Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: A hónap képe

Válasz/Re:A hónap képe 2011 feb. 04 21:35 #52483

• HunBütyök
Tudom hogy nem kivánságműsor mert úgyis a diafilmes Turán lesz a hónap képe.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 feb. 04 21:36 #52484

Kamikaze írta:
A Teleki-féle megjegyzésel azért vitatkoznék!
Mivel Jugoszláviában puccsal új hatalom alakított kormányt, amelyik minden - az elődje által aláírt - szerződést semmisnek mondott! Úgyhogy a magyar szerződésszegés, csak a komcsi történetírás (45 utáni) ferdítése (hazugsága) volt!!!

Igen, ez igaz. Viszont Teleki, ha öngyilkos lett, ezért lett az. Ő tartotta a szavát, bármi áron. Ha pedig megölték, akkor ezért, mert tartotta a szavát.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 feb. 04 21:39 #52486

HunBütyök írta:
Akkor íme egy Párducos kép:

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Nagyon szépen kivehető a zimmerit réteg a tornyon.

Bütyi, egyetértek a mondandóddal, én is kitettem a Katyn-os képet. De szerintem azért mindennek van határa, ezt talán nem kellene erőltetni:dry:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 feb. 04 21:45 #52488

• HunBütyök
A legtöbb kissrác naponta lő agyon embereket call of dutyban és trancsíroz szét ellenséget kézigránáttal.

Legalább látják hogy milyen valóságban az amit játékként élnek meg.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 feb. 04 22:18 #52495

• Bazooka Joe
HunBütyök írta:

Akkor jó.

Egyébként érdekes, hogy te már tudod előre az eredményt. Vajon miért van ez?!
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 feb. 04 22:33 #52497

• Gipszj
Jagdpanther írta:
HunBütyök írta:
Akkor íme egy Párducos kép:

Bütyi, egyetértek a mondandóddal, én is kitettem a Katyn-os képet. De szerintem azért mindennek van határa, ezt talán nem kellene erőltetni:dry:

Láttam már balesteben meghalni embereket. Egy kép messze elmarad a valóságtól. Például nem érződik az égett hús szaga, meg hullaszag sincs, meg az égett fémnek a szaga. Hang sincs, hogy tovább ne is folytassam...

Idézés részt javítottam.<br><br>Szerkesztette: koszta, Időpont: 2011-02-05 08:40
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 feb. 04 23:32 #52500

• Rife
Véleményem szerint inkább kössük a képet egy történelmileg fontos időponthoz. Amiket itt láttam, az azért nagyon komoly. Nem sokára a lányaim tanulják a világháborúkat. Nem igazán szeretném, ha ilyen képeket látnának ott, ahol Én is szerkesztő vagyok. Én szigorúan ellenzem a háborút, de szeretném érzékeltetni minden gyerekkel, hogy nem egy videó játék volt az. Eddig a szavaimmal és az általam talált tárgyakkal szerintem sikerült ( visszacsatolásokból tudom). Szóval, legyen egy \&quot;kemény\&quot; azonban emberek nem megbotránkoztató kép a hónap képe.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 feb. 05 06:22 #52502

• HunBütyök
Bazooka Joe írta:
HunBütyök írta:

Akkor jó.

Egyébként érdekes, hogy te már tudod előre az eredményt. Vajon miért van ez?!

Hát passsz, de én a finn Stugra szavaztam.

A Lees kép az véletlen a műve, én csak azért szavaztam rá mert szeretem a kaktuszokat és ez az első vh-s kép amin premier plánban van egy kaktusz is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 feb. 05 07:04 #52508

• Gipszj
Rife írta:
Véleményem szerint inkább kössük a képet egy történelmileg fontos időponthoz. Amiket itt láttam, az azért nagyon komoly. Nem sokára a lányaim tanulják a világháborúkat. Nem igazán szeretném, ha ilyen képeket látnának ott, ahol Én is szerkesztő vagyok. Én szigorúan ellenzem a háborút, de szeretném érzékeltetni minden gyerekkel, hogy nem egy videó játék volt az. Eddig a szavaimmal és az általam talált tárgyakkal szerintem sikerült ( visszacsatolásokból tudom). Szóval, legyen egy \&quot;kemény\&quot; azonban emberek nem megbotránkoztató kép a hónap képe.

Ezt nem tudom hogy lehet megvalósítani. Ha a képen csak lőnek az hasonlít a videójátékra. Ha van egy szalonképes hulla, az csak alszik, meg nem is igazán látszik, hogy ez rossz neki. A romok az már talán jobb, de ha népek téblábolnak közte akkor túl lehet élni. Az ilyen megégett hulla az mindenkinek érthető, mert mindenki égette már meg magát és tudja, hogy a kis égés is nagyon fáj.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 feb. 05 07:42 #52515

• koszta
Én azt mondom, hogy lehet sokatmondó egy kép, és nem is kell annak ennyire brutálisnak lennie. Például egy síró ember, vagy hasonló (például szerintem az a kép amikor az egyik katona sír, a másik pedig kötözi elég sokatmondó, mégsem olyan durva).
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 feb. 05 08:19 #52527

• Com. Hakapeszi
Rife írta:

Bütyök képei szerintem nem feltétlenül megbontránkoztatóak, csak a szomorú valóság. Volt szerencsém ennél sokkal, sokkal durvább fényképekhez különböző háborúkból. Persze gyerekeknek ilyet se kell mutogatni, de előbb-utóbb talán jobb ha ezzel is szembesül nem? Végülis ezeknél jobban semmi se mutatja meg a háború borzalmait, bármennyire brutálisak is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 feb. 05 08:32 #52529

Ez nagyon brutális egy kép.
De egyben megmutatja a háború igazi arculatát.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 feb. 05 08:39 #52530

• koszta
Com. Hakapeszi írta:
Rife írta:

Bütyök képei szerintem nem feltétlenül megbontránkoztatóak, csak a szomorú valóság. Volt szerencsém ennél sokkal, sokkal durvább fényképekhez különböző háborúkból. Persze gyerekeknek ilyet se kell mutogatni, de előbb-utóbb talán jobb ha ezzel is szembesül nem? Végülis ezeknél jobban semmi se mutatja meg a háború borzalmait, bármennyire brutálisak is.

Azzal egyetértek, hogy ilyeneket is kell látniuk. Csak nem feltétlen a hónap képe rovatnál.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 feb. 05 08:43 #52531

• Com. Hakapeszi
Igen, nem ott. Végülis ez a háborúnak csak az egyik arca a rengeteg közül.
A háborút néha hajlamosak vagyunk úgy látni, mint az alábbi képen levő katonák, és a holtesteket, atrocitásokat és egyebeket bemutató képek kellenek, hogy ezt a képet kiegyensúlyozzák. A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.<br><br>Szerkesztette: Com. Hakapeszi, Időpont: 2011-02-05 09:48
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 feb. 05 09:50 #52541

• Bazooka Joe
A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.[/quote]

Japán katonák ünneplik a bataan-i győzelmet.

Ezt 100 %, hogy be fogom tenni.

Ellenben az ilyen brutális képeidet Bütyök ne ide, hanem a képtárba töltsd fel légyszi.

Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2011-02-05 10:51<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2011-02-05 11:43
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.16 másodperc
Joomla templates by a4joomla