Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: A hónap képe

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 20 19:27 #34711

HunBütyök írta:
Azért meglátszik kinek van gazdag fantáziája! Éljenek az Ausztrálok!

Na és kik harcoltak még a második világháborúban? Játszunk olyat, hogy aki azonos nép fiairól tesz ki képet, az egy hétig le lesz tiltva a honlapon.
Na jó ehhez Koszta kell, de megdumálom vele.

Én nemzeti kínait raktam ki, panzer2 ausztrálokat!

Németet, amcsit kirakni tilos!

Tetszik az ötlet.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 20 19:28 #34712

panzer2 írta:
Tessék Bütyi Ausztrálok. A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Az auszik teheneket hajkurászni igyekeztek, vagy háborúra? A kalapocskájukból ez nem igazán derül ki. Igazán jó álcázó kalap, illetve véd a golyótól, nagyszerű.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 20 19:28 #34713

Na akkor éljen a Csaba! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 20 19:29 #34714

• HunBütyök
Sajnos, amint feljön msn-re kínai haverom és lefordítja nekem a kicsiszék-kicsiszét-hóember-csirkeláb feliratot akkor megmondom. XD

Amúgy én a kínaiak fegyverzetét ismerem csak, azt nem hogy hol harcoltak 1941 után.
pl. 6 darab 88-assal lőtték a szadista japánokat Shanghainnál. Amúgy Mg34-ük is volt a nemzeti kínaiaknak és ha hiszitek ha nem úgy nézett ki a nemzeti kínai hadsereg, mint a wehrmacht citromfejűekkel...
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 20 19:33 #34715

• HunBütyök
portillo írta:
panzer2 írta:
Tessék Bütyi Ausztrálok. A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Az auszik teheneket hajkurászni igyekeztek, vagy háborúra? A kalapocskájukból ez nem igazán derül ki. Igazán jó álcázó kalap, illetve véd a golyótól, nagyszerű.

A sisak nemnagyon véd a golyóktól... Meg ez könnyű és praktikus volt. Már unom a rohamsisakos képeket.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 20 19:33 #34716

portillo írta:
panzer2 írta:

Harcoltak képzeld de aki foglalkozik ezzel a témával annak illene tudnia.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 20 19:35 #34717

HunBütyök írta:
Sajnos, amint feljön msn-re kínai haverom és lefordítja nekem a kicsiszék-kicsiszét-hóember-csirkeláb feliratot akkor megmondom. XD

Amúgy én a kínaiak fegyverzetét ismerem csak, azt nem hogy hol harcoltak 1941 után.
pl. 6 darab 88-assal lőtték a szadista japánokat Shanghainnál. Amúgy Mg34-ük is volt a nemzeti kínaiaknak és ha hiszitek ha nem úgy nézett ki a nemzeti kínai hadsereg, mint a wehrmacht citromfejűekkel...

Jah Jah, a Nanking Nankingba is bilifejűek voltak. De nem pontosan azt kérdezem koordinátára pontosan hogy hol készült a kép, hanem az az érdekes hogy amerikai egységek harcoltak a kínaiak mellett. Elég merésszég volt ledobni őket a nagy sárgaságba, mégha egy oldalon álltak is. És miért hangsúlyozod hogy NEMZETI kínaiak? Akik a japánok ellen harcoltak ők volt a nemzetiek? Inkább kommunisták, vörösök. Mert voltak kollaboránsok, a fehérek, Csang-Kaj Sek stb.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 20 19:36 #34718

• HunBütyök
A németek rémálmai:

Marokkói katonák 1944 augusztis 19-én Toulonban. A francia és később a Szabad Francia hadsereg elit alakulatainak egyike. Jól kivehető az oldalukon hordott kard!

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Na most már van Marokkói képünk is.<br><br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2010-05-20 21:36
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 20 19:39 #34719

panzer2 írta:
portillo írta:
panzer2 írta:

Harcoltak képzeld de aki foglalkozik ezzel a témával annak illene tudnia.

Na ne mond, képzeld tudtam róla. Amúgy is mit illik mit nem, nem mindegy? Aki hobbi szinten foglalkozik a témával arról olvas amiről akar. Egyébként sokat olvastam a tengeri hadműveletekről, a Fülöp-szigetekről délre, az ausztrál haditengerészetnek elég nagy kudarc volt az a tengeri hadakozás, nem kevés csatahajót( cirkálókat is) vesztettek, segítség nélkül hamar elhulltak volna.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 20 19:40 #34720

• HunBütyök
Kína nagy ország. Ott voltak komcsi kínaiak, őket a szovjetunió nyomta fegyverrel a japók ellen. Voltak náci kínaiak, őket kezdteben a nácik és az olasztok nyomták fegyverrel 1937-18 táján, de abbahagyták mert rájöttek, hogy inkább a japánok a barátok. Aztán később az amcsik nyomták a náci kínaiakat fegyverrel.

De amúgy voltak asszem még Madzsúriában feudális kínaiak is a japók ellen, meg minden kínai a japók ellen volt. Persze közben egymást is írtották a kínaiak, csak úgy elvi alapon, megszoksából.

Amúgy arra gondoltam, hogy a kínai második világháboúrs dolgokbab is bele kéne ásnom magamat. Mert a legnagyobb vh-s ország egyike volt. Nagyon gáz hogy senki nem tud róluk semmit...

Ja amúgy nem készpénz amit írtam, még minden képlékeny. Amúgy erlég nehéz hozzáférni a kínai dolgokhoz...<br><br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2010-05-20 21:47
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 20 19:42 #34721

• HunBütyök
Viszont ne feledjük az ausztrálok Kokoda ösvényét. Amikor a japók már köpésnyire voltak Ausztráliától azért a tehenészek jól odatették magukat!
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 20 19:44 #34722

HunBütyök írta:
Kína nagy ország. Ott voltak komcsi kínaiak, őket a szovjetunió nyomta fegyverrel a japók ellen. Voltak náci kínaiak, őket kezdteben a nácik és az olasztok nyomták fegyverrel 1937-18 táján, de abbahagyták mert rájöttek, hogy inkább a japánok a barátok. Aztán később az amcsik nyomták a náci kínaiakat fegyverrel.

De amúgy voltak asszem még Madzsúriában feudális kínaiak is a japók ellen, meg minden kínai a japók ellen volt. Persze közben egymást is írtották a kínaiak, csak úgy elvi alapon, megszoksából.

Amúgy arra gondoltam, hogy a kínai második világháboúrs dolgokbab is bele kéne ásnom magamat. Mert a legnagyobb vh-s ország egyike volt. Nagyon gáz hogy senki nem tud róluk semmit...

A lényeg hogy mindig valaki tömte őket, csak néha azt sem tudták kitől van a fegyver, nem mindegy... Annyira nem vonz a téma, sok kicsi sárga, mindegyik ugyanúgy néz ki, aztán írtják egymást halomra. Mi a jó ebben?
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 20 19:50 #34723

• HunBütyök
Na ne offoljuk, kéremszépen!

Inkább tessék felrakni képet! Német, amcsi, angol, kínai, magyar, marokkói, ausztrál már van. Kik harcolhattak még 1939-45 között ha ez világháború volt?
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 20 19:53 #34724

Kik? Kedvenc, népem az irániak.
pzKW 38(t).
A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A hónap képe 2010 máj. 20 19:57 #34726

Mellesleg a legnagyobb királyok az etiópiaiak voltak, akik bunkókkal vették fel a harcot a fasiszta hordákkal.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.21 másodperc
Joomla templates by a4joomla