Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

World of Tanks
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: World of Tanks

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 17 23:34 #59021

• Rudolf
M103 az új T9-es tank a jelenlegi,T34-es utóda lesz? A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 18 07:07 #59023

• Panther
És azok akkor minek kellettek ide, amiket most kidobnak? Hiába lettek kidolgozva? Legalább prémium járművek lennének, vagy valami. A németeknél (tudtommal) eddíg egy tankot sem dobtak ki a tech tree-ből. És mi lesz a franciáknál 5-ös szint felett? Kirakhatnák a weboldalra a tech treet, mert kiváncsi vagyok erre.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 18 12:55 #59033

• Zeki
Kérdés, ha most elindítom a gamet, felajánlja egyből az újítást? Jaj de érdekes lesz az Új-világ!
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 19 07:52 #59036

• Panther
Elvileg addig nem is játszhatsz, amíg le nem tölti a frissítést.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 19 17:05 #59040

• Zeki
Igen, azóta láttam, hogy csak egy kínai tank az újdonság, ami egy csalás. Prémiumér mehetsz egy erős tankkal ott ahol a simán kreditbe kerülővel nem mehetsz....
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 19 17:46 #59041

• DantesHun
Panther írta:
És azok akkor minek kellettek ide, amiket most kidobnak? Hiába lettek kidolgozva? Legalább prémium járművek lennének, vagy valami. A németeknél (tudtommal) eddíg egy tankot sem dobtak ki a tech tree-ből. És mi lesz a franciáknál 5-ös szint felett? Kirakhatnák a weboldalra a tech treet, mert kiváncsi vagyok erre.

Prémium tank lesz belőlük. Például. USA T34-ből prémium tank lesz.
USA T30-ból pedig átkerül TD ágra

KV1/2-őt szét választják és két külön tankként lesz kifejleszthető.

Egy tankot se dobnak ki, csak máshová kerül.

A francia tech tree is kint van az oldalon.

statcdn.worldoftanks.eu/comeu_v15/upload...ree_full%28eu%29.jpg
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 19 20:48 #59045

• Oberstgruppenführer
Ez a Francia tech tree háborít fel a legjobban! Eddig is zavart kicsit a tier 7-10 a szovjet/amcsi ágon de ez már tier 4-től sántít szerintem ez nem növeli a játékélményt
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 20 05:57 #59046

• Rudolf
Nehezen (vagy inkább sehogy) ismernék be, hogy a szövetségesek harckocsi szinten a Németekhez képest sehol sem voltak a világháború alatt. Nevetnem kell (vagy sírnom) a francia \"harckocsikon\". Akkor már ennyi erővel lehetne Landkreuzer P. 1000 Ratte harckocsi is.

Más:
Német vagy Magyar egyenruhát szeretnék vásárolni (nem eredetit airsoftra), ha valakinek van valami ötlete hogy merre kutassak kérem ossza meg velem.<br><br>Szerkesztette: Rudolf, Időpont: 2011-09-20 08:06
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 20 06:58 #59047

• Panther
Kérlek, mondjátok, hogy a franciáknál az M4 heavy tank nem a Shermant jelöli!
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 20 13:01 #59049

• DantesHun
Oberstgruppenführer írta:
Ez a Francia tech tree háborít fel a legjobban! Eddig is zavart kicsit a tier 7-10 a szovjet/amcsi ágon de ez már tier 4-től sántít szerintem ez nem növeli a játékélményt

Miért, mi a baj vele?
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 20 14:51 #59051

• Oberstgruppenführer
Csak annyi bajom van vele, hogy a rajta lévő járművek 80%-a sosem harcolt a világháborúban! Sőt nagy részükből 1 darab sem készült. Akkor a Németeknél kérjük a P 1000-est meg a Panzer IX-est meg a X-est.

Így abból fog állni a játék, hogy feltűnik a betűkód nevű tökéletesen ismeretlen jármű AMX lószerszám névvel és azt se tudom féljek-e tőle vagy ne mert mindegyiket így hívják Ha meglátom, hogy IS-7 akkor tudjuk, hogy kamu az egész de legalább az IS-II-es távoli rokonáról van szó és nem tudtak mit rakni a Maus ellen. De ezek minek a rokonai a B1-bis-nek? Hát kötve hiszem! Senkinek nem hiányoznak a francia tankok feleslegesek a Briteknek több létjogosultságuk van.

Szerkesztette: Oberstgruppenführer, Időpont: 2011-09-20 16:52

Moderálva!<br><br>Szerkesztette: Zeki, Időpont: 2011-09-20 18:08
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 20 14:58 #59052

• Rudolf
Ez így igaz! Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 20 15:25 #59056

• DantesHun
Ez nem világháborús játék! Már bocsánat, de eléggé butaság azon kiakadni, hogy de nem is harcolt a világháborúban. Jó, de ez nem világháborús játék?

A fejlesztők ezt ezer és egyszer leszögezték. A 30-as évektől az 50-es évekig tart! Nem pedig világháborús!

Amúgy meg: Maus harcolt a világháborúban? E-széria volt? Vagy a különféle VK-prototípusok? Ezek se nagyon harcoltak. Legtöbbjük csak prototípus maradt, vagy csak tervrajzon készült el.

Amúgy meg, kliírja a játék az ellenséges tank tier-jének számát, és hát majd mindenki megtanulja melyik francia tank veszélyes.

Mi itt a gond?

Én nagyon örülök a francia tankoknak, nagyon is érdekesek. Alacsony tier-ben a francia gépek, igencsak kemény diók lesznek.

Magasabb tier-ben pedig a franciák megkapják az automata töltőt, vagy mi frászt, és egymás után gyorsan többet is tudnak majd lőni.
Igencsak érdekes lesz, amikor a tier 8+ francia tank, lead hat lövést marha gyorsan, majd hanyatt homlok bújuk a fedezékbe, hogy újra tudjon tölteni.

És bizony , én már nagyon várom ,hogy vezethessem az AMX Tracteur C-t. Csuda vicces lesz, KV-k, meg vk36-osok ellen menni vele.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 20 16:11 #59060

• Zeki
Hát most én is kiábrándultam a franciákból. A Bis attól még kell... de az is igaz, hogy nem vh-s játék, csak hát ezek a prototípusok kicsit idegesítőek, de ezt kell szeretni, egyéni szociális problémánk sajnos, hogy mi a világháború páncélosait várnánk a játékba...
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 20 16:21 #59061

• banditos
Igen,lehet én is elviszem egy ideig őket!
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.21 másodperc
Joomla templates by a4joomla