Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: A hónap képe

Válasz/Re:A hét képe 2010 jan. 05 19:18 #24725

és még ez:

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hét képe 2010 jan. 05 19:18 #24726

és még ez:

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hét képe 2010 jan. 05 19:20 #24728

Na, de átvitte a páncélt vagy nem? Nem. Ettől még semmi baja nem lett!
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hét képe 2010 jan. 05 19:22 #24729

• HunBütyök
Hát milyen gyorsan lehetett elhagyni egy Tigrist ha beütött a crach? na azt szorozd meg 10-zel, szerintem úgy menekültek. Mákja volt a fritzeknek, hogy nem durrant el ez a gombóc...
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hét képe 2010 jan. 05 19:23 #24732

• HunBütyök
Bazooka Joe írta:
Hmmm... a Tigris evolúció! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Nyersanyagpazarlás. Mennyi jó panzer IV ausf. J-t lehetett volna ebből építeni...
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hét képe 2010 jan. 05 19:25 #24734

• HunBütyök
Bazooka Joe írta:
Na akkor ez most valós vagy nem?! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Photoshop!
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hét képe 2010 jan. 05 19:30 #24737

• Bazooka Joe
HunBütyök írta:
Nyersanyagpazarlás. Mennyi jó panzer IV ausf. J-t lehetett volna ebből építeni...

...amikkel egyedül mennyire nem lehetett volna megnyerni a háborút... <br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-01-05 20:30
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hét képe 2010 jan. 05 19:53 #24744

• HunBütyök
Bazooka Joe írta:
HunBütyök írta:

...amikkel egyedül mennyire nem lehetett volna megnyerni a háborút... &lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-01-05 20:30

Miért Tigrisekkel sikerült? És mégis mikkel jutottak el a németek Moszkva alá? Mikkel igázták le Európát?
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hét képe 2010 jan. 05 20:11 #24745

• Bazooka Joe
Pontosan erre a válaszra számítottam... szerintem volt oka, hogy egyik nemzet sem 1 féle harckocsit gyártott...
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hét képe 2010 jan. 05 20:16 #24746

• HunBütyök
Ezt nem értem...
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hét képe 2010 jan. 05 20:20 #24747

• Bazooka Joe
Ha az összes pénzből amit a nehézharckocsi programba beleöltek mind Panzer IV-ket építettek volna azokkal sem nyerték volna meg a háborút a németek. 1-2 éven belül ott álltak volna temérdek, de elavult harckocsival.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hét képe 2010 jan. 05 20:50 #24751

Azért nem voltak annyira elavultak milyen páncélosra gondolsz ami elveri a sherman na ne nevettess bár egyet értek hogy a tigrisre szükség volt;)
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hét képe 2010 jan. 05 20:55 #24752

• Bazooka Joe
A háború előrehaladtával minden harckocsira Panzer III-IV-V-VI-VI B-re szükség volt. Mindegyiknek megvolt a maga rendeltetése. Ha csak egyfélét gyártottak volna azt fel***hatták volna a nemesebbik felükbe! Bizony nagyon is szükség volt nehéz harckocsikra Párduc, Tigris I-II.<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-01-05 21:56
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hét képe 2010 jan. 05 21:13 #24753

Az biztos ha nem lett volna a németeknek a Tigris nem nyertek volna meg annyi tankcsatát!

A mondatot nagybetűvel kezdjük. Javítottam.<br><br>Szerkesztette: koszta, Időpont: 2010-01-06 06:48
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hét képe 2010 jan. 05 21:44 #24754

A németek szerintem hamarabb kapituláltak volna ha csak PzIVeseket gyártanak... Az azzal nagyjából egyenértékű tankokat, Sherman,t34,eseket kellett volna létszámban felülmúlni.... Vagyis letermelni Szovjetúniót,Angliát,Usát, miközben három frontos háborúban vagy és ipartelepeidet éjjel nappal szüntelenül bombázzák. A német páncéloshadosztályok kb fele-Panther fele pzIV,arányban voltak 44-45ben. Ha néztek hadosztály-statisztikákat, látszik egyértelműen, a pzIvesek nagyon nagy mértékben hullottak, a Panther mellett már csak töltelékegységnek számított.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.15 másodperc
Joomla templates by a4joomla