 11:09 #42271

Gipszj írta:
andy50 írta:
Van még! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Ez most föl vagy leszáll? Behúzott futóval. Hasraszállni nem betonra szoktak hanem mellé.

Ő is próbálja szegénykém, és a repülésirányító mutatja is neki az irányt.
Ilyen alacsonyan egyébként nem szokták behúzni a futót felszálláskor, ráadásul ilyen szögben fel se szállnak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 14 12:49 #42283

Hajcihő írta:
Gipszj írta:
andy50 írta:

Ő is próbálja szegénykém, és a repülésirányító mutatja is neki az irányt.
Ilyen alacsonyan egyébként nem szokták behúzni a futót felszálláskor, ráadásul ilyen szögben fel se szállnak.

Teljesen igazad van!
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 14 13:47 #42304

Ne feledjük, képzett pilótával van dolgunk:)
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 14 14:20 #42308

cserpakszabi írta:

Attól még írhatok hülyeséget! Fenntartom magamnak a jogot!
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 14 14:43 #42311

Hajcihő írta:
cserpakszabi írta:

Attól még írhatok hülyeséget! Fenntartom magamnak a jogot!

Ez jó!
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 14 14:53 #42312

• Bazooka Joe
Bazooka Joe írta:
Szerintem ez jobb:

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

[/quote]

Mondjuk észrevettem rajta egy hibát:

Nevezetesen azt, hogy a Rangereknek (2. Ranger zászlóalj) be van tűrve a nadrágjuk a cipőjükbe, ami ráadásul egy ejtőernyős bakancs.

1. Nekik nem ilyen cipőjük volt.

2. Csak az ejtőernyősök tűrhették be a nadrágjukat a bakancsukba.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 14 14:55 #42313

Bazooka Joe írta:
Bazooka Joe írta:
Szerintem ez jobb:

Nevezetesen azt, hogy a Rangereknek (2. Ranger zászlóalj) be van tűrve a nadrágjuk a cipőjükbe, ami ráadásul egy ejtőernyős bakancs.

2. Csak az ejtőernyősök tűrhették be a nadrágjukat a bakancsukba.[/quote]

Jó megfigyelés és is eltűnődtem rajta!
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 14 15:09 #42314

Bazooka Joe írta:
Bazooka Joe írta:
Szerintem ez jobb:

2. Csak az ejtőernyősök tűrhették be a nadrágjukat a bakancsukba.

Igazad van, csak egy kis pontosítás:

1. Semmiféle cipőjük nem volt, hanem bakancsuk.

2. A partraszállásnál nem igazán törődtek a dologgal, hogy ki tűri be a nadrágját és ki nem, de ettől még ejtőernyős bakancsuk tutira nem volt, hanem fűzős lábszárvédőjük. Azért az USA tisztek lazák voltak.

A lábszárvédőt meg hülyék lettek volna levenni, mert nagyon jól védte a lábukat.

Szóval ez az alkotó \&quot;művészi szabadsága\&quot; vagy inkább dilettantizmusa. Eredmény: Történelemhamisítás.<br><br>Szerkesztette: Hajcihő, Időpont: 2010-09-14 17:11
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 14 15:30 #42315

andy50 írta:
Pearl Harbor ! Szörnyű sosem feledem azt a napot amelyen ez történt! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Talán csak nem voltál ott öregem?
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 14 15:49 #42320

Kamikaze írta:
andy50 írta:
Pearl Harbor ! Szörnyű sosem feledem azt a napot amelyen ez történt! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Talán csak nem voltál ott öregem?

Nem de már hallottam nem egy veterán nyilatkozatát!
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.23 másodperc
Joomla templates by a4joomla