Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: A hónap képe

Válasz/Re:A hónap képe 2011 máj. 01 11:36 #56360

• Bazooka Joe
Magyarország, 1945.

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 máj. 01 11:37 #56361

• Bazooka Joe
A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 máj. 01 11:51 #56362

Hát tudtommal Magyarországon nem harcoltak amerikai katonák:D
Nem hagytál le pár képet ?
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 máj. 01 11:57 #56363

• Bazooka Joe
Valamit félrenézhettél. Azon a képen aminek ez a címe: \"Magyarország, 1945.\" hol látsz te amerikai katonákat?
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 máj. 01 12:13 #56364

• HunBütyök
Bazooka Joe írta:

Már megint a giccs... miért dugja ki a fejét a náci harckocsizó amikor 10 méterről lőnek rá az amerikai katonákok????
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 máj. 01 12:23 #56365

• Bazooka Joe
Jó kérdés. Ugyanezt én is feltettem magamnak, amikor láttam a Ryan közlegény megmentésében, a Ramelle-ben lezajlott ütközetkor (utolsó nagy csata a filmben), hogy SS-Sturmbannführer Hoess a toronyból kidugott fejjel irányít.

Erre két magyarázatot találtam. Az egyik, hogy így jobban beláthatják a csatateret, a másik pedig, hogy így közvetlenül tudnak kommunikálni a harckocsi mellett lévő katonákkal. Ennek ellenére természetesen veszélyes dolog volt így irányítani egy harckocsit.<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2011-05-01 15:03
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 máj. 01 13:15 #56366

• Gipszj
Bazooka Joe írta:
Jó kérdés. Ugyanezt én is feltettem magamnak, amikor láttam a Ryan közlegény megmentésében, a Ramelle-ben lezajlott ütközetkor (utolsó nagy csata a filmben), hogy SS-Sturmbannführer Hoess a toronyból kidugott fejjel irányít.

Erre két magyarázatot találtam. Az egyik, hogy így jobban beláthatják a csatateret, a másik pedig, hogy így közvetlenül tudnak kommunikálni a harckocsi mellett lévő katonákkal. Ennek ellenére természetesen veszélyes dolog volt így irányítani egy harckocsit.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2011-05-01 15:03

Én azt tartom valószínűnek, hogy így látott is valamit. Harckocsi harckocsi ellen még csak elmegy a periszkóp, mert az ellenfél se lát többet, meg a harckocsi az viszonylag nagy. Gyalogság ellen ha azok közeljutnak a harckocsihoz akkor a periszkóp holt terébe kerülnek. Végül is a kísérő gyalogsággal folytatott megbeszélés sem kizárt, de abban a zajban nem tudom mit hallani, a harckocsi tornyában meg kapaszkodni kell úgy általában, tehát a keze is foglalt.<br><br>Szerkesztette: Gipszj, Időpont: 2011-05-01 15:16
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 máj. 01 16:13 #56367

Gipszj írta:
Bazooka Joe írta:

Erre két magyarázatot találtam. Az egyik, hogy így jobban beláthatják a csatateret, a másik pedig, hogy így közvetlenül tudnak kommunikálni a harckocsi mellett lévő katonákkal. Ennek ellenére természetesen veszélyes dolog volt így irányítani egy harckocsit.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2011-05-01 15:03

Én azt tartom valószínűnek, hogy így látott is valamit. Harckocsi harckocsi ellen még csak elmegy a periszkóp, mert az ellenfél se lát többet, meg a harckocsi az viszonylag nagy. Gyalogság ellen ha azok közeljutnak a harckocsihoz akkor a periszkóp holt terébe kerülnek. Végül is a kísérő gyalogsággal folytatott megbeszélés sem kizárt, de abban a zajban nem tudom mit hallani, a harckocsi tornyában meg kapaszkodni kell úgy általában, tehát a keze is foglalt.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Gipszj, Időpont: 2011-05-01 15:16

A tankból nem tud 360 fokban körbenézni?
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 máj. 01 16:30 #56368

• Bazooka Joe
Német kézre került Carro Armato P 40 harckocsi.

Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 máj. 01 16:42 #56370

• Moscow
. A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 máj. 01 17:03 #56371

• Gipszj
cserpakszabi írta:
Gipszj írta:
Bazooka Joe írta:

Én azt tartom valószínűnek, hogy így látott is valamit. Harckocsi harckocsi ellen még csak elmegy a periszkóp, mert az ellenfél se lát többet, meg a harckocsi az viszonylag nagy. Gyalogság ellen ha azok közeljutnak a harckocsihoz akkor a periszkóp holt terébe kerülnek. Végül is a kísérő gyalogsággal folytatott megbeszélés sem kizárt, de abban a zajban nem tudom mit hallani, a harckocsi tornyában meg kapaszkodni kell úgy általában, tehát a keze is foglalt.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Gipszj, Időpont: 2011-05-01 15:16

A tankból nem tud 360 fokban körbenézni?

Elvileg igen, de csak kb. 10x20 cm-es prizmákon vagy hasonló méretű forgatható periszkópon.
A torony aminek a tetején van elég sokat kitakarhat, mintha valaki egy asztal lapjára hajtaná a fejét és úgy nézné a padlót.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 máj. 01 18:27 #56374

Román I.A.R 80 A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 máj. 01 19:42 #56376

• Moscow
. A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 máj. 01 19:44 #56377

• Moscow
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2011 máj. 02 13:03 #56383

• banditos
XD A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.16 másodperc
Joomla templates by a4joomla