Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Vélemények, hibák

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 dec. 04 09:42 #49674

• Zeki
Nekem is van, csak nem írom... mert már találtam más forrást. De igen van. Én sem tudom olyan rég óta... Twitter, Facebook, Iwiw, ott vagyunk mindenhol... Én Myspacen is hirdetem. Sok amerikainak...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 dec. 04 20:27 #49755

Nézik is az amerikaiak az oldalt:) Igaz, csak pár százan havonta, de nézik:) .
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 dec. 08 08:06 #49991

Jagdpanther írta:
Tudta valaki, hogy legalább két hete van blogja az oldalnak? Nekem ez most tűnt fel:woohoo:

Jó reggelt!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 dec. 08 16:16 #50011

masodikvh.hu/index.php?option=com_conten...1&Itemid=264

Az ilyen cikkek mitől cikkek? Egyszerű kimásolás, a cikk az a cikkíró gondolatait tartalmazza, saját írása az esetleges felhasznált forrásokkal, és képekkel vegyítve. ilyen alapon mindegy lenne ha kimásolnátok a Wikipédiát.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 dec. 08 16:36 #50020

• Zeki
Meg is van jelölve hogy forrás Wikipédia. Szerintem ez csak azért lett kimásolva, hogy fent legyen, nem mert valaki erről akart írni. Örülj neki hogy olvashatsz itt is róla.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 dec. 19 19:46 #50388

Cserpákszabi minek moderátor? Van annyi moderátort, minden hozzászólás moderálva van így is. Mellesleg zaklat PM-ben.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 dec. 19 20:59 #50390

portillo írta:
Cserpákszabi minek moderátor? Van annyi moderátort, minden hozzászólás moderálva van így is. Mellesleg zaklat PM-ben.

Bocsi, hogy beleszólok, de te kezdted. Olyan hangnemben mondtad meg neki, hogy nem kell töröli minden éppen nem használt, de egyébként értelmetlen topicot (megjegyzem ez jogos volt), ahogyan ott lenn a sarkon abban a bizonyos szórakoztatóipari létesítményben szokás....
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 dec. 20 09:46 #50401

Jagdpanther írta:
portillo írta:

Bocsi, hogy beleszólok, de te kezdted. Olyan hangnemben mondtad meg neki, hogy nem kell töröli minden éppen nem használt, de egyébként értelmetlen topicot (megjegyzem ez jogos volt), ahogyan ott lenn a sarkon abban a bizonyos szórakoztatóipari létesítményben szokás....

A téma jó, csak nincsenek kompetenst emberek hozzá, hanem inkább szakmaibb fórumokon vannak ahol legalább nincs szétmoderálva az egész.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 dec. 20 12:02 #50404

• Zeki
Ha nem tettszik el lehet menni... nem fogunk sírni, se kérni... van egy olyan gombunk hogy felhasználó törlése....
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 dec. 20 12:10 #50406

• Számvéber Norbert
portillo írta:
Jagdpanther írta:
portillo írta:

A téma jó, csak nincsenek kompetenst emberek hozzá, hanem inkább szakmaibb fórumokon vannak ahol legalább nincs szétmoderálva az egész.

Ezt a honlapot én pl. nem azért szeretem, mert szakmai. Hiszen lássuk be: nagyon nem az. Ám olyan jól szórakozom néha, hogy csuda. Hozzá nem értő és/vagy gőgös modik pedig majdnem mindenhol vannak.<br><br>Szerkesztette: Számvéber Norbert, Időpont: 2010-12-20 13:12
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 dec. 20 12:19 #50408

• Zeki
De ezt nem illik egy moderátor háta mögött példázgatni, amit portillo mondott az lealacsonyító. Ha választani kell közte és egy moderátor között (aki csinál is valamit - mert okoskodni azt látom sokan tudnak mindenhol) akkor vajon ki marad? Egyébként is mindenkinek a saját dolga miért van itt kutya se kíváncsi rá amíg nem sérteget másokat. Lehet mert kielégíti az oldal, vagy mert buta és nem tudja használni a netet, mások állapotáról alkot véleményt, vagy esetleg tanul...
És mi a \&quot;vagy esetleg tanul\&quot;-nak dolgozunk itt...

A gőgös moderátor kifejezés meg igen ironikus, akár instruktív is lehetne... csak hogy ne legyen mindenki \&quot;sopor völgyében\&quot; itt nincsenek ilyen alakok... aki ezt állítja az ignoráns.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 dec. 20 14:15 #50414

Számvéber Norbert írta:
portillo írta:
Jagdpanther írta:
portillo írta:

Ezt a honlapot én pl. nem azért szeretem, mert szakmai. Hiszen lássuk be: nagyon nem az. Ám olyan jól szórakozom néha, hogy csuda. Hozzá nem értő és/vagy gőgös modik pedig majdnem mindenhol vannak.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Számvéber Norbert, Időpont: 2010-12-20 13:12

,,Hozzá nem értő és/vagy gőgös modik pedig majdnek mindenhol vannak.\&quot;

Ezt mint moderátor, vagy mint fórumozó írtad?<br><br>Szerkesztette: cserpakszabi, Időpont: 2010-12-20 15:21
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 dec. 20 16:23 #50429

• Számvéber Norbert
cserpakszabi írta:
Számvéber Norbert írta:
portillo írta:
Jagdpanther írta:
portillo írta:

Ezt a honlapot én pl. nem azért szeretem, mert szakmai. Hiszen lássuk be: nagyon nem az. Ám olyan jól szórakozom néha, hogy csuda. Hozzá nem értő és/vagy gőgös modik pedig majdnem mindenhol vannak.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Számvéber Norbert, Időpont: 2010-12-20 13:12

Ezt mint moderátor, vagy mint fórumozó írtad?&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: cserpakszabi, Időpont: 2010-12-20 15:21

Fórumozóként írtam. Egyetlen témacsoportban van moderátori jogom, és az nem ez.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 dec. 21 11:06 #50458

Számvéber Norbert írta:
cserpakszabi írta:
Számvéber Norbert írta:
portillo írta:
Jagdpanther írta:
portillo írta:

Ezt mint moderátor, vagy mint fórumozó írtad?&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: cserpakszabi, Időpont: 2010-12-20 15:21

Fórumozóként írtam. Egyetlen témacsoportban van moderátori jogom, és az nem ez.

Nagyszerű! Köszönöm a többi moderátor nevében is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2010 dec. 21 15:09 #50463

• Gipszj
Elolvastam a Blohm und Voss Ha 137-es rep.gépre vonatkozó cikket. Van benne egy félreérthető rész: A kisérleti repülések hatására az orr rész alá hűtőt szereltek. Ez a képen nem látszik, másrészt ez a csillagmotorról V motorra történt áttérés miatt volt szükséges. (A csillagmotor zavarta a kilátást zuhanóbombázás közben.) Az viszont tévedés, hogy zárt pilótafülkéje volt. Egyetlen kísérleti vagy egyéb példányon nem láttam, hogy zárt lett volna.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.22 másodperc
Joomla templates by a4joomla