Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: A hónap képe

Válasz/Re:A hét képe 2009 dec. 06 09:00 #22193

• Bazooka Joe
Egy német téli támadás, valahol a Szovjetunióban. A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hét képe 2009 dec. 06 10:25 #22194

• PanzerfaustHans
Ezek a képek eléggé féstményszerűek, de jók.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hét képe 2009 dec. 06 11:44 #22204

• HunBütyök
Szerintem sem dokumentációra valók, inkább propaganda ízűek, de jól néznek ki.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hét képe 2009 dec. 11 16:56 #22334

• Bazooka Joe
Érdekességképp itt egy ritka kép egy Tigris II-es tornyáról, és lövegéről, csak, hogy érezhetőek legyenek a méretei! Amúgy a harckocsi éppen festés alatt állt és az 503. nehézpáncélos-osztály alárendeltségébe tartozott. A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hét képe 2009 dec. 13 16:03 #22418

Egy igazán jól sikerül panther átalakítás:

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hét képe 2009 dec. 13 16:53 #22424

• Bazooka Joe
Gondolom, hogy az Otto Skorzeny által parancsnokolt 150. páncélosdandár kötelékébe tartozott. Legalább is, hogy végrehajthassák az ardenneki offenzíván belül a számukra kiszabott Greif hadműveletet sok átalakított Panzer IV-est és V-öst alkalmaztak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hét képe 2009 dec. 14 08:57 #22445

<br><br>Szerkesztette: andy50, Időpont: 2009-12-14 17:56
Csatolmányok:
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hét képe 2009 dec. 14 16:57 #22509

Szerintem legyen ez:

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.<br><br>Szerkesztette: andy50, Időpont: 2009-12-14 17:58
Csatolmányok:
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hét képe 2009 dec. 14 17:00 #22510

vagy mutatok még egyet:<br><br>Szerkesztette: andy50, Időpont: 2009-12-14 18:02
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hét képe 2009 dec. 14 17:04 #22511

bocs ez jobb az előzőnél

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hét képe 2009 dec. 14 17:06 #22512

áhh tudok jobbat :

Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hét képe 2009 dec. 14 17:07 #22514

jobb:

Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hét képe 2009 dec. 15 15:03 #22655

na talán ez:

Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hét képe 2009 dec. 15 15:05 #22656

talán egy német páncélos:

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.<br><br>Szerkesztette: andy50, Időpont: 2009-12-15 16:06
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hét képe 2009 dec. 16 18:29 #22806

PanzerfaustHans írta:
Ezek a képek eléggé féstményszerűek, de jók.
Tényleg jók!
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.16 másodperc
Joomla templates by a4joomla