Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

World of Tanks
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: World of Tanks

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 23 11:18 #59104

• Panther
Igem. Megnézheted a részleteket a hírek közt. Meg is vettem a Panthert! Csodásan fest!
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 23 13:36 #59107

hogy tudok átlépni EU szeróra?
A hadsereg is csak ugyanolyan pocsék dolog volt, mint minden egyéb, s az egyetlen jó az volt benne, hogy az embernek cimborái akadtak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 23 14:44 #59108

• Zeki
Ohohohó én is megyek nézelődni, mi változik... most a vacak T-46-tal megyek T-28-ra valamint Pz IV-el valami VK szülöttre.. arra amelyik a Tiger-re visz.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 24 17:09 #59142

• marcell1995
Éppen most töltöm le a játékot,1-2 alapinformáció tudna valaki adni?
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 25 05:48 #59146

• Panther
Zeki, az a VK3601(H) lesz, amire gondolsz. Ha sokat játszol, előbb vagy utóbb az összes \"VK-t\" ismerni fogod.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 25 14:29 #59152

• Zeki
Az. Remélem nem rossz, ha már ennyibe kerül. Tegnap tök jó csata volt, szegény Panzeremmel ütköztem egy Bis 2-vel, de ő húzta a rövidebbet, és kaptam egy Kamikaze kitüntetést... persze sérült volt a pára...
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 25 19:47 #59175

• Panther
Nem rossz?! Ember, 2 Tigert és egy Jagdtigert intéztem el vele. És az egyik Tigert meg a Jagdtigert még a 75 mm-es kónikus furatúval, nem a 88-assal. A páncélzata az oldalfalak kivételével megegyezik a Tigerével. És ha megvan a 88-as, lehet tarolni. Már az L70-es 74 mm-essel is lőttem ki 3 Löwét és egy T-95-öt (több járművel).
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 26 05:10 #59178

• Rudolf
Valóban nagyon jó kis harckocsi, szerencsére még gyors is. Simán megállja a helyét a nagyok közt is csak vigyázni kell mert a páncélzat sokszor csalóka lehet. Leginkább a közepes harckocsikra jellemző harci aktivitás a nyerő, viszont ha legfelül vagy vele (ami nagyon ritka lesz) akkor tuti befutó vagy. Láttam olyan játékost aki csak ezzel tolja és a csaták 78% nyeri. (ami nem rossz)
Összegezve én nagyon szerettem.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 27 06:08 #59191

• Panther
Nehéz szívvel váltam meg tőle

Én majdnem egyenlő félként küzdöttem meg azzal a két Tigerrel. Azóta csak az új Pantherem produkált halonlót.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 27 07:06 #59195

• Rudolf
Panther, na igen... Még most is van idő mikor elmerengek milyen csodás csatákban vettünk részt.
Baromi jó a hosszú 75-ös löveggel, szinte mindenre bátran lőhettem. Sajnos eljárt felette az idő, de a II-es is nagyon kemény, sőt azzal már a nagy vasak sem akadályok. 3 harckocsit úgy szettem ki hogy segítségre nem is számíthattam, de végül (persze kaptam én is rendesen) a Tiger II, a VK3601 és ISU-152 is egy lángoló roncsként végezte. (megjegyezném hogy a terep is nekem kedvezett)
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 27 12:52 #59197

• Zeki
Akkor bátran megveszem majd
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 27 16:49 #59205

• Panther
Igem, én is vágyom már mind a Panther II-re, mind az E-75-re. A páncélzatuk és a fegyverzetük hasonló a konkurens nehéz harckocsik (a Tiger II és a VK4502P AusF. A., valamint az E-75 és a VK4502P AusF. B.) paramétereivel, de azoknál jóval gyorsabbak és agilisebbek.

Annyit játszottam már, hogy az ilyen prototípusok nevét lassan mind tudom fejből is .

A Pantherral ma nyírtam ki az első Löwét, bár az is igaz, hogy nem az alaplöveggel, hanem ütközéssel, ez az 5. kamikaze awardom . Úgyhogy, ha ellenem jöttök, rettegjetek az isteni széltől! <br><br>Szerkesztette: Panther, Időpont: 2011-09-27 18:50
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 27 17:02 #59206

• Rudolf
Nekem nagyon tetszik az E-75, csak sajnos míg megfejlesztem a nagyobb löveget addig sok víz lefolyik a Dunán.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 28 06:15 #59209

• Panther
Az attól függ, mennyi időt tudsz rá szánni. Én (sajnos) rengeteget tudok játszani, mivel még mindíg nem találtam munkát...

Egy komám azt tervezi, hogy pár év múlva elmegy Kubinkába! Hátha addigra megnyerem az ötöst! Ott elég sok jármű van, és nem mellesleg, rengeteg prototípus, és sok magyar harcjármű. Szívesen megnézném őket élőben, mert a méretek kevésbé látszanak a WOT-ban. A saját tankomhoz viszonyíthatnék, de a valóságban az egyetlen tanktípus, amivel találkoztam, az a T-34/85, de azt jól ismerem, mindig felmászom rá, ha arra járok.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 szep. 28 06:35 #59210

• Rudolf
Na igen, Kubinka...
Nagyon nagy élmény volt mikor az egyetlen itthoni Magyar harckocsiba bepattanhattam. Akkor még nem igazán lehetett megnézni és nem is volt túl jó állapotban, de mikor az ismerősöm meglátta hogy mennyire bezsongtam megengedte hogy fel ill. belemásszak. Ez volt a Nimród, még eredeti festéssel, úgy ahogy annak lennie kell. Feltöltöttem ide az oldalra a képeket ha valakit érdekel.
www.masodikvh.hu/index.php?option=com_po...etail&amp;id=827
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.23 másodperc
Joomla templates by a4joomla