Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

World of Tanks
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: World of Tanks

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 01 05:55 #59264

• Panther
Igen, én is a BT-2-re szavazok. De a gépágyú jobb lehet, mert egy sorozat is elég, hogy kapjál mesterlövészt . És gyors, jó páncélzattal.

Ma kifejlesztem a GW Panthert, és valamikor a jövő hét elején meg is veszem.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 01 08:01 #59266

BT-2 simán jobb. Nagy távolságra is hatékony, gyors jó sniper és felderítő, igaz a pánzélzat kb annyira véd mint egy selyempapír, de nem kell vele közelharcba menni, vagy ha mégis nem szabad megállni és akkor célba sem tudnak venni.

Panther: Megemelem a nem létező kalapom előtted ha te tier 2-ben összeszedsz 1000 dmg-et a sniper medálhoz, mert az is kell hozzá
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 01 09:39 #59268

• Zeki
Én is megtettem. Csak már a vacak T-28-on lennék túl. Nem is fogom aranytankra kifejleszteni, csupán a KV kell.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 01 15:33 #59287

• Panther
Pedig gyorsabb, ha nem az alap modulokkal nyomulsz.Nagyobb a sebesség, egyszer egy T-28 üldözött, de a Panzer II legjobb motorjával sem tudtam lehagyni! És a legjobb löveg is elkellhet, ha egy Tigerrel állsz szemben.

A sebzésről el is feledkeztem a Snipernél.

Már a vadonatúj GW Pantherrel nyomom! Szomorúan váltam meg a Hummeltől . Bár az is igaz, hogy a lövege elég pontatlan, és sajnos a GW Panther alaplövege ugyanaz .
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 03 16:55 #59318

Tegnap egymás után kifogtam 3 olyan meccset amikor tier7+ artiból mindkét oldalon 7-8 darab volt.
Mind3 meccs 15 perces dögunalmas campelés és döntetlen lett és persze csak az artik élték túl. Na ennyit az artik játékbeli szerepéről, hogy mennyire is izgalmassá teszik a meccset, na meg a készítők felfogása miszerint jó anti-camper fegyvert akartak... Na persze, mamátokat, szovjetpárti bolondok!

Moderálva! <br><br>Szerkesztette: Zeki, Időpont: 2011-10-03 19:11
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 03 17:12 #59319

• Zeki
Azért a stílusra odafigyelni, még ha indulatból is ment az üzenet. Hát igen, nem értem miért erőltetik annyira az önjáró lövegeket... elveszik néha a játék ízét.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 03 18:59 #59324

Hát 3romnapja megvettem a KV-t Lassú gyenge pontatlan és folyamatosan olyan menetekbe oszt be hogy esélyem sincs pedig hogy álmodoztam a mészáros szerepről sok Pz38, Pz3 szétzavarása .... De hát csak lesz vlm .
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 04 08:01 #59326

• Rudolf
Luger írta:
Hát 3romnapja megvettem a KV-t Lassú gyenge pontatlan és folyamatosan olyan menetekbe oszt be hogy esélyem sincs pedig hogy álmodoztam a mészáros szerepről sok Pz38, Pz3 szétzavarása .... De hát csak lesz vlm .

Nem kell aggódni annyit, ha maximumra kigyúrod akkor is nagyon lassú lesz és gyenge. Viszont ha megvan a 152 mm M-10-es löveg és abba kizárólag HE lövedéket töltesz akkor még az IS-3 kilövése is gyerekjáték. Nagyobb harckocsik ellen csak így lehet eredményt elérni, 107 mm ZiS-6-os löveggel (pláne ha te vagy legfelül) a kisebb-nagyobb tankokat is simán sebezhetsz. Majdnem elfelejtettem hogy 152-es löveggel a PzIV és még sok más összesen egy lövés. Ha többiekkel együtt mozogsz és megvédenek addig míg a löveg betöltési ideje lejár és te újra lőhetsz akkor biztos hogy mészárolhatsz.

Más: az tüzérség pedig szerintem nem rossz ötlet, de maximalizálni kellene a számukat, mondjuk csatánként 2-2.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 04 12:59 #59328

• Zeki
Az jó ötlet lenne a tüzérségre nézve. Én a KV-t akkor is megszerzem most már... bármi is legyen
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 04 17:51 #59334

• Panther
Miért? Én imádom a tüzérséget. Aratok vele rendesen. A GW Panther nem semmi, ha meglesz a jobbik lövege, akkor meg majd csak úgy hullanak majd a tankok, mint a legyek .
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 04 18:37 #59335

• DantesHun
Hát tudod, a legtöbb tankos utálja az arty-kat.

A nagy probléma, hogy szépen kivették a tracker-t, így az arty-sok nem látják egymást. Régebben legalább még egymást is lőtték, mert ügye látni lehetett az egész pályán átívelő lövedék csíkot.

Most nem. Ha valaki fel nem deríti egy arty láthatatlan marad.

Na mármost, láthatatlanul, teljes biztonságban osztogatnak olyan sebzéseket, hogy 2-3 lövéssel bármelyik tankot kilövik!

A szerencsétlen nehéz tank/TD vánszorog nagy nehezen előre, harcolna, de ekkor BUMM a levegőből kap egyet, és mínusz 50% HP, valamint két modul sérül.

Maus-al gyakorlatilag semmit sem érek az arty-k miatt. Megyek előre 3 métert és már szét is lőnek.

Ebben nem sok öröm van.

Épp emiatt alakult ki az a helyzet, hogy gyakorlatilag minden csata a végére a következők maradnak életben: arty-k, és azok a szerencsések akik végig kempelték a meccset.
Mindenki más 5 perc alatt felrobban.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 04 18:40 #59336

Hát a játékban a tüzérséget továbbra is hatékony de iszonyatosan gyáva és néha nem is tudom hogy mondjam talán szemét dolognak tartom, mint ha harc közben hátba szúrnának ...
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 05 13:09 #59343

Igen, valóban indulatból küldtem mert elég kiborító az amikor 30-35 percet kell várnod arra hogy felszabaduljon a tankod a játékból. De azért nem gondoltam volna hogy ilyen durva cenzúra működik az oldalon, hogy a kedvenc, mindenki által is általánosan használt kötőszavakat moderálni fogják.

Rudolf: Miről beszélsz ember? A 152 mm-es ágyúval gyerekjáték kilőni egy is3-t?? Lősz egyet veszít 30%-t, aztán röpke két lövés alatt ki is csinálja a szerecsétlen KV-t....

Luger: Én mint tapasztalt KV tulajdonos, arra tankra a 107-es ágyút ajánlom, ha az megvan akkor tier7-ig egész jó leszel. Tier 5-ig meg te leszel az isten. A KV-1 az tényleg katasztrófa. Lassú, rosszul manőverezhető, de legalább senkit sem tudsz vele átlőni.

A tüzérséggel pedig az a baj, hogy online műholdas nézetük van és gyakorlatilag azt is látják amit nem kéne, pl hegy mögött kidől egy fa, pontos stb.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 05 13:22 #59344

• Oberstgruppenführer
Mikor vették a ki az artyk-nak a lőszer trackerét? Én amikor artyzok szoktam figyelni az ellenséges arty pozíciókat hátha látok felrepülő lőszert és akkor oda lövök de az utóbbi időben nem látok ilyen nyomokat ez azért van mert kivették vagy csak rosszkor vagyok rossz helyen?

A KV meg tényleg jó fegyver csak nem kéne, hogy beossza a gép lvl7 fölötti járművek ellen, én az alap ágyújával is élveztem a játékot főleg amikor berakott prokhorovkára top tanknak és nem is volt más heavy rajtam kívül .

A KV-3-mal is utálom amikor berak lvl 9-10-esekhez miért kell ez? Jön a t-54-es és esélyem sincs ellene 3-szor körberohan egyszer eltalálom aztán csak töltögetek amíg kilő, vagy ha fedezék mögül lövünk egymásra akkor nem tudom átütni a front páncélját csak He lőszerrel azzal meg 5-10%-ot sebzek ő meg átlő simán AP.-vel és sebez rajtam 30%-ot vagy többet 3 ilyne meccs után nem sok kedvem marad játszani.<br><br>Szerkesztette: Oberstgruppenführer, Időpont: 2011-10-05 15:30
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 05 15:46 #59345

• DantesHun
Oberstgruppenführer írta:
Mikor vették a ki az artyk-nak a lőszer trackerét? Én amikor artyzok szoktam figyelni az ellenséges arty pozíciókat hátha látok felrepülő lőszert és akkor oda lövök de az utóbbi időben nem látok ilyen nyomokat ez azért van mert kivették vagy csak rosszkor vagyok rossz helyen?

Jó régen kivették. Két hónapja is megvan tán
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.25 másodperc
Joomla templates by a4joomla