Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Vélemények, hibák

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2011 jún. 16 14:53 #57379

Zeki írta:
Azért nézem...így visszaolvasva már nem is találtam a gikszert. : )

Ja, mert Magyarharcos közben szerkesztette (javította) önmagát! Miközben Norbi szemfülesen (és helyesen) lecsapaott a hibára!!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2011 jún. 16 14:57 #57380

Magyarharcos írta:
Igaz nem az oldallal kapcsolat, de azért komoly!

Nézem este a televízió készülékben a híradót, és a következő a szalag cím:\"Lezuhant egy II. világháborús vadász repülőgép\" Persze közben sündörgök a konyhában, egyszer csak halom: \"A gépen 9 utas tartózkodott, de mind annyian túl élték a földbe csapódást.\" Na most mi van?! Nem tudok olyan vadász repülőgépről, amely több mint 3 fővel repült, nem hogy kilenccel. Akkor látom a gépet ami lezuhant, az agyamat szétröhögtem rajta. Egy négy motoros bombázó gépet, konkrétan egy B-17-es zuhant le. Gratula a hír szerkesztőnek! Egyszerűbb lett volna, ha csendben mard!
<br><br>Szerkesztette: Magyarharcos, Időpont: 2011-06-15 10:03

Amúgy teljesen igazad van!!! A hülyeségek folynak a médiákból, ráadásul nagy pénzekért \"dolgoznak\" az illetők.... Nemhogy megkérdeznék (a pontosság kedvéért) a szakértőket! (Ja, mert nekik már fizetni pl. a tiszteletdíjra az már nem biznisz....)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2011 jún. 16 14:59 #57381

Liberator írta:
Koi, Banditos, Kamikaze köszönjük. Bár a repülőkhöz nem tudom melyik altípus kéne.

Az érintett cikkek eredeti szerzőit kéne megkérdezni erről!! (Mármint altípus kérdése!)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2011 jún. 16 16:18 #57383

• koi
Magyarharcos írta:
Igaz nem az oldallal kapcsolat, de azért komoly!

Nézem este a televízió készülékben a híradót, és a következő a szalag cím:\"Lezuhant egy II. világháborús vadász repülőgép\" Persze közben sündörgök a konyhában, egyszer csak halom: \"A gépen 9 utas tartózkodott, de mind annyian túl élték a földbe csapódást.\" Na most mi van?! Nem tudok olyan vadász repülőgépről, amely több mint 3 fővel repült, nem hogy kilenccel. Akkor látom a gépet ami lezuhant, az agyamat szétröhögtem rajta. Egy négy motoros bombázó gépet, konkrétan egy B-17-es zuhant le. Gratula a hír szerkesztőnek! Egyszerűbb lett volna, ha csendben mard!
<br><br>Szerkesztette: Magyarharcos, Időpont: 2011-06-15 10:03
Azt én is néztem,és elhangzott bennem a kérdés,hogy: \"mi a rák van???\"Aztán rájöttem,hogy biztos sajtóhiba.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2011 jún. 17 10:42 #57404

• koi
Miért van az,hogy az M3 Lee/Grant harckocsinál fel vannak sorolva az ellenséges harckocsik,ugye,és a Pz.Kpfw.III.-nál arab számmal van írva a harckocsi száma?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2011 jún. 17 13:52 #57413

• HunBütyök
Nem értem a kérdést koi....
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2011 jún. 17 14:30 #57414

• Com. Hakapeszi
HunBütyök írta:

Szimplán az a problémája hogy PzKpfw. III helyett PzKpfw. 3-t írtak a cikkben.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2011 jún. 17 18:04 #57419

• koi
Com. Hakapeszi írta:
HunBütyök írta:

Szimplán az a problémája hogy PzKpfw. III helyett PzKpfw. 3-t írtak a cikkben.
Igen,az.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2011 jún. 24 13:53 #57594

A német harckocsik típusszámát római számmal (és nem arab) írjuk! Úgyhogy teljesen igazad van!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2011 júl. 05 18:27 #57908

Most olvastam az oldalon a Bergepanzer IV műszaki mentőjármű cikkét hát.. Semmitmondó! semmit nem lehet megtudni erről a típusról csak hogy mennyit gyártottak belőle a cikk eleje a Pz. IV alvázáról meg fölösleges szerintem .
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2011 júl. 06 11:39 #57917

• Zeki
Na jó, holnap írok egy cikket, hogy ne ez a legitimitásos szovjet, múltkori fahasáb legyen legfelül.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2011 júl. 06 13:18 #57922

• koi
Nekem nem kell,mert egy komplett cikkszerelvényt indítottam kosztának,csak azt nem tudom,hogy vajon az FT-17-et elküldtem-e neki.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2011 júl. 06 15:14 #57925

Zeki írta:
Na jó, holnap írok egy cikket, hogy ne ez a legitimitásos szovjet, múltkori fahasáb legyen legfelül.

Látom neked sem tetszik ez a propagandától sem mentes iromány.... Méghogy a szovjetek egyedül is megnyerték volna a háborút...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2011 júl. 06 16:58 #57936

• koi
Kamikaze írta:
Zeki írta:

Látom neked sem tetszik ez a propagandától sem mentes iromány.... Méghogy a szovjetek egyedül is megnyerték volna a háborút...
Még ha azt is nézzük,hogy az angolszászok mekkora mennyiségű repülőt és harckocsit szállítottak keleti szövetségesüknek...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Vélemények, hibák 2011 júl. 06 17:15 #57937

• Zeki
Az USA és Anglia segítsége nélkül a szovjet gazdaság a kutya popója alatt maradt volna, és most horogkeresztes zászló lobogna Moszkvában... Legalábbis 1945-ben, azóta ki tudja mi lett volna...
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.14 másodperc
Joomla templates by a4joomla