Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Az ún. csodafegyverek
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Az ún. csodafegyverek

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2011 már. 20 13:02 #54806

• Panther
Na, az már egyszer biztos. Meg a mesterlövész (vagy mesterlovász ) amúgy is rejtőzik, elég feltűnő lóháton.<br><br>Szerkesztette: Panther, Időpont: 2011-03-20 14:03
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2011 már. 21 06:52 #54859

Valszeg leszálltak a lóról, nálunk 50m-en a puskások két szívdobbanás között lőnek (!). A mesterlövész feladata sem az, hogy 10 lövésből egyszer találjon, hanem egyből egyszer, az mindegy, hogy ő hibája vagy a lóé, ha nem talált, nem talált. Én nem kockáztatnék.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2011 már. 21 14:37 #54865

• Panther
Ez sem marhaság. De hát ez a Sudden Strike, a 3 remélem tűrhetőbb.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2011 már. 21 17:48 #54878

• HunBütyök
Panther írta:
Ez sem marhaság. De hát ez a Sudden Strike, a 3 remélem tűrhetőbb.

Tűrhető ám a tudod mi?!?! Menj aztán ökörködj a Company of Losers-szel.. az a neked való... annyi benne a realizmus mint a Heroes of might and magicben..

Az AXPRM a világ legreálisabb PC játéka, a távcsöves lovas felderítő (akit mi lovas mesterlovésznek hívunk) meg nagyon hasznos.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2011 már. 22 16:29 #54899

• Zeki
Nyugi...
Majd ha ő is csinál játékot, és leteszteltem milyen, és jobb mint a Sudden, elhiszem hogy igaza van...addig mint Babits versében: Nem hallom még a szél járását sem - nem hogy a nem építő kritikát.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2011 már. 22 16:32 #54900

• Panther
Én a grafikáról beszélek, a játék maga igen jó, könnyen belejössz, és tele van fordulatokkal. A grafika nem minden, vannak jó játékok, aminek elavult a grafikája, de még mindíg sikeresek, mint pl. a Super Marioval rengetegen játszanak mind a mai napig, mondhatni reneszánszát éli.

A Company of Heroes kiválló játék, bár lehetne több skirmish pálya. A grafika majdnem olyan, mint a Call of Duty 1-ben (vagy pont olyan), és ez egy stratégia. A realizmusban van valami, pl. a Pershing és a Calliope nem volt valami elterjedt 44-ben, a már említett Goliath-os dologról nem is beszélve. Ezen felül a játék kiválló, főleg a grafika.

De hát ízlések és pofonok.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2011 már. 22 17:00 #54903

• HunBütyök
A sudden 2 és a resoruce war is szerintem gáz, de kipörgettem mindkettőt legnehezebb fokozaton, a resource war nagyon nehéz volt. De a játék ereje a modokban van, amikből van kismillió, és hát az AXPRM amit én csináltam. Na abban 13 év \&quot;szakmai\&quot; tapasztalata van és tudásom legjava. Na meg a multiplayer a játék erőssége. Abban van az igazi fordulat... amikor Zeki védelmi vonalain fennakadok és nem tudok áttörni, na azt nagyon utálom. XD
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2011 már. 22 18:39 #54907

• koi
Én meg azt,amikor az előrenyomulásomat \&quot;széttörik\&quot; az ellenséges ágyúk,azokat elgyűrni,kivált,ha nincs légierő,vagy hatékony az ellenséges légvédelem,nagyon nehéz.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2011 már. 23 16:46 #54933

• Panther
Némileg visszatérve az eredeti témához:

A Bachen (számot nem tudok fejből) Natter gépe volt éles bevetésen? A Komet úgy tudom igen, de erről nem hallottam semmit.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2011 már. 23 21:09 #54947

• Magyarharcos
Mármint a Ba-349?
Aminek az orrészébe terveztek rakéta vető tubusokat?
Úgy tudom, hogy mikor próba repülésre került, a próba repülő gép rövid repülés után a földbe csapódott, a pilóta meghalt, a programot leállították.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2011 már. 24 16:38 #54960

• Panther
Igen, erre gondoltam. Amúgy is elég rázós lehet a repülés, ha tudod, hogy a hajtómű pár per múlva leáll, és még tüzelni is kéne akkora sebességgel, amit azelőtt még nem tapasztaltál.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2011 már. 24 18:45 #54965

• Gipszj
Csak az a kérdés, hogy a vonatkozó repülőgépnek milyenek a vitorlázó tulajdonságai. Egy jó vitorlázógépnek 30-40 a siklószáma, egy gyengébbé 20-25, de még a Trénernek is 6 fölött volt valamivel. Azt pedig talán fölösleges is mondanom, hogy az Airbus-ok kivételével a többi gép vitorlázógépként száll le gyakorlatilag. A hajtómű alapjáraton van, alig ad tolóerőt. Igaz, megy a hajtómű, de a gázadásra lassan reagál. Annyira lassan, hogy lehet hallani leszállás közben amikor még 30-40m magasan (kinn a reverse) gázt adnak. Mire ebből teljesítmény lesz már gurul. Az hozzátartozott az egyedül repülés előtti vizsgákhoz, hogy iskolakörről végre kellett hajtani egy kényszerleszállást is, nem álló, de alapjáraton forgó motorral. A sróf az ilyenkor elég nagy légellenállás ha nem lehet vitorlába tenni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2011 már. 25 14:39 #54979

• Panther
A reverse az az, amikor a hajtómű turbinalapátjai visszafelé forgnak, hogy lefékezzék a gépet, nem?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2011 már. 25 20:48 #54997

• Gipszj
Nem egészen. A hajtómű forgásiránya nem változik. Ha kinn a reverse (reverz) akkor az azt jelenti, hogy a hajtóműből kiáramló gáz nem hátrafelé távozik. A normál kiömlő nyílást lezárják és oldalt nyitnak ki egy másikat. Ennek hatására a gáz ferdén előre fúj ki fékező hatást kifejtve.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Az ún. csodafegyverek 2011 már. 27 11:03 #55021

• Panther
Kössz, legalább már tényleg nem hülyén halok meg. Fura is volt az én verzióm.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.19 másodperc
Joomla templates by a4joomla