Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: A hónap képe

Válasz/Re:A hónap képe 2010 okt. 02 13:44 #43787

• szenszej95
A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Was ist das????<br><br>Szerkesztette: szenszej95, Időpont: 2010-10-02 15:46
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 okt. 02 14:19 #43788

• Zeki
Egész jól össze lett ollózva, bár vannak szembetűnő furcsaságok, és racionálisan kikövetkeztethető hibák.
[img size=150][/img] A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 okt. 02 14:22 #43789

• Zeki
A német felségjelzés elég gyéren van ott, a jobb oldali emberke öltönyben van, a hátsó teherautó szerintem amerikai, és elöl a harckocsi nos, minek egy tank egy csészealj elé és nézzük meg jól milyen harckocsi is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 okt. 02 14:40 #43791

Én pedig láttam a National Geograpic-on,hogy náci tudósok az amcsik szeme láttára egy ilyen csészealjal elrepülnek egy szigetről.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 okt. 02 15:00 #43792

• Zeki
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 okt. 02 15:36 #43793

• Gipszj
Én nem hiszek ezekben a repülő csészealjakban. Amit két ember tud az már nem titok, hát még amit több. Ezek a hírek -véleményem szerint- azon alapulnak, hogy aki mesélte az látta azt aki személyesen hallott valakinek az ismerőséről amit az mesélt mások alapján. Andersennek van egy nagyon tanulságos meséje egy kis tyúkról, amelyiknek kihullott egy szál tolla. A National Geografic-ot sem kell félteni. Ha az a film valódi lett volna más is tudna róla. Volt egy jónevű nyugati hírügynökség, amelyik megvette Hitler hiteles naplóját, közzé is tették, aztán kiderült, hogy hamis. Magyarországon is volt egy eset a gabonakörökkel, sok jónevű szakember állította, hogy különleges módon jött létre, majd jelentkezett két srác fényképekkel, hogy azt ők csinálták.<br><br>Szerkesztette: Gipszj, Időpont: 2010-10-02 17:37
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 okt. 02 16:02 #43794

101.Légideszant írta:
Én pedig láttam a National Geograpic-on,hogy náci tudósok az amcsik szeme láttára egy ilyen csészealjal elrepülnek egy szigetről.

Az mind semmi! Én a Csillagrombolót is láttam! Továbbá egy csomó fénykardot! És működtek! És a birodalmi lépegetők is!

Tessék már megmondani nekem, mi a fenét keres egy ilyen járgányon egy rakás 88-as?
És mi célból van rajta? Jobb támadófegyverek, vagy védőfegyverek nem is álltak rendelkezésre?
Továbbá mi a fenéért van az aerodinamikusnak tűnő korong tetején, egy aerodinamikailag - enyhén szólva - kifogásolható henger, hajókabin ablakokkal?

Ha már van egy ilyen fotóm, akkor - gondolom - egyéb információs anyagaim is vannak! Mi is hajtotta ezt az izét?
Netalán azt akarja nekünk valaki bizonyítani, hogy a nácik ET-k voltak?
Minek? Agyilag tutira! A nácizmushoz garantáltan ziziknek kellett lenniük!

Csak egy a baj: Anya szülte őket, és ők a bizonyíték az emberi fajon belül, hogy még egy kultúrnemzet fiai is micsoda aljas tettekre képesek!

UFO-k nélkül is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 okt. 02 16:09 #43795

• Zeki
No ez az.
És én is láttam a a Halálcsillagot! Ott volt az Endor felett. Meg láttam a Nagy lábút! Ne higgy már el mindent amit a tv mutat.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 okt. 02 16:19 #43796

Zeki írta:
No ez az.
És én is láttam a a Halálcsillagot! Ott volt az Endor felett. Meg láttam a Nagy lábút! Ne higgy már el mindent amit a tv mutat.

Nem tudod véletlenül Darth Vader telefonszámát? Volna számára egy kis asztmagyógyszerem!
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 okt. 02 16:25 #43797

• Roland
Hajcihő írta:
Zeki írta:
No ez az.

Nem tudod véletlenül Darth Vader telefonszámát? Volna számára egy kis asztmagyógyszerem!

Ez jó:laugh:
De nekem meggyőződésem,hogy a nácik azon titkos fegyvere, melynek elkészülésére a végsőkig vártak a nácik nem az atombomba volt, hanem az UFO-k.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 okt. 02 16:28 #43798

• szenszej95
Nem az enyém a kép, valamit kerestem, és ezt adta ki... Én is ezért kérdeztem, hogy mi a fene ez...
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 okt. 02 16:34 #43799

• Zeki
Tudjuk Szenszi, nem is veled van a baj, hanem a többivel, akik elhiszik.
De-de megvan, tegnap beszéltem vele, mesélte hogy a szíve már nem a régi... nem csak asztma van már ott... de jár sóbarlangokba a Tatooinra...
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 okt. 02 16:35 #43800

• Zeki
Túl sok videojátékkal játszottal vagy nem tudom... Hol lehet ilyen marhaságokról hallani vajon? Lehet valami őrült mese? Ja van a Star Trek Enterprise sorozatban egy rész amikor visszamennek a múltba mert az UFO-k segítenek a náciknak, de könyörgöm...
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 okt. 02 16:53 #43801

• Roland
Zeki írta:
Túl sok videojátékkal játszottal vagy nem tudom... Hol lehet ilyen marhaságokról hallani vajon? Lehet valami őrült mese? Ja van a Star Trek Enterprise sorozatban egy rész amikor visszamennek a múltba mert az UFO-k segítenek a náciknak, de könyörgöm...

Sajnálom Zeki, én nem játszok ilyesmikkel.
De ha egy Horten Ho 229 nevű repcsit össze tudtak hozni a buta nácik és a termoszférába lőttek ki rakétákat, akkor nem hinném, hogy a légierő terén ismertek határokat.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 okt. 02 17:34 #43802

Roland írta:
Hajcihő írta:
Zeki írta:
No ez az.

Ez jó:laugh:
De nekem meggyőződésem,hogy a nácik azon titkos fegyvere, melynek elkészülésére a végsőkig vártak a nácik nem az atombomba volt, hanem az UFO-k.

A bizonyítékok nélküli meggyőződés a fanatikus hit előszobája.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.16 másodperc
Joomla templates by a4joomla