Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Vélemények, hibák

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 szep. 08 18:28 #41724

Na és miért? Ha szabad tudakolnom

Kérlek használj nagybetűket!!!<br><br>Szerkesztette: David9999999, Időpont: 2010-09-08 21:33
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 szep. 08 18:55 #41729

• koszta
Szerintem hagyjuk a témát. Úgysem fogunk egyről a kettőre jutni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 szep. 08 19:30 #41734

LRDG írta:
na és miért? ha szabad tudakolnom

Köznapi nyelven kéred, vagy fogjak intellektuelhez méltó fejtegetésbe?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 szep. 09 17:56 #41788

• Gipszj
A saját véleményem a következő:
Az elejét nem ismerem a kirobbant vitának, de az biztos, hogy ennyi dilettáns közé kell egy hivatásos is, mert különben lecsúszik az oldal szinvonala Földi Pál alá. Tehát közérthetően, hogy én vagyok vagy nem vagyok az nem egy nagy ügy, de Sz.N. hiánya ahogy Fouche mondta: Több mint bűn, hiba.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 szep. 09 18:02 #41792

• Bazooka Joe
koszta írta:

Végül is ezt a legegyszerűbb mondani. Nem ám azt, hogy esetleg legközelebb odafigyel a vezetőség, vagy ilyesmi.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 szep. 09 18:31 #41797

• Roland
David9999999 írta:
Bazooka Joe írta:
&lt;br&gt;&lt;br&gt;David9999999 írta:
Szerintem Norbertet nem hallgattattuk el de ha ő ezt mégis így gondolja akkor majd ő szól nem kell ide szóvivő, ezzel nem megsérteni akartalak .

Norbi már nem először ment el, és én emlékszem a legutóbbi esetre, amikoris Zekivel balhézott össze.

A balhé alapjául már nem tudom, hogy mi szolgált, de arra emlékszem, hogy Zeki kerek perec megmondta, hogy el lehet menni. Az, hogy jogos volt-e ez a kijelentése... nos ki tudja?

Szóval én is úgy vélem, akárcsak Hajcihő, hogy Norbi legutóbb mintha el lett volna üldözve innen. Holott Mo. egyik legnevesebb hadtörténészének jelenléte csak emeli a honlap színvonalát.

Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-09-07 21:30

Nem mondtam, hogy nem volt oka hogy elmennyen vagy hogy ki mit nem mondott:) Ez az én véleményem volt de nem tudom legutóbb mi történt úgyhogy ebbe a részébe igazán nem is folyok bele ti jobban tudjátok!

Én közvetlen tanúja voltam az esetnek és az egésznek azt volt a lényege, hogy Norbert nem volt képes elfogadni Zeki moderátor ítéletét. Ekkor \&quot;megzsarolta\&quot; a szerkesztőséget, hogy vagy Zekit fokozzák le, vagy ő fog sztrájkba kezdeni. Ezek után ki a fene csodálkozik, hogy Zeki felajánlotta neki a távozás lehetőségét?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 szep. 09 18:41 #41798

• Gipszj
Miután én nem voltam ott, csak kérdezem, kinek volt igaza?
Annyit hozzátennék, én magamban sohasem éreztem elegendő képességet ahoz, hogy moderátorságot vállalva életről-halálról döntsek.<br><br>Szerkesztette: Gipszj, Időpont: 2010-09-09 20:44
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 szep. 09 19:07 #41800

• koszta
Bazooka Joe írta:
koszta írta:

Végül is ezt a legegyszerűbb mondani. Nem ám azt, hogy esetleg legközelebb odafigyel a vezetőség, vagy ilyesmi.

Moderátornak joga van helyzeteket mérlegelni, döntéseket hozni. Nem tartom vezetőségi kérdésnek, de legközelebb ha ilyen lesz, jobban oda fogunk figyelni, hogy megnyugodj.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 szep. 09 20:14 #41803

• Bazooka Joe
Roland írta:
Én közvetlen tanúja voltam az esetnek és az egésznek azt volt a lényege, hogy Norbert nem volt képes elfogadni Zeki moderátor ítéletét. Ekkor \&quot;megzsarolta\&quot; a szerkesztőséget, hogy vagy Zekit fokozzák le, vagy ő fog sztrájkba kezdeni. Ezek után ki a fene csodálkozik, hogy Zeki felajánlotta neki a távozás lehetőségét?

Annyira offolta az adott témát, mint amennyire \&quot;Hajcihő szokta\&quot;. Értsd úgy, hogy nem volt értelemtől mentes.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 szep. 09 20:15 #41804

• Bazooka Joe
koszta írta:
Moderátornak joga van helyzeteket mérlegelni, döntéseket hozni. Nem tartom vezetőségi kérdésnek, de legközelebb ha ilyen lesz, jobban oda fogunk figyelni, hogy megnyugodj.

Annak nagyon örülnék.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 szep. 09 20:41 #41809

• HunBütyök
Hívjuk vissza Norbit, nélküle félkarú óriások vagyunk

Meg sok-sok mindent szeretnék tőle kérdezni.

Sőt egyik haverom is üdvözli őt, akinek a diplomamunkájában is segített.

GYERE VISSZA NORBI!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 szep. 09 20:45 #41810

• HunBütyök
Gipszj írta:
Annyit hozzátennék, én magamban sohasem éreztem elegendő képességet ahoz, hogy moderátorságot vállalva életről-halálról döntsek.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Gipszj, Időpont: 2010-09-09 20:44

Hú, én léennék modi, de koszta nem engedi. rt ismer ngem. A 100000 felhasználót úgy leredukálnám 15 főre mint a huzat. Sok kamureget úgy leredukálnám 30 főre mint a huzat. Aki beírná a fórumba hogy kedvence a Tigris, és kedvenc filmje a Ryan közlegény, az kb 2 perc múlva repülne. Ki Mir Szem hozzám képest szeretnivaló plüssmaci lenne. Úgyhogy én érzek késztetést moderátorkodásra, de sajna nem lehetek az.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 szep. 10 01:33 #41822

Bazooka Joe írta:
Roland írta:

Annyira offolta az adott témát, mint amennyire \&quot;Hajcihő szokta\&quot;. Értsd úgy, hogy nem volt értelemtől mentes.

Na most pirulok.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 szep. 10 01:35 #41823

HunBütyök írta:
Hívjuk vissza Norbit, nélküle félkarú óriások vagyunk

Meg sok-sok mindent szeretnék tőle kérdezni.

Sőt egyik haverom is üdvözli őt, akinek a diplomamunkájában is segített.

GYERE VISSZA NORBI!

Inkább félagyú óriások.

És énekeljünk:

Norbika gyere már,
Kis szívünk ide váár!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 szep. 10 01:36 #41824

HunBütyök írta:
Gipszj írta:
Annyit hozzátennék, én magamban sohasem éreztem elegendő képességet ahoz, hogy moderátorságot vállalva életről-halálról döntsek.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Gipszj, Időpont: 2010-09-09 20:44

Hú, én léennék modi, de koszta nem engedi. rt ismer ngem. A 100000 felhasználót úgy leredukálnám 15 főre mint a huzat. Sok kamureget úgy leredukálnám 30 főre mint a huzat. Aki beírná a fórumba hogy kedvence a Tigris, és kedvenc filmje a Ryan közlegény, az kb 2 perc múlva repülne. Ki Mir Szem hozzám képest szeretnivaló plüssmaci lenne. Úgyhogy én érzek késztetést moderátorkodásra, de sajna nem lehetek az.

Mer\', már mér\'?
Az én kedvencem is a Tigris! A Micimackóból!
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.15 másodperc
Joomla templates by a4joomla