Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: A Waffen-SS

Válasz/Re:A Waffen SS 2009 nov. 24 20:10 #21940

• Bazooka Joe
HunBütyök írta:
Na ugye? Hát komolyan mondom hogy bekattanok én ezektől a náciktól... De nem lehetett SS mert tudom milyen SS alakulatok voltak a Kempfben.

De hát a sima GD ezred sem lehetett... vagy mégis?! Szerintem létezhetett egy ilyen egység.
Téma zárolva.

Válasz/Re:A Waffen SS 2009 nov. 24 20:11 #21941

• HunBütyök
Hát én már bele is keveredtem...

Volt egyáltalán harcló SS alakulat Lenygelrszágban vagy nem? Ha volt akkor kik voltak, azt tudom hogy nem Waffen SS-ek voltak hanem kisebb, a Wehrmachtnak alárendelt kis focicsapatok, de én már mindjárt megyek rágyújtani mert bekattanok tőlük...
Na és akkor nem volt SS gépesített gyalogezred Gorssdeutschland néven vagy nem volt...

Hiányzik Norbi!
Téma zárolva.

Válasz/Re:A Waffen SS 2009 nov. 24 20:12 #21942

• Bazooka Joe
HunBütyök írta:
Mit szóltok ahhoz, hgy hogy azért emlegetik a Waffen-SS Motorized Infantry Regiment Großdeutschland-ot mert volt egy Deutschland gyalogezred, és összekeverik velük? Fogalmam sincsen miért emlegetik őket így.

Ezt a hozzászólásod nem értem. Most akkor volt ilyen egység vagy nem?
Téma zárolva.

Válasz/Re:A Waffen SS 2009 nov. 24 20:14 #21943

• HunBütyök
ME CVSINÁLD MÁR MERT BEDIKLIZEK B+! AZÉRT KÉRDEZEM MERET ROHADTUL NEM TUIDOM!!!!!!!!
Téma zárolva.

Válasz/Re:A Waffen SS 2009 nov. 24 20:15 #21944

Számomra a topon van a Totenkopf a wiking és a Hitlerjugend valamiért ezek ahogyan utánuk néztem nagyon fanatikusak voltak és ez egy háburúban a (vak hűség) a vezetőiránt nagyon fontos és ők elégé fontos hábort vívtak és szerintem csak azért nem nyertek mert lehetetlen feladattal biztákmeg őket
nowa stolarka okienna
Téma zárolva.

Válasz/Re:A Waffen SS 2009 nov. 24 20:16 #21945

• Bazooka Joe
Na ami biztos :

Az SS-Verfügungstruppe egyes alakulatai a német szárazföldi haderő „Kempf” páncéloshadosztályába beosztva részt vettek a lengyel hadjáratban.

A Leibstandarte is harcolt Lengyelországban.

Az SS-Totenkopfverbände (a Totenkopf hadosztály elődje) pedig tisztogató alakulatként vette ki a részét a Lengyelo.-i hadjáratból.<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2009-11-24 21:33
Téma zárolva.

Válasz/Re:A Waffen SS 2009 nov. 24 20:18 #21946

szegény bütyi mindjárt agyvérzést kap!!!! xDDDDD én meg röhögök rajta, mert f*ngom sincs miről beszéltek xD
Téma zárolva.

Válasz/Re:A Waffen SS 2009 nov. 24 20:18 #21947

• HunBütyök
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ kegyewlem! B*szátok meg szanatórumba kerülök mindjárt... na jó hagyjuk abban. a biztosat elraktározom mint tuti információt. Köszi Joe. Többet hallani sem akarok az SS-ről legalább egy hónapig!
Téma zárolva.

Válasz/Re:A Waffen SS 2009 nov. 24 20:20 #21948

igen ezt tagadhatatlan tény viszont én a k fronton nyújtott teljesítményük miatt mondtam ezeket az ss egységeket
nowa stolarka okienna
Téma zárolva.

Válasz/Re:A Waffen SS 2009 nov. 24 20:20 #21949

• HunBütyök
Ezért vesztettük el a második vh-t. Mire a tisztek is kibogarászták hg yki kihez tartozik, kinek van alárendelve addig a T-34-esek megtettek 400 km-t!
Téma zárolva.

Válasz/Re:A Waffen SS 2009 nov. 24 20:20 #21950

• Bazooka Joe
Nekem mily meglepő a Das Reich a kedvencem, mert:

- mégsem annyira kötődik Hitlerhez, mint a Leibstandarte
- nem volt talán annyira brutális, mint a Totenkopf
- mégiscsak harcedzettebb egység volt mint a Hitlerjugend
+ amennyi kitüntetést összeszedtek
Téma zárolva.

Válasz/Re:A Waffen SS 2009 nov. 24 20:21 #21951

van benne ráció! csak az a különbség, hogy ők látták benne a logikát, mi meg hülyék vagyunk és nem ezt tanultuk
Téma zárolva.

Válasz/Re:A Waffen SS 2009 nov. 24 20:31 #21952

• HunBütyök
Amúgy tudjátok mire vagyk még kíváncsi ár kissé off a téma. Az SA megvolt 1945 szintén. Ők mi a csudát csináltak a háborúban?
Téma zárolva.

Válasz/Re:A Waffen SS 2009 nov. 24 20:38 #21954

most mondanám, hogy verték....a fejüket a falba de nem hiszem, hogy ezt tették...
Téma zárolva.

Válasz/Re:A Waffen SS 2009 nov. 25 15:22 #21973

Engem nem nagyon zavar az hogy hitler neve menyire égettbele az ss hadosztályok nevébe mert egyrészt nagyjából értem mit miért csinált másrészt ha az arocitásokat nézük akor minden ss hadosztályhoz van bár kérdéses hogy azokból mi igaz vag hazugság
nowa stolarka okienna
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.28 másodperc
Joomla templates by a4joomla