Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: A hónap képe

Válasz/Re:A hónap képe 2010 nov. 23 19:12 #48940

Bazooka Joe írta:
A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Ezek milyen egységbe tartoznak?
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 nov. 23 19:14 #48941

• Bazooka Joe
Fogalmam sincs. Képleírás nem volt egyikhez sem.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 nov. 23 19:39 #48942

• szenszej95
Bazooka Joe írta:
A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Ez de jó!! I love Pz. 38 (t)
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 nov. 23 20:28 #48949

• Einer spinnt immer!
Jagdpanther írta:
Bazooka Joe írta:

Ezek milyen egységbe tartoznak?

Tuti Waffen-SS, mivel feketék. Ám szerintem ez fantáziakép, szóval a festő minden beleadott.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 nov. 23 21:30 #48953

• Gipszj
Szerintem kétséges, hogy volt-e valaha ilyen 109-es. Ez-amennyire a képből meg lehet ítélni- E-1, E-2 vagy E-3 lehet. Úgy tudom, hogy Galland-deckkel ezeketmég nem gyártották.A korai 109-ek svancca volt így festve mint a képen. Ezek a gépek még sötétzöldre voltak festve, fekete az éjszakai vadászok színe volt, de 109-es éjszakai vadász nem volt. A Waffen-SS-nek meg nem volt semmilyen repülőgépe hacsak futárgépe nem.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 nov. 24 16:26 #48968

• Einer spinnt immer!
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 nov. 24 16:32 #48970

Gipszj írta:
Szerintem kétséges, hogy volt-e valaha ilyen 109-es. Ez-amennyire a képből meg lehet ítélni- E-1, E-2 vagy E-3 lehet. Úgy tudom, hogy Galland-deckkel ezeketmég nem gyártották.A korai 109-ek svancca volt így festve mint a képen. Ezek a gépek még sötétzöldre voltak festve, fekete az éjszakai vadászok színe volt, de 109-es éjszakai vadász nem volt. A Waffen-SS-nek meg nem volt semmilyen repülőgépe hacsak futárgépe nem.

A Galland-kabintető a G6 késői szériájában jelent meg. Ezek vagy D, vagy E sorozatú gépek, de ami nagyon furcsa, hogy a farkukon látható jelzést általában polgári gépeken, és a Condor légió gépein használták.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 nov. 24 16:38 #48973

• Bazooka Joe
Akinek kellenek, itt vannak nagyban.

www.operatorchan.org/wallz/res/2053.html
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 nov. 24 18:09 #48977

• Gipszj
Jagdpanther írta:
Gipszj írta:

A Galland-kabintető a G6 késői szériájában jelent meg. Ezek vagy D, vagy E sorozatú gépek, de ami nagyon furcsa, hogy a farkukon látható jelzést általában polgári gépeken, és a Condor légió gépein használták.

Ezek biztos, hogy \"E\" szériába tartozó gépek, a \"D\" szériának más volt az olajhűtője. 1939-ben -háború kitörését követően előfordult ilyen festés a svanccon, de nagyon hamar abbahagyták.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 nov. 24 18:19 #48980

• koi
Bazooka Joe írta:
Oh,my God!de repülnék vele!
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 nov. 24 18:20 #48981

• koi
Einer spinnt immer! írta:
Na persze.Nem veszi észre.Ez melyik játékban van?
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 nov. 24 18:36 #48988

koi írta:
Einer spinnt immer! írta:
Na persze.Nem veszi észre.Ez melyik játékban van?

Call of Duty 2 szerintem!
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 nov. 24 18:41 #48992

• Bazooka Joe
Asszem 3. pálya - \"Reparing the Wire\".
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 nov. 24 18:50 #48994

• Zeki
Amikor a szovjetek védenek egy rövid vonalat, és te kapsz egy Mosin Nagant Mesterlövész puskát, majd ellentámadást kell indítanotok és a pálya vége, amikor fel kell robbantani a németek főhadiszállását, mert nem tudtatok bemenni az emeleti ajtón, és a repedések közül lövöldöztek lefele a németek.... emlékszem
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 nov. 24 18:55 #48995

• Bazooka Joe
Neeem. Ez a kép az az utáni pályáról való.

Amiről te beszélsz Zeki, az a 2. pálya, a \&quot;Demolition\&quot; nevű.<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-11-24 19:56
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.22 másodperc
Joomla templates by a4joomla