Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: A hónap képe

Válasz/Re:A hónap képe 2010 nov. 29 16:10 #49308

• HunBütyök
Szívem repes a boldogságtól ilyenkor. Mondjuk lángszórós R35-ről még nincsen tudomásom.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 nov. 29 16:46 #49314

• koi
Lehet,hogy odaszereltek egy öngyújtót. Egyébbként nincs lángszórós R-35,csak egy kissé..hááát..furán rajzolták meg a képet.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 nov. 29 17:47 #49330

• Einer spinnt immer!
Hunbütyök, akkor ez a pontos kép Rommelről Afrikában:

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 nov. 29 17:48 #49331

• Einer spinnt immer!
Hasonló képekkel kérlek ezt az oldalt bombázd:

www.napiszar.com/<br><br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2010-11-29 20:07
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 nov. 29 17:51 #49333

• Einer spinnt immer!
A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 nov. 29 17:52 #49334

• Einer spinnt immer!
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 nov. 29 18:17 #49342

• Gipszj
Einer spinnt immer! írta:

Nem vagyok benne biztos, de mintha első vh.-s jelzés lenne a léghajón. Meg abban sem vagyok biztos, mintha ilyen léhajója nem lett volna a németeknek. Ez inkább egy brit záróléggömbre hasonlít.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 nov. 29 18:22 #49344

• Zeki
Ez valóban egy brit záróléggömb, valahol London légterében és valóban I. vh-s német jelzés van rajta. Gratulálok annak aki szerkesztette. A másik a birodalmi E.Y. AT-AT lépegető. Könyörgöm nézze már meg milyen ormótlan nagy nyílást, és géppuskát rakott a tetejére....
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 nov. 29 19:05 #49355

HunBütyök írta:
Szívem repes a boldogságtól ilyenkor. Mondjuk lángszórós R35-ről még nincsen tudomásom.

Nem lángszóró az Bütyi, hanem lézerágyú. Az egyetlen fegyver, ami átlövi a kályhaezüstöt;)
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 nov. 29 19:10 #49356

• szenszej95

Ahha.. Szóval ő itt olvasta Shakespeare Hamletjét..
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 nov. 29 19:12 #49358

• Zeki
Hááát...Túlcsordul benned az irónia, kedves.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 nov. 29 19:45 #49367

• HunBütyök
Bizony, nekem az a Heller-féle Somua makettem van aminek a dobozáról van akép ide felrakva. És valóban, kályhaezüssttel van lefújva.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 nov. 29 19:47 #49368

• koi
Gipszj írta:

Nem vagyok benne biztos, de mintha első vh.-s jelzés lenne a léghajón. Meg abban sem vagyok biztos, mintha ilyen léhajója nem lett volna a németeknek. Ez inkább egy brit záróléggömbre hasonlít.
Ezen a képen azt nem értem,miért tüzel egyik gép a másikra,holott ugyanolyan felségjelzésük van.Ti értitek?
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 nov. 29 19:49 #49369

• Gipszj
koi írta:
Gipszj írta:

Ezen a képen azt nem értem,miért tüzel egyik gép a másikra,holott ugyanolyan felségjelzésük van.Ti értitek?

Szerintem egy Spit lő egy 109-re (mögé), amúgy mindkét gép húzza a kondenz-csíkot. A léggömb már megkapta a magáét.<br><br>Szerkesztette: Gipszj, Időpont: 2010-11-29 20:50
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 nov. 29 19:51 #49371

• koi
Gipszj írta:
koi írta:
Gipszj írta:

Szerintem egy Spit lő egy 109-re (mögé), amúgy mindkét gép húzza a kondenz-csíkot. A léggömb már megkapta a magáét.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Gipszj, Időpont: 2010-11-29 20:50
Ja,bocs,elnéztem,mivel fejjel lefele van.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.15 másodperc
Joomla templates by a4joomla