Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: A hónap képe

Válasz/Re:A hónap képe 2010 okt. 25 18:57 #45047

Találtam pár képet! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 okt. 25 18:58 #45048

Ez a kép szerintem megérdemli a hónap képe címet! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 okt. 26 16:44 #45085

• koi
andy50 írta:
Ez a kép szerintem megérdemli a hónap képe címet! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Kik ezek,ausztrálok?Mert azok használtak a 2.vh-ban tányérsisakot.<br><br>Szerkesztette: koi, Időpont: 2010-10-26 18:44
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 okt. 26 16:56 #45087

• HunBütyök
Ez szabvány brit sisak szerintem, ami volt cseheknk, lengyeleknek, görögöknek, ausztráloknak, dél-afrikaiaknak, indiaiaknak, burmaiaknak, cseheknek, csádiaknak, hú meg sok sok mindenkinek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 okt. 26 16:58 #45088

• Bazooka Joe
De ott van a sisakon egy jelzés, amit szerintem csak meghatározott alakulatok viseltek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 okt. 26 17:31 #45091

• HunBütyök
Én nem hiszek ezeknek a rajzolt képeknek sajnos
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 okt. 26 17:40 #45094

• Zeki
Hát, ez szerintem ne legyen hónap képe. Nem éppen egy kedves kép, ez éppen a háború csúnyábbik oldalát mutatja.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 okt. 26 19:17 #45107

Zeki írta:
Hát, ez szerintem ne legyen hónap képe. Nem éppen egy kedves kép, ez éppen a háború csúnyábbik oldalát mutatja.

Miért van szebb oldala is?
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 okt. 26 19:20 #45108

És ez már megfelelő kép? A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 okt. 26 19:22 #45109

És ez a másik? A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 okt. 26 19:35 #45110

Nem tudom tetszeni fog nektek ezek a képek de felteszem! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 okt. 26 19:35 #45111

Még pár kép! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 okt. 26 19:35 #45112

Van még! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 okt. 26 19:36 #45113

Még hat kép! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 okt. 26 19:37 #45114

Még van pár kép! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.14 másodperc
Joomla templates by a4joomla