Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: A hónap képe

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 20 04:57 #42788

• HunBütyök
Joe, ez nem a Wespe lőtávja? Mivel gondolom az infravörös kukkernak nincsen lőtávja, max kukkertávja.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 20 06:37 #42790

Találtam pár képet! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 20 06:38 #42791

Van még! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 20 06:38 #42792

Utolsó előtti! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 20 06:39 #42793

Az utolsó! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 20 08:53 #42795

• Bazooka Joe
HunBütyök írta:
Joe, ez nem a Wespe lőtávja? Mivel gondolom az infravörös kukkernak nincsen lőtávja, max kukkertávja.

Mivan?! Roland a Wespe lőtávját kérdezte és én azt is írtam le neki. Innentől kezdve mit nem értesz Bütyök?
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 20 09:59 #42797

andy50 írta:
Utolsó előtti! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Gondolom kurszki csata...
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 20 10:01 #42798

andy50 írta:
Az utolsó! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Korai Messzer, a vízszintes vezérsík alátámasztás (dúc) miatt...
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 20 10:02 #42799

Mármint korai gyártású...
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 20 10:34 #42800

Kamikaze írta:
andy50 írta:

Korai Messzer, a vízszintes vezérsík alátámasztás (dúc) miatt...

Azaz egy Bf 109E Emil
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 20 14:43 #42816

• HunBütyök
Roland írta:
Bazooka Joe írta:
Roland írta:
Mellesleg aránytalanul kicsinek ábrázolták az Uhu-t.

A Párducokra ekkora volt rászerelve. A nagyobbak az Sd.Kfz. 251-ken voltak.

És ezek mekkora területet voltak képesek \"megvilágítani\"?

Joe, Roland szerintem az infra-kukkert kérdezte.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 20 14:50 #42818

andy50 írta:
Van még! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Szerintem már meg is van a következő hónap képe.
Szép kép gratula. Hol találtad megnézném a többit is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 20 14:52 #42819

• HunBütyök
Kamikaze írta:
andy50 írta:

Gondolom kurszki csata...

Annyira hatásvadász ez is.

Amúgy tudtátok, hogy Kurszknál egy Su-122 megbénított egy Tigrist, és tudjátok mivel? Szimpla HE lövedékkel. Mai napig nem tudni, hogy sikerült, és mit talált el a Tigrisen, de a Tigris nagyon megérezte. Hasonló legendás esemény, mint a magasról lepottyant Liberator géppuskás esete, vagy a jelzőrakétával lelőtt Bf-109.

Amúgy az 1943 májusától használt BR-460A lőszer a Su-122-n 97 mm páncélt tudott átszakítani, a BR-460 pedig 200 mm-t. Akár a Ferdinánddal is leszámolt volna. Mondjuk HEAT lövedék kevés volt a su-122-ben, mivel főként önjáró tarackként használták, és inkább repeszgránátot tüzelt.<br><br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2010-09-20 16:53
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 20 16:02 #42823

LRDG írta:
andy50 írta:

Szerintem már meg is van a következő hónap képe.
Szép kép gratula. Hol találtad megnézném a többit is.

Köszi szépen a képen bal alsó sarokban van a honlap neve írd be google-n!
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 20 16:25 #42828

Találtam egy jó képet szerintem tetszeni fog! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.20 másodperc
Joomla templates by a4joomla