Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Vélemények, hibák

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 okt. 24 12:09 #44897

Egyet fel raksz?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 okt. 24 12:21 #44906

• Gipszj
Gipszj írta:
Sok hajóról van jó ábrám, de ez az 500 pixeles határ *** az ábrákat.

Moderálva!<br><br>Szerkesztette: cserpakszabi, Időpont: 2010-10-24 13:52

Az, hogy kiherél szerintem nem obszcén, nem rombolja az erkölcsöket, nem értem miért kellett moderálni. Ez irodalmi, vagy ha úgy tetszik orvosi kifejezés. Nem értem mi a baj.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 okt. 24 12:25 #44908

A moderálónak nem tedszik ez a szó
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 okt. 24 12:30 #44909

• Roland
Gipszj írta:
Gipszj írta:
Sok hajóról van jó ábrám, de ez az 500 pixeles határ *** az ábrákat.

Moderálva!<br><br>Szerkesztette: cserpakszabi, Időpont: 2010-10-24 13:52

Az, hogy kiherél szerintem nem obszcén, nem rombolja az erkölcsöket, nem értem miért kellett moderálni. Ez irodalmi, vagy ha úgy tetszik orvosi kifejezés. Nem értem mi a baj.

Az lehet, de a moderátorok ítéletét ne bíráld felül!!!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 okt. 24 12:39 #44911

• Gipszj
Mindent aminek látom az értelmét azt szó nélkül tudomásul veszem. Egyébként csak az Isten és a római pápa tévedhetetlen.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 okt. 24 12:40 #44912

• Roland
Mindenkihez az a kérésem lenne (főként a még tapasztalatlan fórumozókhoz), hogy kerüljétek azokat az egy-két szavas hozzászólásokat, melyek csak plusz hozzászólásokat eredményeznek a fórumon!

Kérem, erre figyeljetek oda!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 okt. 24 12:42 #44913

• Bazooka Joe
Az itteni moderátorok csak koszának tartoznak magyarázattal.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 okt. 24 12:47 #44915

• Gipszj
101.Légideszant írta:
Egyet fel raksz?

Ha jól értem nekem szól, itt a North-Carolina osztály egyik hajójáról. A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 okt. 24 13:24 #44920

• Gipszj
Meg a józan észnek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 okt. 24 13:32 #44924

• Zeki
Igen a moderátor munka felelősséggel jár, és hát mindig nehéz elfogadni ha az embert kiteszik a cenzúrának. De, amit Joe mondott az a valós \"állás\" Kosztának tartozunk felelősséggel. De a józan ész (ahogy Gipszij mondta) nem elvethető szempont.

És ha már moderátor az ember figyeljen oda a helyzet nagyságára. De hogy \"ítéletet\" hozunk azt azért szürreálisnak tartom. Maximum döntés (ami az esetek 60 % személyes véleménnyel párosul). A moderátor itt nem despota, csupán egy személy akinek idővel rá kell jönnie hogy nem félisten, mert használhatja a piros színt. És hogy egy szép hasonlattal zárjam gondolataimat, hiába küszködik a vándor, hogy felkapaszkodjon a platánfára, s ne nyelje el a mocsár misztikus gyomra, ha a lidércfény eltakarja szeme világát, s nem látja helyzete nagyságát.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 okt. 24 13:39 #44928

Főleg 101 légideszant kerülje az 1 szavas hozzá szólásokat.
Eléggé zavarnak az ilyenek:
\"kösz\"
Oksa\"
Majd\"
Ha lehet kérlek ezeket mellőzd.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 okt. 24 14:00 #44934

• HunBütyök
Tiszta dedó.... Roland te mg akár modi vagy, akár nem, légyszíves ne keménykedj. Főleg ne idősebbekkel, mint pl. Gipszj. Oksi?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 okt. 24 15:49 #44953

• koszta
Nos sorban reagálok a dolgokra:

Az 500 pixeles határt kénytelenek vagyunk meghúzni, mivel ha valaki feltölt egy efölötti képet, az már elronthatja a fórum kinézetét, széteshet tőle a hozzászólás, megjelenik alul is egy görgetősáv, stb. Szóval elcsúnyítaná az oldalunkat.

Moderátori feladat teljesítése egyáltalán nem könnyű feladat, mégha sokszor annak is tűnik. Alapból egy moderátornak sokat kell lennie az oldalon, olvasni a hozzászólásokat. Ha valaki csak egy-két szavas hozzászólást ír, annak általában sok értelme nincsen, így az ilyenért figyelmeztetés jár.
Az, hogy mi számít csúnya vagy vulgáris szónak, az pedig teljesen szubjektív vélemény. Szövegkörnyezettől függ, így a moderátorokra van bízva, mit találnak annak (persze vannak könnyű, egyértelmű esetek, de nem mindig az).
Persze az ember sokszor mérges, vagy berág valakire a moderálás miatt, hogy miért pont őt, és milyen hülyeség, stb. Holott minden moderátor ember, és tévedhet. Ezt sem szabad elfelejteni.

A lehetősége pedig bárkinek megvan, hogy jelentkezzen moderátornak, és megmutassa, hogy ő jobban tudja ezt a feladatot ellátni.

Egy moderátor pedig álljon ki a döntéséért, magyarázza meg, hogy miért tette, ha kérdezik. Azt hogy ez a döntés jogos volt-e vagy nem, pedig majd a vezetőség eldönti.

Remélem kielégítőek voltak a válaszok.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 okt. 26 16:24 #45073

masodikvh.hu/index.php?option=com_conten...2&Itemid=419
Istenem ilyen szakmaiatlan cikket, légyszi javítsátok már ki.

\"Erről a harckocsiról nagyon kevés adat maradt fenn. Pár adattal tudok csak szolgálni, amihez igen sok idő és több mint 120 internetes és könyv oldal átolvasása után jutottam hozzá.\"

Tényleg? Nem nagyon látszik, írtál 2 sort kb...

\"A nácik egy olyan harckocsit akartak fejleszteni 1944 júniusában...\"

Nácik?Ezt már megtárgyaltuk, hogy néz ki ez a szó, főleg egy technikai leírásban. Mellesleg nem 44ben, már 41ben a szovjet nehéztankok mintájára elkezdték a tervezést...

\"Mint mindig, most is megalomán terveik voltak.\"

Személyes véleményt mellőzni kellene egy ilyen cikkben, illetve szerkesztői véleményt háttérbe szorítani.

Az utsó mondatra meg nincs bizonyíték.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 okt. 26 16:39 #45081

• koszta
Lehet javítani a cikket (sőt, minden cikket lehet), ha elküldesz egy javított verziót a megfelelő e-mail címre.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.10 másodperc
Joomla templates by a4joomla