Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: A hónap képe

Válasz/Re:A hónap képe 2011 jan. 18 19:19 #51521

• HunBütyök
Bazooka Joe írta:
Bazooka Joe írta:
Addig gondolom az összes haverodnak szólsz, hogy szavazzanak a megfelelő képre, igaz?

HunBütyök írta:
Nincsen sok haverom úgyhogy nem fog menni.

Sokkal kevesebb haverom van mint amennyi kommersz csíra lesi az oldalt. XD

Bár lehet a német sudden honlapra felrakom a szavazást, hogy aki arra jár az nyomjon már egy pöttyöt az 1-es képre.

Hmmm... azért hallom, hogy használod az ötletemet.

Sajnos oda sem rakhatom fel. Úgyhogy a többség dönt majd.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 jan. 24 18:59 #51742

• koszta
Tessék szavazni, mert fogy az idő. Illetve lehet tölteni is szépen fel a képeket a következő hónapra.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 jan. 24 20:15 #51750

• Gipszj
Én a Turánra szavazok. Nem tudom, hogy hivatalosan hogy kell, ezért így.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 jan. 24 20:17 #51752

• koszta
Gipszj írta:
Én a Turánra szavazok. Nem tudom, hogy hivatalosan hogy kell, ezért így.

Link:
www.masodikvh.hu/index.php?option=com_co...4&Itemid=474

Amelyik kép szimpatikus kiválasztod, majd \"szavazok\". Ilyen egyszerű.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 jan. 31 06:38 #52090

• HunBütyök
Na alig várom mi lesz a hónap képe.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 jan. 31 16:00 #52102

HunBütyök írta:
Na alig várom mi lesz a hónap képe.

Mondjuk egy Teletabi?
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 jan. 31 17:49 #52114

Egy páran arra szavaznának.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 jan. 31 18:50 #52129

• HunBütyök
Én is benevezek egy képpel a köv.hónap képére.

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 feb. 03 12:51 #52271

• Bazooka Joe

Jöhetnek az áprilisi képek!<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2011-02-03 13:51
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 feb. 03 14:22 #52272

Ők olaszok,nem?
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 feb. 03 16:11 #52286

• koszta
A szavazást kiírtam, tessék szavazni!
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 feb. 03 16:38 #52288

• Számvéber Norbert
A 9. sz. kép egy sima makett!!!
A 12. sz. kép pedig eredetileg a Roncskutató honlapon jelent meg. Még látni a rosszul eltüntetett vízjelet a jobb alsó sarokban...
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 feb. 03 17:35 #52296

• HunBütyök
És az én képem miért nincsen benne? Én is raktam ki a az anyukás-babás-katonásat.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 feb. 03 17:57 #52299

• HunBütyök
Számvéber Norbert írta:
A 12. sz. kép pedig eredetileg a Roncskutató honlapon jelent meg. Még látni a rosszul eltüntetett vízjelet a jobb alsó sarokban...

Jajj, attól hogy makett, még jó kép és Turán.

A roncskutatók meg halgassanak csak el, mert amiket összeáskálnak és a fekete piacon értékesítenek azzal nagyobb kárt okoznak. Nem is beszélve a hazavitt éles lőszerekről. Meg ha jól tudom a földben talált régészeti leletek az államot illetik meg. Úghyhogy coki van a sok földturkásznak. A régészek más tészta, őket szeretem.
Ja meg ha ott jelent meg? A sok lövöldözős agybeteg játék honlapján akkor mi a fenéért van az Opel-Blitz gépkocsi-családról írt cikkem? Most pereljem be őket? Ugyan már! Ha kell nekik vigyék. De éppígy vagyunk mi moddolók is. Amikor írtam a kínaiaknak vagy anémeteknek, hogy hazsnálhatnám-e ezt vagy azt a 3D-s modelljüket, akkor nem mondták azt hogy nem. Pedig aztán 3D-ben megrajzolni egy AEC Matadort másfél cm hosszúságban nem kis munka. De éppúgy én sem haragszom, amiért az általunk készített por effektet elkérték a brazilok. Pedig mi egy egy újítással több időtz eltöltünk mint egy muksó aki kiszínez egy fotót.
Úgyhogy ne aggódjunk már egy kép miatt. Szerintem aki kiszínezte a Turánt, ő is jónéven veszi ha mások dícsérik munkáját és felhasználják. Ha nem, akkor egy tetves kis homoszexuális... és levesszük a Turános képét, mert b*zikat nem propagálunk.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 feb. 03 18:40 #52303

• Számvéber Norbert
HunBütyök írta:
Számvéber Norbert írta:

Jajj, attól hogy makett, még jó kép és Turán.

A roncskutatók meg halgassanak csak el, mert amiket összeáskálnak és a fekete piacon értékesítenek azzal nagyobb kárt okoznak. Nem is beszélve a hazavitt éles lőszerekről. Meg ha jól tudom a földben talált régészeti leletek az államot illetik meg. Úghyhogy coki van a sok földturkásznak. A régészek más tészta, őket szeretem.
Ja meg ha ott jelent meg? A sok lövöldözős agybeteg játék honlapján akkor mi a fenéért van az Opel-Blitz gépkocsi-családról írt cikkem? Most pereljem be őket? Ugyan már! Ha kell nekik vigyék. De éppígy vagyunk mi moddolók is. Amikor írtam a kínaiaknak vagy anémeteknek, hogy hazsnálhatnám-e ezt vagy azt a 3D-s modelljüket, akkor nem mondták azt hogy nem. Pedig aztán 3D-ben megrajzolni egy AEC Matadort másfél cm hosszúságban nem kis munka. De éppúgy én sem haragszom, amiért az általunk készített por effektet elkérték a brazilok. Pedig mi egy egy újítással több időtz eltöltünk mint egy muksó aki kiszínez egy fotót.
Úgyhogy ne aggódjunk már egy kép miatt. Szerintem aki kiszínezte a Turánt, ő is jónéven veszi ha mások dícsérik munkáját és felhasználják. Ha nem, akkor egy tetves kis homoszexuális... és levesszük a Turános képét, mert b*zikat nem propagálunk.

Az a Turán kép EREDETI színes dia, nem színezett. Én sem szeretem a kisvakond-egyletet, de azért ott vannak mások is. Aki ezt a képet feltette oda, az nem vájár.
A lenyúlás pedig lenyúlás, még akkor is, ha buzgón körbemagyarázod...<br><br>Szerkesztette: Számvéber Norbert, Időpont: 2011-02-03 19:40
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.19 másodperc
Joomla templates by a4joomla