Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: A hónap képe

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 20 19:03 #42868

andy50 írta:
Találtam egy jó képet szerintem tetszeni fog! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Ez nagyon jó!
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 21 18:11 #42906

panzer2 írta:
andy50 írta:
Találtam egy jó képet szerintem tetszeni fog! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Ez nagyon jó!

Köszi szépen!
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 21 18:32 #42908

Hát amelyiken ilyen futurisztikus képek vannak fenn ( rajzoltak ).

Köszi előre is a segítséget.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 22 04:47 #42910

• Zeki
Ez a kép pont jó lesz nekem, ez alapján ismét ihletet kaptam.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 22 07:33 #42913

andy50 írta:
Bazooka Joe írta:
Korszerűbb Tigrispusztítók voltak a SU-152 és az ISU-152. Tűzgyorsaságuk + lőszerellátottságuk volt gyenge.

Megvan a 4000. hozzászólásom!!!

Gratulálok!

Én is!
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 22 07:34 #42914

panzer2 írta:
andy50 írta:

Ez nagyon jó!

Ez már komoly!
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 22 10:20 #42918

Bazooka Joe írta:

Megvan a 4000. hozzászólásom!!!

Gratulálok! Ezúttal felterjesztelek a Szószátyár díj aranyfokozatára a tölgyfalombokkal és kardokkal!
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 22 16:10 #42929

• Bazooka Joe
Ez az eredmény nem spammolásból jött össze! Úgyhogy a díjat inkább visszautasítanám.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 22 16:33 #42933

Kamikaze írta:
panzer2 írta:
andy50 írta:

Ez nagyon jó!

Ez már komoly!

Köszi szépen!
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 22 16:46 #42941

• Bazooka Joe
Valóban, ez egy nagyon szép képe Chris Collingwood-nak. Azt bánom, hogy nem tudom megállapítani, hogy ezek az SS-páncélgránátosok milyen ruhát viselnek, ugyanis a Waffen-SS-ben kismillió féle / fajta álcaruha volt.<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-09-22 18:46
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 22 17:39 #42960

• Roland
Egy csodaszép Jagdtiger: A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 23 12:53 #43032

Kedvencem! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 23 12:54 #43033

Találtam még! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 23 12:55 #43034

Még van! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 szep. 23 12:56 #43035

Csak nektek! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.22 másodperc
Joomla templates by a4joomla