Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: A hónap képe

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 17 17:13 #34574

Az éjszaka harcosai:whistle:

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

szenszej: az img parancs size paraméterét állítsd nagyobbra 150től, és nagyobb lesz a kép.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 18 07:33 #34580

Na akkor egy kis saját színezésű kép: A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 18 07:35 #34581

És még egy:
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 18 07:40 #34582

Azt hiszem ezt sem mutattam még:

Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 18 15:09 #34601

• HunBütyök
szabi írta:
Azt hiszem ezt sem mutattam még:

Itt egy kicsit túl zöldek az cuccok...
Amúgy elég ritka az M4A3E2-t ábrázoló fotó, mivel alig készült belőle 250 darab. természetesen a kedvenc páncélosom a Sherman Jumbo becenévre hallgató M4A3E2.

A Nimródos kép istencsászár!

A kék ruhás németek közül meg aki dohányzik, úgy néz ki mintha hasmenése lenne.

Az éjszaka harcosai nagyon eltalált kép, semmi nem látszik belőle.

A géppuskásos garfika nem rossz kép,. de kissé unalmas hatásvadászat. A Kötis meg szintén tré.

A legjobb szerintem a Nimródos kép, megérdemelné hogy a hónap képe legyen.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 18 15:12 #34602

• HunBütyök
szabi írta:
Na akkor egy kis saját színezésű kép: A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Ilyent gyártsál jó sokat!
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 18 15:22 #34604

szabi: Mutasd már a képnek az eredetijét? Tényleg te szinezted? Milyen progival?
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 18 15:27 #34607

Gratula a képekhez!
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 18 16:29 #34613

Bütyök kedvéért A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 18 16:48 #34619

Jó ez a psp, de szabi szépen megoldotta, kicsit kedvem is lett szerkesztgetni. Én pl. csak ennyire jutottam:D Ez se lesz a hónap képe.

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.<br><br>Szerkesztette: portillo, Időpont: 2010-05-18 18:49
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 18 16:50 #34620

• Zeki
Ezek Mussolini olasz elit-alakulata. Gondolom a kakas (máshol páva) tollakról. Meg a rendszám is \&quot;BE\&quot;, azaz bersaglierik.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 18 17:05 #34623

Zeki írta:
Ezek Mussolini olasz elit-alakulata. Gondolom a kakas (máshol páva) tollakról. Meg a rendszám is \&quot;BE\&quot;, azaz bersaglierik.

Pontosan.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 19 09:21 #34646

Én Photoshop CS3-mal színezem a képeket.
Elég nehéz eltalálni a megfelelő színeket és még ha meg is találom akkor sem biztos, hogy a képen nem lesz túl élénk vagy éppen túl élettelen. Ahogyan Bütyök is mondta a Jumbonál például túl zöldek a zöldek.:)Annyiféleképpen sikerülne a színezés, ahányszor nekifutnék. Persze az eredeti kép minőségétől is függ, hogy milyen lesz a végeredmény. Van ami egészen élethű lesz, és van ami olyan mintha filctollal színeztem volna. Mindjárt megmutatom az eredeti képeket is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 19 09:27 #34647

Íme a Nimród:
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 19 09:30 #34648

szabi írta:
Én Photoshop CS3-mal színezem a képeket.
Elég nehéz eltalálni a megfelelő színeket és még ha meg is találom akkor sem biztos, hogy a képen nem lesz túl élénk vagy éppen túl élettelen. Ahogyan Bütyök is mondta a Jumbonál például túl zöldek a zöldek.:)Annyiféleképpen sikerülne a színezés, ahányszor nekifutnék. Persze az eredeti kép minőségétől is függ, hogy milyen lesz a végeredmény. Van ami egészen élethű lesz, és van ami olyan mintha filctollal színeztem volna. Mindjárt megmutatom az eredeti képeket is.

Bizony nehéz, lásd az én \&quot;munkámat\&quot;, néhány perc alatt nem lehet jót alkotni. De a nimródos kép nagyon el lett találva színügyileg, minden klappol, ügyes vagy. Mennyi idő volt elkészíteni?
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.18 másodperc
Joomla templates by a4joomla