Számvéber Norbert írta:
A 9. sz. kép egy sima makett!!!
A 12. sz. kép pedig eredetileg a Roncskutató honlapon jelent meg. Még látni a rosszul eltüntetett vízjelet a jobb alsó sarokban...

Jajj, attól hogy makett, még jó kép és Turán.
A roncskutatók meg halgassanak csak el, mert amiket összeáskálnak és a fekete piacon értékesítenek azzal nagyobb kárt okoznak. Nem is beszélve a hazavitt éles lőszerekről. Meg ha jól tudom a földben talált régészeti leletek az államot illetik meg. Úghyhogy coki van a sok földturkásznak. A régészek más tészta, őket szeretem.
Ja meg ha ott jelent meg? A sok lövöldözős agybeteg játék honlapján akkor mi a fenéért van az Opel-Blitz gépkocsi-családról írt cikkem? Most pereljem be őket? Ugyan már! Ha kell nekik vigyék. De éppígy vagyunk mi moddolók is. Amikor írtam a kínaiaknak vagy anémeteknek, hogy hazsnálhatnám-e ezt vagy azt a 3D-s modelljüket, akkor nem mondták azt hogy nem. Pedig aztán 3D-ben megrajzolni egy AEC Matadort másfél cm hosszúságban nem kis munka. De éppúgy én sem haragszom, amiért az általunk készített por effektet elkérték a brazilok. Pedig mi egy egy újítással több időtz eltöltünk mint egy muksó aki kiszínez egy fotót.
Úgyhogy ne aggódjunk már egy kép miatt. Szerintem aki kiszínezte a Turánt, ő is jónéven veszi ha mások dícsérik munkáját és felhasználják. Ha nem, akkor egy tetves kis homoszexuális... és levesszük a Turános képét, mert b*zikat nem propagálunk.