Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: A hónap képe

Válasz/Re:A hónap képe 2011 jan. 06 18:10 #50981

• Gipszj
Nem tartozik ide, de hogy lehet valakinek személyes üzenetet küldeni?
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 jan. 06 18:12 #50982

• koszta
Gipszj írta:
Nem tartozik ide, de hogy lehet valakinek személyes üzenetet küldeni?

Ha bejelentkezel bal oldalt van egy Magán üzenetek rész. Ott pedig Üzenet írása, címzett kiválasztása, levél megírása, és küldés.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 jan. 06 18:13 #50983

• Magyarharcos
Rájöttem!
A hozzá szóló képe alatt van egy kis kocka, rá viszed az egeret és kiírja, hogy személyes üzenet küldése.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 jan. 06 18:20 #50985

• Bazooka Joe
Gipszj írta:
Csak azért kérdeztem, mert úgy tudom, hogy a hónappal összefüggő képek kellenek. Az is igaz persze, hogy a felhőből nem derül ki se a hely, se az időpont. Egyébként szép kép. Ha hónappal összefüggésben kell lennie úgy nehezebb, ez tény, de szórakoztatóbb is.

Én ezt nem kötöttem ki. + számomra ez inkább egy zavaró tényező, mivel így sok mutatós képet nem tudnék akkor feltölteni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 jan. 08 12:02 #51039

• Bazooka Joe
A Patton által vezetett 3. Hadseregbe tartozó 5. gyalog és 4. páncélozott-hadosztály katonái.

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 jan. 08 12:02 #51040

Gipszj írta:
Bazooka Joe írta:
Gipszj írta:
Szeretném megkérdezni, hogy ez hogy kapcsolódik februárhoz.

Sajnos van olyan kép amihez nem találok infót. Ám mivel ezt szépnek találtam, hát feltöltöttem.

Remélem nem baj, hogy olyan képek is vannak, amik nem februárhoz kapcsolódnak. Mert ha igen, úgy eléggé be lennénk határolva.

Csak azért kérdeztem, mert úgy tudom, hogy a hónappal összefüggő képek kellenek. Az is igaz persze, hogy a felhőből nem derül ki se a hely, se az időpont. Egyébként szép kép. Ha hónappal összefüggésben kell lennie úgy nehezebb, ez tény, de szórakoztatóbb is.

Szerkesztette: Gipszj, Időpont: 2011-01-06 19:07<br><br>Szerkesztette: Gipszj, Időpont: 2011-01-06 19:10

Ne is feltétlenül az adott hónappal legyen összefüggésben, hanem az évszakkal, időszakkal.
Pl.: decemberben karácsonyos kép,
januárban téli kép,
júliusban sivatagban tikkadós kép stb.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 jan. 10 17:39 #51146

• Bazooka Joe
Még 10 napig lehet képeket feltölteni, melyek majd játékban lesznek a februári hónap képe címért!

Egy lépést sem hátrálunk (Sztálingrád)

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 jan. 13 15:57 #51223

Itt van pár kép hogy le ne maradjak a versenyről! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 jan. 13 15:58 #51224

Bastogne ! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 jan. 13 15:58 #51225

És az utolsó! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 jan. 13 16:45 #51239

andy50 írta:
Bastogne ! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Ez szerintem inkább az Ardennek-hegység. Tudomásom szerint Bastogne-ban jóval nagyobb volt a házak száma, és jóval kisebb a fáké:whistle:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 jan. 13 16:50 #51240

• Bazooka Joe
Bastogne körül elég nagy kiterjedésű erdősségek találhatók...
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 jan. 13 16:53 #51241

• Zeki
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 jan. 13 16:55 #51242

Bazooka Joe írta:
Bastogne körül elég nagy kiterjedésű erdősségek találhatók...

Ezt én is tudom. De hogyha pl. kimész kirándulni a Pilisbe, és megkérdezi tőled valaki, hogy mit csináltál a hétvégén, akkor azt mondod, hogy Budapesten sétáltál? Nem hinném:whistle:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 jan. 13 16:56 #51243

• Bazooka Joe
Ne szívjátok már ennyire andy50 vérét! Jó, hogy földrajzi szélességet + hosszúságot nem kértek a pontos beazonosítás végett!
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.18 másodperc
Joomla templates by a4joomla