Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Vélemények, hibák

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2011 jan. 03 07:01 #50868

• Bazooka Joe
A nyugati hadjáratban részt vett még a LSSAH és az SS-Verfügungs-hadosztály (A Das Reich elődje) is.<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2011-01-03 08:02
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2011 jan. 03 10:15 #50869

Gipszj írta:
Két DB 6o5-ös motort építettek egybe, ebből építettek be kettőt.Később felmerült az össze nem épített motorok alkalmazása is, de akkor már késő volt. A tesztrepülés magyarul berepülés, szerintem, a tábori felszállópályákon pedig tábori repülőtereken.

Így van, ahogy írtad!
Amúgy a tábori repülőtér tényleg jobban hangzik!
A teszt-/berepüléshez annyit még: amikor elkészül egy prototípus, akkor azt először berepülik, majd további repüléseket végeznek vele a berepülőpilóták, ezután a Luftwaffe kísérleti alakulataihoz kerülnek, ahol a Luftwaffe pilótái további kísérleti repüléseket végeznek, ezekkel kiismerik a gépek tulajdonságait, javaslatokat tesznek a hibák, problémák stb. kijavítására, módosítására, majd kidolgozzák a megfelelő üzemeltetési stb. eljárásokat. Ezután kerül sor a módosítások elvégzése után a sorozatgyártásra, majd a szolgálatba állításra a repülő alakulatoknál.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2011 jan. 03 17:00 #50874

• koszta
Bütyi nézd meg javítottam a cikket elvileg mindenhol. Ha van még hiba jelezd.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2011 jan. 03 18:44 #50876

• Zeki
Atya isten! Amikor megláttam majdnem sírtam! Bütyök, fogd erősen a széket... nehogy kiess a székből.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2011 jan. 03 19:19 #50880

• koszta
Szerintem marha jó, amikor Bütyök nekilát javítani.

Mint pl.:
\&quot;Franciaországban 1940-ben Panzer III Ausf E volt a legfejlettebb változat. az F változat is azt hiszem csak 1940 nyarán jött ki. Ezeken viszont egy kis 3,7 cm-es köpködő volt éas nem 5 cm-es harckocsiágyú.\&quot;

Azért ezt kíváncsi lennék, hányan vágták volna rá így fejből, mint javítás a cikket elolvasók közül. <br><br>Szerkesztette: koszta, Időpont: 2011-01-03 20:20
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2011 jan. 04 06:04 #50882

• HunBütyök
Majd még lehet keresek a cikkhez egy kis toldalékot, hogy azért a másik fél is hallgattasson meg. Az Aarrasi átt9örésen kívül volt még pár pofon amit a Wehrmachtnak el kellett szenvednie a végső győzelemig.
meg kicsit a francia hadsereg felépítését taglalni is jó volna. Ilyen állománytáblás megoldással. Ja meg egy kis fordítókulcs is kéne a francia alakulat nevekhez.

Bár... ennyi erővel Franciaország lerohanásával szemben egy Franciaország védelme 1940 című is cikk is lehetne ahol franciaország és barátaik oldaláról mutatnánk be a dolgokat...

Nem rossz ötlet nem? Német oldalról annyiszor hallottuk már... Csak ez sok munka. Mondjuk van a tarsolyomban pár könyv ami inkább szövi oldalról mutatja be a dolgokat.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2011 jan. 04 08:23 #50883

Akkor Bütyi, itt a lehetőség:laugh: !
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2011 jan. 04 09:13 #50885

• Bazooka Joe
Apropó Cserpakszabi és Atiraptor, mik voltak a forrásaitok?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2011 jan. 04 14:49 #50888

A. J. P. Taylor- A második világháború képes krónikája
Adrian Gilbert- A német villámháború
J. M. Zsukov, P. A. Zsilin, Liptai Erwin, W. Schuman, S. Nacagdorzs, D. Szirkov, R. Dzipanov, M. Fetu, V. Pesa- A második világháború története 1939-1945
A második világháború teljes története, I. kötet

Nekem ezek voltak a források.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2011 jan. 04 20:48 #50895

• Magyarharcos
Üdvözlet!
Igaz hogy új vagyok még, de a M18-as páncélvadásznál találtam egy hibát.
\&quot;A típus fejlesztése 1942-ben vette kezdetét, az első sorozatgyártású péklányok 1943-ban jelentek meg,\&quot;
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2011 jan. 04 22:00 #50896

• HunBütyök
péklányok?

Annyira, jó hogy maradjon, imádom!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2011 jan. 05 06:34 #50899

• koszta
Köszönjük, javítva.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2011 jan. 05 06:47 #50900

• Számvéber Norbert
cserpakszabi írta:
J. M. Zsukov, P. A. Zsilin, Liptai Erwin, W. Schuman, S. Nacagdorzs, D. Szirkov, R. Dzipanov, M. Fetu, V. Pesa- A második világháború története 1939-1945

Liptai Ervin magyar. Sokáig a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum főigazgatója volt. Neve nem w-vel írandó...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2011 jan. 05 13:51 #50902

Számvéber Norbert írta:
cserpakszabi írta:

Liptai Ervin magyar. Sokáig a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum főigazgatója volt. Neve nem w-vel írandó...

Ciki ez a hiba!

Csepakszabi biztos az Erwin Rommel fanclub tagja, és neki már minden név (vezeték-, illetve keresztnév) esetén az Ervin alapból dupla-w-vel irandó!!!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2011 jan. 05 14:45 #50904

• koszta
Ez is javítva.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.13 másodperc
Joomla templates by a4joomla