Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Vélemények, hibák

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 okt. 26 17:01 #45089

• HunBütyök
Én alapból nem olvasok értelmetlen témájú cikkeket, de most hogy linkelted portillo, megtettem. Na ezért nem akarok moderátor lenni. Meg ki a fenét érdekelnek a prototípusok? Az International M-5-6 teherkocsiról miért nincsen cikk, 38000-40000 volt belőle...

Jobb is szerintem, hogy csak pár szerző cikkét olvasom el... nem hiszem hogy változtatni fogok eme jó szokásomon.

Helyesírásra figyelj oda! Moderálva.<br><br>Szerkesztette: koszta, Időpont: 2010-10-26 20:17
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 okt. 26 18:16 #45100

• koszta
Nem tudom láttátok-e már:
m.blog.hu/la/lajkolom/image/73691258.jpg

A másik dolog:
Könnyű más cikkeken keresni a hibákat. Javítani már időigényesebb munka lenne, ezért nem is teszi meg a legtöbb ember, fórumozó (tisztelet a kivételnek). Ha valamivel úgy gondolod, hogy baj van, bárkinek adott a lehetőség, hogy kijavítsa. Ha az oldalra csak 100%-os minőségi cikk kerülne fel, akkor szerintem jelenleg egy menüpont is sok lenne. Sőt, létezik egyáltalán tökéletes cikk?!<br><br>Szerkesztette: koszta, Időpont: 2010-10-26 20:19
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 okt. 26 18:41 #45102

• HunBütyök
Mi ez a lájkolós valami? mit kell nézni?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 okt. 27 09:12 #45122

HunBütyök írta:
Én alapból nem olvasok értelmetlen témájú cikkeket, de most hogy linkelted portillo, megtettem. Na ezért nem akarok moderátor lenni. Meg ki a fenét érdekelnek a prototípusok? Az International M-5-6 teherkocsiról miért nincsen cikk, 38000-40000 volt belőle...

Jobb is szerintem, hogy csak pár szerző cikkét olvasom el... nem hiszem hogy változtatni fogok eme jó szokásomon.

Helyesírásra figyelj oda! Moderálva.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: koszta, Időpont: 2010-10-26 20:17

Ez az oldal a II. vh-val foglalkozik! Így a prototípusok is beletartoznak! Szerintem a honlap azért van, hogy folyamatosan bővítse az ismereteket és az adatállományát! És abból a szempontból teljesen mindegy, hogy milyen cikket írnak a szerzők, csak kapcsolódjanak a témához! Téma meg akad bőven!
Az, hogy ki mit olvas el, az magánügy. Lényeg, hogy az érdeklődők közül minnél többen olvassák!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 okt. 27 09:21 #45123

koszta írta:

A másik dolog:
Könnyű más cikkeken keresni a hibákat. Javítani már időigényesebb munka lenne, ezért nem is teszi meg a legtöbb ember, fórumozó (tisztelet a kivételnek). Ha valamivel úgy gondolod, hogy baj van, bárkinek adott a lehetőség, hogy kijavítsa. Ha az oldalra csak 100%-os minőségi cikk kerülne fel, akkor szerintem jelenleg egy menüpont is sok lenne. Sőt, létezik egyáltalán tökéletes cikk?!&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: koszta, Időpont: 2010-10-26 20:19

Hát tökéletes cikk, biztos, hogy nem létezik!

Amúgy én a repülős témákat át szoktam olvasni, és javítani is, ha akad benne valamilyen hiba. A többi témánál, csak akkor, ha tényleg valamilyen kirívó eset lenne...
Amúgy én sem tudok minden témához érdemben hozzászólni, mert nem a \&quot;szakterületem\&quot;.... (A félreértés elkerülése végett írtam idézőjelbe, mivel én sem vagyok profi a témában...)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 okt. 27 15:31 #45125

• Zeki
Szerintem meg lehet \&quot;tökéletes\&quot; cikk, kinek mi az? Nem minden cikk az ami az oldalon van ez nem téma, de vannak olyanok, amik elmennek a \&quot;tökéletes\&quot; kategóriába. Bár mondom...kinek mi tökéletes.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 okt. 28 07:21 #45165

Zeki írta:
Szerintem meg lehet \&quot;tökéletes\&quot; cikk, kinek mi az? Nem minden cikk az ami az oldalon van ez nem téma, de vannak olyanok, amik elmennek a \&quot;tökéletes\&quot; kategóriába. Bár mondom...kinek mi tökéletes.

Oké, ez is egy szempont!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 okt. 30 06:07 #45252

• Gipszj
Az Arado Sd I cikkhez: Vadászrepülőgépnek (együléses) nem védő hanem támadó fegyverzete van. Ezt a téves sort javítani kéne.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 okt. 30 06:14 #45253

• Gipszj
koszta írta:

A másik dolog:
Könnyű más cikkeken keresni a hibákat. Javítani már időigényesebb munka lenne, ezért nem is teszi meg a legtöbb ember, fórumozó (tisztelet a kivételnek). Ha valamivel úgy gondolod, hogy baj van, bárkinek adott a lehetőség, hogy kijavítsa. Ha az oldalra csak 100%-os minőségi cikk kerülne fel, akkor szerintem jelenleg egy menüpont is sok lenne. Sőt, létezik egyáltalán tökéletes cikk?!&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: koszta, Időpont: 2010-10-26 20:19

Az Alabama csatahajó cikkét kijavítottam, elküldtem olyan formában, hogy csak be kellene másolni. Úgy tűnik még nem történt meg, van így értelme?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 okt. 30 06:26 #45255

• Gipszj
A Gato osztályú tengeralattjáróhoz:
Az önsúlya egyszer 1526 t, de merülés közben 1550 t a cikk szöveges részében. A technikai adatoknál merülve kétezernégyszáz akárhány tonna. Az önsúly nem változik attól, hogy merül, a 24 tonna pedig kevés ahoz, hogy vízalá merítse ha 2400tonna körül van a vízalatti vízkiszorítása. Elnézést, de nem jegyeztem meg a cikk szerinti vízalatti vízkiszorítását pontosan. Egyébként a fönti problémát sokszor okozza, hogy nem ismerik a szerkesztési, a standard stb. vízkiszorítás fogalmát. Az önsúly egyébként nem változik se felszínen, se víz alatt.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 okt. 30 06:36 #45257

• Gipszj
A Jak-1 és Jak-3 cikk fényképmellékletén egy mostanában utánépített, feltehetőleg-de ez nem biztos-nem teljes méretű replika szerűség van. Óriási hiba, a Jak-1, Jak-3-nak SOHASEM volt NÉGYTOLLÚ srófja. Kapitális hiba.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 okt. 30 07:44 #45267

Hát az igen nagy!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 nov. 01 11:59 #45442

• Gipszj
Az olasz hajóknál az Andrea Doria az összes hossza hosszabb lett 10m-el az átépítés során (176,1-186,9m) úgy, hogy a vízvonal hossza nem változott, a régi 305mm-es lövegeket fúrták föl 320mm-re, a lövegtornyok számát ötről négyre csökkentették, így a főtüzérség lövegeinek számát 13-ról 10-re csökkentették. a szerkesztési vízkiszorítása 22694t-ról 25924 t-ra nőtt. Az eredeti 20db Yarrow kazán össztel Yarrow kazán teljesítménye 32000LE volt három csavarral, átépítés után 8 Yarrow kazán 85000 LE-vel és két Belluzo turbinával. Sebessége 21,5 csomóról 27,0 csomóra nött.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 nov. 01 12:11 #45446

• koszta
Gipszj írta:
koszta írta:

A másik dolog:

Az Alabama csatahajó cikkét kijavítottam, elküldtem olyan formában, hogy csak be kellene másolni. Úgy tűnik még nem történt meg, van így értelme?

Elnézést kérek, elképzelhető hogy elveszett az adott e-mail (volt egy kis problémám a levelező programommal, és pár levelet a szűrő törölt, nem tudom milyen okból kifolyólag). Megkérnélek, hogy küld el mégegyszer a cikket.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 nov. 01 13:26 #45464

• Gipszj
koszta írta:
Gipszj írta:
koszta írta:

A másik dolog:

Elnézést kérek, elképzelhető hogy elveszett az adott e-mail (volt egy kis problémám a levelező programommal, és pár levelet a szűrő törölt, nem tudom milyen okból kifolyólag). Megkérnélek, hogy küld el mégegyszer a cikket.

Az igazság az, hogy csak ide a fórum hibák részébe küldtem el, nem tudtam, hogy ilyenkor hogyan kell eljárni.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.13 másodperc
Joomla templates by a4joomla