Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: A Waffen-SS

Válasz/Re:A Waffen-SS 2010 nov. 11 21:37 #47049

• Einer spinnt immer!
én is úgy tudom, hogy az alkarjukon volt. egy dokumentumfilmben egy veterán is az alkarját mutatta...
Téma zárolva.

Válasz/Re:A Waffen-SS 2010 nov. 12 13:02 #47096

Volt olyan SS alakulat melyeknek a ...ján volt jelölés
Téma zárolva.

Válasz/Re:A Waffen-SS 2010 nov. 12 13:11 #47101

• Gipszj
Einer spinnt immer! írta:
én is úgy tudom, hogy az alkarjukon volt. egy dokumentumfilmben egy veterán is az alkarját mutatta...

Én nem láttam csak több helyen hallottam és olvastam, tehát most a paraszti észre hivatkozom.
Ha az alkarján volt (vércsoport, név stb.) az kevésbé biztos hely. Egy lövedék stb. könnyen elviheti az alkarját és nem stimmel a leltár. Ha a hónalját viszi el, akkor nincs szüksége vércsoport megjelölésre sem. Amellett az alkaron szerintem még rondább és megalázóbb.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A Waffen-SS 2010 nov. 12 13:33 #47106

• INMATE
Én dokumentumfilmekben láttam, hogy a német katonák feltett kézzel ing nélkül mentek és a szövetségesek vizsgálták, hogy mi van, legjobb tudomásom szerint a vércsoportjuk volt a hónaljukba tetoválva. Én legalábbis így tudom ennek érdemes lenne jobban utánanézni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A Waffen-SS 2010 nov. 12 13:35 #47107

• Gipszj
INMATE írta:
Én dokumentumfilmekben láttam, hogy a német katonák feltett kézzel ing nélkül mentek és a szövetségesek vizsgálták, hogy mi van, legjobb tudomásom szerint a vércsoportjuk volt a hónaljukba tetoválva. Én legalábbis így tudom ennek érdemes lenne jobban utánanézni.

Csak az SS-nek
Téma zárolva.

Válasz/Re:A Waffen-SS 2010 nov. 12 13:52 #47108

De ha már volt dögcetlijük,akkor minek kellett tetoválás?
Téma zárolva.

Válasz/Re:A Waffen-SS 2010 nov. 12 13:54 #47109

• Gipszj
101.Légideszant írta:
De ha már volt dögcetlijük,akkor minek kellett tetoválás?

Mert azt el lehet veszteni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A Waffen-SS 2010 nov. 12 13:57 #47111

Ez értelmetlen.
Talán azért,mert tudják,hogy tudják mások is,hogy nem közönséges emberek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A Waffen-SS 2010 nov. 12 13:59 #47113

• Einer spinnt immer!
101.Légideszant írta:
Volt olyan SS alakulat melyeknek a ...ján volt jelölés

hol????
Téma zárolva.

Válasz/Re:A Waffen-SS 2010 nov. 12 14:03 #47115

• Einer spinnt immer!
Gipszj írta:
Einer spinnt immer! írta:

Én nem láttam csak több helyen hallottam és olvastam, tehát most a paraszti észre hivatkozom.
Ha az alkarján volt (vércsoport, név stb.) az kevésbé biztos hely. Egy lövedék stb. könnyen elviheti az alkarját és nem stimmel a leltár. Ha a hónalját viszi el, akkor nincs szüksége vércsoport megjelölésre sem. Amellett az alkaron szerintem még rondább és megalázóbb.

úgy tudom, hogy a manapság az alkalra tetovált kínai jelek a Waffen-SS-ig nyúlnak vissza... szóval azért tetoválhatták oda, mert jól nézett ki, jól látható helyen volt, stb...
Téma zárolva.

Válasz/Re:A Waffen-SS 2010 nov. 12 14:04 #47116

A herezacskóján.
Elég durva,nem?
Ezt egy önéletrajzból olvastam.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A Waffen-SS 2010 nov. 12 14:17 #47121

• Gipszj
Nehezen hihető. Megy az SS-legény az utcán, szembe jön vele egy másik, letolják a nadrágjukat, hogy igazolják magukat. Ennél ami lényegesebb, a tetoválás az némi gyulladással jár, jelen esetben simán átterjedhet a herékre és oda a következő SS generáció. Amellett a tetováláshoz bizonyos mélységig be kell szúrni a tűt, a herezacskónál az vékony. Elképzelem a vonatkozó egyént bogáncs-jellegű herével. Mielőtt az ember az ilyet elhiszi vagy továbbadja gondolja végig, hogy az a gyakorlatban mit jelent. Pl. SS orvosnál, ha fáj a torka.

Szerkesztette: Gipszj, Időpont: 2010-11-12 15:18<br><br>Szerkesztette: Gipszj, Időpont: 2010-11-12 15:26
Téma zárolva.

Válasz/Re:A Waffen-SS 2010 nov. 12 14:24 #47125

Ömmm....tudom, hogy témánál maradtatok, de talán ilyen mélységig nem kellene belemenni a dologba:S
Mit gondolna az a tag, aki frissen regisztrált és először olvassa a fórumot:pinch: .
Téma zárolva.

Válasz/Re:A Waffen-SS 2010 nov. 12 15:32 #47129

• Einer spinnt immer!
101.Légideszant írta:
A herezacskóján.
Elég durva,nem?
Ezt egy önéletrajzból olvastam.

omg! én másra gondoltam, de ez is hajmeresztő
tudsz linket adni?
Téma zárolva.

Válasz/Re:A Waffen-SS 2010 nov. 12 15:34 #47130

• Einer spinnt immer!
cserpakszabi írta:
Ömmm....tudom, hogy témánál maradtatok, de talán ilyen mélységig nem kellene belemenni a dologba:S
Mit gondolna az a tag, aki frissen regisztrált és először olvassa a fórumot:pinch: .

szerintem jó, hogy rendesen kivesézzük a dolgokat, így legalább nem kell visszatérni rá jah és az új tag meg olvassa el az elejétől a fórumot, utána kommenteljen
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.32 másodperc
Joomla templates by a4joomla