Számvéber Norbert írta:
Sokan sajnos nem olvasnak más nyelven, csak magyarul. Ez már önmagában szűkíti a megszerezhető információk körét. Ezerszer írtam már: magyar nyelven sajna nagyon kevés jó könyvet adnak ki a II. vh-ról, s még kevesebbet a topic témájáról (W-SS)...
Ez azért érdekes. Minden író egy kicsit sarkít, mindenki az országa javára. Don-kanyar is nekünk a legnagyobb veszteség, ha elolvasnánk egy szovjet könyvet, biztos nem úgy írna róla, ahogy mondjuk te írnál. Ez adottság. Így egy csatáról nem egy könyvet kellene elolvasni, hanem többet, több nyelven. Viszont ahhoz el kellene olvasni egy német, orosz, angol, stb. nyelvű könyvet. Ennek pedig már a beszerzése sem lehet egyszerű. Viszont azok adnák a leghitelesebb adatokat. (természetesen ha mindegyik könyv valósághű lenne, nem valami regény)
Én itt már elég sokat kaptam azért, mert forrásokat jelöltem meg (linkek vagy könyvek), és ilyeneket várok az érvelésekhez. Ez minden komolyabb fórumon így megy. Itt miért tennék másképpen?
Mi számít komoly fórumnak? Nem is tudtam, hogy vannak komoly, és komolytalan fórumok.
Pontosabban komolytalan szokott lenni az ahova nem írnak, vagy teljesen hülyeségeket. Esetleg nincs témázva.
Tudtommal itt próbálkozunk azért ezt a \"komolytalanságot\" elkerülni.
Esetleg tévedek?
Egyébként régebben többször küldtél wikipedia forrást, mint tudjuk, abba bárki szerkeszthet