Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Vélemények, hibák

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 nov. 19 07:31 #48477

• koszta
Einer spinnt immer! írta:
okés főnök, csak hát látod, deszantost meg kell tanítani valahogy idézgetni mivel nem nagyon tud...

Előtted pont egy hozzászólással írta Liberator, hogy \"a nagybetű használata megengedett.\", célzásként arra, hogy a magyar nyelvben a mondatot nagybetűvel kezdjük. Mivel a célzást nem értetted, így felhívom a figyelmedet arra, hogy egy fórumban nem az MSN és egyéb azonnali üzenetküldő helyesírási szint a jellemző. Kérnélek téged (is), hogy tartsuk be a helyesírási szabályokat!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 nov. 21 11:26 #48708

• koi
HunBütyök írta:
koi írta:
Kérdés:ki a csoda tette be a Habakukk-projektet a brit érdekességekhez,amikor német???

Ezt nem hiszem el ha, nem látom saját szemeimmel. Isten vagy koi!
Sose voltam az,és nem is leszek,mert csak egy ISTEN van,aki fent van a Mennyországban.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 nov. 21 14:01 #48727

• Einer spinnt immer!
Ezaz koi! Mondd meg a tutit!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 nov. 21 14:35 #48739

• koi
Nekem erről az a véleményem,hogy azok,akik nem tisztenek senkit se(itt szülőket,tanárokat,egyéb embereket értek)mind a pokolra jutnak.De ez nem ide tartozik.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 nov. 21 14:43 #48742

• koszta
Ide várjuk az oldalunkkal kapcsolatos véleményeket, kiigazításokat és ötleteket.

Szóval kanyarodjunk vissza a témához.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 nov. 26 16:08 #49079

Nem kárpótolják az atomkísérletek brit veteránjait c. cikkhez:

Ezt írja:
\"Az atomkísérletek során a hadsereg, a királyi hadsereg és a légierő...\"

1. Hadsereg = királyi hadsereg (felesleges szóismétlés)!
2. A briteknél minden egyes fegyvernem (szárazföldi haderők, légierő, haditengersézet) előtt ott van a királyi (azaz Royal) jelző!
3. Feltehetőleg elírás történt és haditengerészetet akart a szerző írni!

Helyesen így lenne:

\&quot;Az atomkísérletek során a brit királyi szárazföldi haderők, a légierő és a haditengerészet...\&quot;<br><br>Szerkesztette: Kamikaze, Időpont: 2010-11-26 17:09
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 nov. 30 08:39 #49391

A katyni mészárlás cikkhez:

-van magyar vonatkoztatása. Miután a németek rábukkantak a tömegsírra, egy magyar ember, Orsós Ferenc tárta fel a sírokat. Hatalmas ünneplés lett ekkor, megkapta kitüntetésül a Corvin láncot. Az angol és az amerikai újság tele volt a szovjet rémtettel foglalkozó cikkekkel. Azonban a szovjet uralom alatt bujdosnia kellett- a szovjetek hajtóvadászatot indítottak ellene. De nem tudták elkapni- a 60\'-as években halt meg Németországban.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 nov. 30 08:58 #49392

cserpakszabi írta:
A katyni mészárlás cikkhez:

-van magyar vonatkoztatása. Miután a németek rábukkantak a tömegsírra, egy magyar ember, Orsós Ferenc tárta fel a sírokat. Hatalmas ünneplés lett ekkor, megkapta kitüntetésül a Corvin láncot. Az angol és az amerikai újság tele volt a szovjet rémtettel foglalkozó cikkekkel. Azonban a szovjet uralom alatt bujdosnia kellett- a szovjetek hajtóvadászatot indítottak ellene. De nem tudták elkapni- a 60\'-as években halt meg Németországban.

Igen, de a pontosság kedvéért:
dr. Orsós Ferenc is tagja volt annak a németek által összehívott szakértői-vöröskeresztes (orvos) csapatnak, akik a feltárásokat végezték, és a jegyzőkönyveket készítették el!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 nov. 30 14:58 #49400

A Múlt-kor és én köszönjük!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 dec. 01 15:56 #49484

cserpakszabi írta:
A Múlt-kor és én köszönjük!

Nincs mit, szívesen segítettem, illetve kiegészítettem!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 dec. 02 18:22 #49604

• Bazooka Joe
Ho ho ho hóóó!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 dec. 03 13:47 #49634

Bazooka Joe írta:
Ho ho ho hóóó!

Ja, nálam is szállingózik!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 dec. 03 14:57 #49642

• Zeki
A régi jobb volt... effekt...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 dec. 03 15:17 #49651

• Einer spinnt immer!
A régi is ilyen volt, nem? Ám szerintem lehetne sűrűbb a hóesés!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 dec. 04 06:51 #49671

Tudta valaki, hogy legalább két hete van blogja az oldalnak? Nekem ez most tűnt fel:woohoo:
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.13 másodperc
Joomla templates by a4joomla