Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

World of Tanks
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: World of Tanks

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 14 06:30 #58977

• Panther
Ez a Porsche ágra is igaz, bár azoknak az oldalsó páncélzata adhat okot némi aggodalomra. Szemből viszont bunker jellegű. Csak az a baj, hogy pont oldalt a legvékonyabb, pedig ott van(nak) a motor(ok) is, a középső részen.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 14 10:18 #58981

• DantesHun
Zeki írta:
Én a Tigriseket javaslom... A Tiger és a Tiger II (csúnya nevükön) elég masszívak....

Hát a WoT-ban a Tiger minden csak nem masszív. Az a 100 mm páncél, ami nem is döntött, igencsak kevés. A legtöbb tank átlövi könnyedén.

Egyetlen előnye ha majd felmegy rá a 88 L/71-es. Azzal már messziről alaposan lehet pofozkodni.

A Tiger II igen erős lesz, a 105ös L/68-al, van olyan erős, mint a T32, vagy az IS3.

De a Tiger esetében...a T29 és a IS elhúz mellette.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 14 14:23 #58983

• Rudolf
DantesHun írta:
Zeki írta:
Én a Tigriseket javaslom... A Tiger és a Tiger II (csúnya nevükön) elég masszívak....

Hát a WoT-ban a Tiger minden csak nem masszív. Az a 100 mm páncél, ami nem is döntött, igencsak kevés. A legtöbb tank átlövi könnyedén.

Egyetlen előnye ha majd felmegy rá a 88 L/71-es. Azzal már messziről alaposan lehet pofozkodni.

A Tiger II igen erős lesz, a 105ös L/68-al, van olyan erős, mint a T32, vagy az IS3.

Ez pontosan így igaz!
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 14 15:54 #58984

• Zeki
Köszönöm a tippeket, akkor lehet, hogy nem is kell a garázsba a vasmacska? Megyek akkor majd Kv-ra, persze csak alkalmanként játszok, így suli mellett no-no
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 15 09:20 #58990

Rudolf írta:
DantesHun írta:
Zeki írta:

Ez pontosan így igaz!

Tier7-es szinten a legjobb a T-29 toronymagasan üti még az orosz is-t is, de ha fanatikus vagy, vagy csak simán mazoista, akkor a tigrist válaszd. Közelről távolról gyenge, még a jó ágyújával is...

A Tigris II tényleg ütős, talán az első igazi német tank a játékban ami kiváló, de azért az IS-3 még mindig rendre elveri. Rengeteg meccset toltam is-3-al, de tigris2 ellen 1v1 ben nem is emlékszem hogy kikaptam volna. Az IS-3 első német ellenfele az Alekosz tank volt régebben, mostmár bejött az E-75 is... csak az a baj ezekkel hogy mind2 tier 9.

Szerintem az egész német ág egy nagy szívás, el kell jutni kb tier8 de legikább tier9-ig hogy élvezd a játékot. Azért ez durva szerintem.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 15 10:53 #58991

• banditos
Sajnos már én is tapaszttaltam,most már csak 14000 tp a királytigris 6000 meg a panther tornyáig
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 15 12:21 #58992

• DantesHun
Raeder írta:

A Tigris II tényleg ütős, talán az első igazi német tank a játékban ami kiváló, de azért az IS-3 még mindig rendre elveri. Rengeteg meccset toltam is-3-al, de tigris2 ellen 1v1 ben nem is emlékszem hogy kikaptam volna. Az IS-3 első német ellenfele az Alekosz tank volt régebben, mostmár bejött az E-75 is... csak az a baj ezekkel hogy mind2 tier 9.

Szerintem az egész német ág egy nagy szívás, el kell jutni kb tier8 de legikább tier9-ig hogy élvezd a játékot. Azért ez durva szerintem.[/quote]

A Tiger II szerintem simán üti az IS3-at. Nem jobb, de méltó ellenfelek. Legalábbis én Tiger II-ben ijedtem meg egy IS3-tól.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 15 14:40 #58993

Én 489 játékot toltam le egy is-3-at vezetve és ha láttam hogy jön egy tigris2 azonnal másztam ki rá hogy én végezzem ki és nehogy más nyúlja le a killem. Ha ügyes voltam nagyon miimális HP veszteséggel megúsztam a dolgot. Szóval kb. ennyire tartottam a Tigris2-től.
De ez játékostól is függ, mert rengeteg olyan player van aki nem tudja irányítani a tankját, így gyakorlatilag bárkinek könnyű célpont...
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 15 14:44 #58994

DantesHun írta:
Raeder írta:

Szerintem az egész német ág egy nagy szívás, el kell jutni kb tier8 de legikább tier9-ig hogy élvezd a játékot. Azért ez durva szerintem.
Danteshun írta:
A Tiger II szerintem simán üti az IS3-at. Nem jobb, de méltó ellenfelek. Legalábbis én Tiger II-ben ijedtem meg egy IS3-tól.

Én 489 játékot toltam le egy is-3-at vezetve és ha láttam hogy jön egy tigris2 azonnal másztam ki rá hogy én végezzem ki és nehogy más nyúlja le a killem. Ha ügyes voltam nagyon miimális HP veszteséggel megúsztam a dolgot. Szóval kb. ennyire tartottam a Tigris2-től.
De ez játékostól is függ, mert rengeteg olyan player van aki nem tudja irányítani a tankját, így gyakorlatilag bárkinek könnyű célpont...

Meg nem akarok kötekedni, de most akkor a Tigrics 2 simán veri az is-3-at vagy méltó ellenfelek, mert a kettő szerintem üti egymást.
Vagy lehet először jött a dac, hogy Raedernek azé se legyen igaza, aztán végül győzőtt a józan ész, meg előjöttek a rossz emlékek és odaírtad mögé a második állításod is egyből. XD

Szerkesztette: Raeder, Időpont: 2011-09-15 16:45<br><br>Szerkesztette: Raeder, Időpont: 2011-09-15 16:46
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 15 16:10 #58996

• Panther
Nos, akárcsak a valóságban, hiába jó a hegedű, a muzsikálás java mégiscsak a zenészen múlik...

Már a 75 mm-es L/70-es löveggel is lehet ütős a Tiger, én Tigert lőttem ki Panzer IV-el és Jagdpanzer IV-el is, mindkettőnek az a legjobb lövege, sőt, ezekkel még Löwét is lőttem ki. Egy példa:

Én max sebességgel mentem le lejtőn a VK3601(H)-val, a frontpáncélom 100 mm, akár a Tigernek. Egy alaplövegű Tiger úgy eltalált, hogy egy lövéssel úgy jártam, mint ugyanez a típus a WOT Speciel Teaser-ben (nézzétek meg a WOT weblapján, látványos film, a videók közt keressétek!) És mivel automata célzásban voltam, tudom, hogy 1340 m-ről lőtt ki!!!!

Fordítva, én csak két Tigert lőttem ki ugyanezzel a tankommal, a 88 mm-es löveggel. Egy jagdtigert hátulról 6 lövésből nyírtam ki úgy, hogy csak 7 %-os volt! pedig közelről a kónikus furatú löveg páncélátütése szinte verhetetlen, az egyik Tigert is így nyírtam ki szemből, nehéz közelharcban, egyedül.

Bármi lehet ütős, ha jól kihasználod a te erényeid és az ellenfél hátrányait, nameg a körülmények is neked kedveznek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 16 07:11 #59004

• Panther
Azt mondjátok meg, hogy az új kínai prémium tank, ami a T-54 másolata (vagy már T55?), hogy lett 8-as szintű, amikor a T-54, a játék legmodernebb járműve 9-es szinten áll? Jó lenne szerezni egy ilyet, a többi nyolcas szintű prémiumot szerintem üti. Gyors, halálos és még jól is védett, tökéletesen megfelel a harckocsik hármas követelményének.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 16 16:07 #59008

• banditos
Na ez a patch nagyon gagyi lett!
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 17 20:00 #59016

• Zeki
Ajjaj, én holnap akartam megnézni a gamet...
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 17 22:46 #59019

• Rudolf
Panther írta:
Azt mondjátok meg, hogy az új kínai prémium tank, ami a T-54 másolata (vagy már T55?), hogy lett 8-as szintű, amikor a T-54, a játék legmodernebb járműve 9-es szinten áll? Jó lenne szerezni egy ilyet, a többi nyolcas szintű prémiumot szerintem üti. Gyors, halálos és még jól is védett, tökéletesen megfelel a harckocsik hármas követelményének.

A prémium harckocsik mindig erősebbek mint a tierben azonos társaik, lásd Löwe. Viszont valóban kicsit túlzásnak érzem én is. Igazából nem is kéne prémium tank a magas tierbe, maximum tier 5-6-ig.
Az új pálya nagyon gyors igazi darálás, pillanatok alatt kilőhetik az embert, talán a közepes harckocsik előnyben vannak mivel a kulcspozíciókat gyorsan elfoglalják. Nekem Panther II-vel sikerült megszívatni egy IS4-et és egy Maust is, és végül ki is szedtem őket. (persze erre én is kipurcantam, na remek)
Novemberre ígérik a 7.00 patch elkészültét, amiben sokkal kiegyensúlyozottabb lesz a csatákban résztvevő harckocsik tier különbsége. (és nemsokára az 5 főből álló szakasz) Lesznek kisebb maximum tier 5-ig generáló csaták, illetve 6-7ig, vagy 8-9 és persze tiszta tier 10-es csaták sem maradhatnak ki a szórásból.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 17 23:32 #59020

• Rudolf
Most pedig a részletes terv a játékban tervezett újításokról:

Új játék módok

&amp;#8220;Támadás&amp;#8221;/ostrom (egyik csapat véd, míg a másik támad) és szerezd meg a zászlót típusú csaták (mindkét csapat a pálya közepén lévő zászlóért verseng).
Garázs csata &amp;#8211; minden játékos több tankot is használhat.(&amp;#8220;limited respawn&amp;#8221;)
Kíséret (csak néhány csapattag lesz képes a bázis elfoglalására, az ellenfél feladata, hogy megállítsák őket).
Történelmi csata &amp;#8211; frakciók közötti csata, Tier és használható modulok megkötésével.

Új harckocsik

Amerika:
Közepes tank: M4A3E2, könnyű páncélos: M24
Páncélvadászok : M8A1, T49, M18 Hellcat, T28
Nehéz páncélos M103, T110, páncélvadász T25-2

Szovjet:
Könnyű páncélosok: T-50, T-50-2
Páncélvadász: SU-85 (I)
Páncélvadászok: SU-100M-1, SU-101 (Uralmash-1), SU-122-54
Nehéz páncélosok: KV-1, KV-2, KV-4, &amp;#1058;-150, ST 1, Object 252

Német:
Középnehéz páncélos: PzIV Hydro
Páncélvadászok: Marder III, Dickermax, Nashorn, Sturer Emil, Jagdpanzer E-100, JagdTiger Sd Kfz 185, E10, E25,

Francia:
Könnyű és nehézpáncélosok: Renault FT, D1, D2, B1, ARL 44, AMX-50 100mm, AMX-50 120mm, Hotchkiss H35, AMX 38, AMX 40, AMX-13/75, AMX-13/90, Chatillon 25t, BDR G1B, AMX M4 1945, AMX-50-68t , AMX-12t , Lorraine 40t
SPGs RenaultBS, Lorraine39 L-AM, AMX-105AM, AMX 13F3AM, Lorraine155-50, Lorraine155-51, B&amp;#1072;t Chatillon155
Páncélvadászok: Renault FT AC, Lorraine 37L-AC, Somua Sau40, S 35CA, ARL V39, AMX AC de120-46, AMX AC de120-48, AMX50 Foch
Középnehéz páncélosok: Renault G1R, &amp;#1040;&amp;#1052;&amp;#1061; 13FL11

Angol:

Csak 2012-től várható, úgy mint a Japán.

Végső Csata (Klán Háború)

Játék kliens oldali teljesítményéről :
Tömörített pályaelemek betöltési idő csökkentése végett.
Pályák előre betöltése, alacsonyabb teljesítményű gépekre.
Új tüzelési, robbanási és egyéb látványelemek hozzáadása.

Új lehetőségek:

Jármű egyediesítés: álcaháló, &amp;#8216;duda&amp;#8217;.
Mini-map állíthatóság + új funkciók.
Játékon belüli, játékos jelentő rendszer (rosszak ellen). (tiszta 50-es évek)
Új legénységi képességek.
Új achievementek.
Garázsban is elérhető bővített harci statisztika.
Valósághű jármű tulajdonságok.
Minden nemzet tankja saját nyelvén szólal meg.
Tankparancsnokok közti kommunikáció.
Fejlesztett chat rendszer.

Tudom már írtam néhány dolgot ebből az előző írásban is, de így egy fokkal pontosabb.
Szóval húzzunk bele, mert nemsokára a ténylegesen 45-ig legyártott Német harckocsik (persze van néhány ami csak álom volt) ellen felvonul pár űrhajó is.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.27 másodperc
Joomla templates by a4joomla