Számvéber Norbert írta::
Kedves Joe!
\"Hitler az újonnan gyártott hadi eszközök jó részét nem egyenesen nekik adta volna\"
Milyen eszközökre gondolsz?
Valóban a Brünnben többféle fegyvert is terveztek a kifejezetten csak a Waffen-SS számára (pl. géppisztolyok, könnyűgéppuskák, páncéltörő puskák, rakéta-sorozatvetők, stb.), de ezeket csak kis mennyiségben és rövid ideig gyártották.
Üdv
Csönd mindenki, Számvéber urat nem lehurrogni, nekem ő a mester! Legutóbbi könyve nincsen ugyan meg, de előbb utóbb meglesz.
Éppen a Mo. és a keleti hadszintér című könyv alapján modellezzük le az Alföldi harcokat!
Nagyon jó könyv, egyik kedvencem, de néhol hiányolom, hogy sokszor csak az van leírva, hogy ez és ezzi ennyi rohamlöveggel rendelkezett... nekem jobban tetszene, ha le lenne írva, hog ymondjuk 22 Su-85, 11 Su-100 stb... Most csak példákat hoztam del. Mindenesetre a Magyar Honvédség állományának felsorolása az nagyon jól jött, még a két harcképtelen magyar Tigrist is le tudtam rakni a térképre.
Maximális tiszteletem Számvéber úr!
u.i.: most nem nyalizás, hanem tényleg kedvenc íróm van itten! Olyan mintha Ronnie James Dio vagy Ozzy lenne a \"vonal másik végén\" .