Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: A hónap képe

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 20 16:43 #34688

Egy másik kép! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 20 16:44 #34689

Egy másik kedvenc! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 20 16:45 #34690

Itt egy másik kép! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 20 16:46 #34691

Ez a kép szerintem egy pár embernek tetszeni fog! Remélem! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 20 16:47 #34692

Ez is tök jó kép! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 20 16:48 #34693

Még van! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 20 17:18 #34694

andy50 írta:
A kedvencem! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Elég gagyi.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 20 18:57 #34699

• HunBütyök
Ha valaki mégegyszer amerikais vagy németes képet mer barakni én megfejelem a monitort. Ennyire szegényes a fantáziátok? Mint ahogy Pinhead is mondja. (Micsoda szegényes fantázia! )

Ha mégegy Tigrist vagy Tigris II-t kiraktok akkor meg bekattanok!!!

Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 20 18:59 #34700

• HunBütyök
andy50 írta:
Még van! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Na ez már egy fokkal jobb itt angolok láthatók!
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 20 19:03 #34702

• HunBütyök
Egy érdekes kép:

Amerikai és egy nemzeti oldalon álló kínai katona együtt cigarettáznak.

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 20 19:08 #34703

Ez hol készült?
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 20 19:17 #34705

Tessék Bütyi Ausztrálok. A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 20 19:22 #34708

• HunBütyök
portillo írta:
Ez hol készült?

Kínában!
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 20 19:25 #34709

HunBütyök írta:
portillo írta:
Ez hol készült?

Kínában!

Azt gondoltam, de Kína nagy, hol harcoltak ott amerikai egységek?
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 20 19:26 #34710

• HunBütyök
Azért meglátszik kinek van gazdag fantáziája! Éljenek az Ausztrálok!

Na és kik harcoltak még a második világháborúban? Játszunk olyat, hogy aki azonos nép fiairól tesz ki képet, az egy hétig le lesz tiltva a honlapon.
Na jó ehhez Koszta kell, de megdumálom vele.

Én nemzeti kínait raktam ki, panzer2 ausztrálokat!

Németet, amcsit kirakni tilos!
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.14 másodperc
Joomla templates by a4joomla