Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

World of Tanks
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: World of Tanks

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 05 16:22 #59346

• Zeki
Az artyk, meg nem is mindig tudnak segíteni, voltam ,már úgy, hogy egy hegy árnyékolásába voltam, előttem jött szép hosszú harckocsi oszlop, és az artyk, meg nem tudtak semmit csinálni, persze van olyan eset amikor tudnának de nem csinálnak semmit...
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 05 16:39 #59347

• Oberstgruppenführer
DantesHun írta:
Oberstgruppenführer írta:
Mikor vették a ki az artyk-nak a lőszer trackerét? Én amikor artyzok szoktam figyelni az ellenséges arty pozíciókat hátha látok felrepülő lőszert és akkor oda lövök de az utóbbi időben nem látok ilyen nyomokat ez azért van mert kivették vagy csak rosszkor vagyok rossz helyen?

Jó régen kivették. Két hónapja is megvan tán

ÉS miért vették ki? Ez tök jó dolognak tartottam . Így amikor nem láttam rá a csatározásokra lehetett vadászni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 05 17:32 #59348

• DantesHun
Állítólag meghackelték csaló játékosok, és erősen megszínezték a lövés nyomát, hogy jobban látszódjon honnan lő az arty

Egy másik elmélet szerint, meg azért vették ki, mert a WoT készítői, egyszerűen az arty-kat pártolják.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 05 18:16 #59349

• Panther
Bocs, de engem artyval is sokszor vadásznak le. Főleg, ha az elején egy Leopard vagy egy M7 bejön felderíteni, mire kilövik, velünk végez elsőnek az ellenséges tüzérség. Ja, és a nagy tűzerőért nagy árat fizetünk: a GW Pantherem frontpáncélja is csak 50 mm, ami a döntés miatt kb. 70. Felülről meg, inkább nem is említeném...
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 05 18:45 #59350

• DantesHun
Panther írta:
Bocs, de engem artyval is sokszor vadásznak le. Főleg, ha az elején egy Leopard vagy egy M7 bejön felderíteni, mire kilövik,

Ha felderítenek az más. Nem is erről volt szó.

Ja, és ne panaszkodj, hogy csak 50 mm. Te, arty-val, ha nem derítenek fel, és jó helyre állsz, bárkit ki lőhetsz, anélkül, hogy bármi veszély fenyegetne.

Ráadásul közelharcban is brutális az arty, ugyanis ha elmegyek mellete 2 méterre akkor sem veszem észre! Csuda jól rejtőzik.

Nem egyszer volt olyan, eljutok nagy nehezen a bázisig keresem a az arty-t, ott áll három fűszáll mögött, és kilő, közvetlen közelről. Nem lehetett látni. Csuda bosszantó.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 05 19:31 #59351

Egyáltalán minek tüzérezni? Ezt élvezitek hogy kattingattok a térképen. Szép időtöltés mondhatom... Inkább akkor tankcsata ezerrel. Mellesleg ilyen tarackokat minek belerakni a world of tanksba, amikor is a nagyobb páncélos ütközeteket sosem a önjáró rohamtarackok döntötték el.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 06 06:00 #59352

• Oberstgruppenführer
portillo írta:
Egyáltalán minek tüzérezni? Ezt élvezitek hogy kattingattok a térképen. Szép időtöltés mondhatom... Inkább akkor tankcsata ezerrel. Mellesleg ilyen tarackokat minek belerakni a world of tanksba, amikor is a nagyobb páncélos ütközeteket sosem a önjáró rohamtarackok döntötték el.

Azért tették bele az önjáró lövegeket, hogy ezzel is színesítsék a játékot valamint a camperek kiszűrése végett. Én pénzt farmolni használom a tüzérségeimet.

Amúgy a páncélos ütközetekben vannak csatarepülőgépek,páncéltörő lövegek,Gyalogosok,Aknamezők,Harckocsi akadályok,Tüzérség és Harckocsik. Ezek együttesen döntik el egy csata kimenetelét szerintem ha csak egy tényezőt is kihagysz már nem beszélhetünk igazi csatáról/szimulációról csak játékról, ha pedig játék akkor nincs jogunk számon kérni semmit.

Amúgy ha szeretnél reálisabb játékot stratégiaiban ajánlanám neked a COmany of Heroes Blitzkrieg legújabb modját a 4.0-át

Ha FPS-ben szeretnéd mind ezt akkor pedig Battlefield Forgotten Hope Seacret Wepons

Mindkettőt rég óta játszom és nyugodt szívvel ajánlom őket:)
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 06 06:41 #59353

• Panther
Nem tudom, ti hogy látjátok, de én mindíg látom a lövéseim \"kondenzcsíkját\".

És közelharcban ugyan jó a löveg, de általában ezt gyors közepes harckocsikkal (pl. T-54/Type 59, T-50, M24 Chaffe, stb.) vívjuk, esélyünk sincs eltalálni őket.

A törpök élete nem csak játék és mese...

Egyébként van itt valaki, aki látott egyszer is 8-as szintű önjáró löveget?
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 06 08:17 #59354

Oberstgruppenführer írta:
portillo írta:

Azért tették bele az önjáró lövegeket, hogy ezzel is színesítsék a játékot valamint a camperek kiszűrése végett. Én pénzt farmolni használom a tüzérségeimet.

Amúgy a páncélos ütközetekben vannak csatarepülőgépek,páncéltörő lövegek,Gyalogosok,Aknamezők,Harckocsi akadályok,Tüzérség és Harckocsik. Ezek együttesen döntik el egy csata kimenetelét szerintem ha csak egy tényezőt is kihagysz már nem beszélhetünk igazi csatáról/szimulációról csak játékról, ha pedig játék akkor nincs jogunk számon kérni semmit.

Amúgy ha szeretnél reálisabb játékot stratégiaiban ajánlanám neked a COmany of Heroes Blitzkrieg legújabb modját a 4.0-át

Ha FPS-ben szeretnéd mind ezt akkor pedig Battlefield Forgotten Hope Seacret Wepons

Mindkettőt rég óta játszom és nyugodt szívvel ajánlom őket:)

Szia.

Nem feltétlenül az élethűség a mindenem, csak megjegyeztem mert láttam mi ez az artirelly üzemmód, és számomra élvezhetetlennek tűnt, játékélményileg. Egyébként már nem kötnek le a játékok ( kivéve ha készítem őket), de azért köszi a ajánlatokat.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 06 09:18 #59355

Portillo: és képzeld azt amikor egyesek napi 10 órában felülnézetből kattintgatnak az ikon méretű tankokra, úgy hogy még az iránygombokhoz sem kell nyúlnia. Kb mint egy béna flash játék ahol csak bal klikk van a felvillanó pontokra és jön a score tábla 15 perc múlva... epic game.

Panther: Az a baj hogy túl sokat is látom őket. Tegnap játszottam két játékot abból az egyikben 16!!! darab arti volt, abból pedig 12 tier8-as. Beálltam hátra egy bokorba aztán alt-tab és megnéztem pár happy tree friends részt, mire végeztem kb 14:30 percnél járt a csata, minden nem SPG meghalt rajtam kívül és kb 10 tüzérség meg várakozott hátha valaki van olyan hülye hogy felvillantsa magát. Persze ez a meccs is döntetlen lett.

Egy telitalálat akár még egy IS7 vagy T30-at is egyhit-el, a mausnak meg kell két lövés.

Igazából emiatt hogy így elba...ták vagyis Zeki érzékeny lelke miatt, elizélték a játékot, ez az ok miatt nem vettem még soha premiumot és szerintem soha nem is fogok.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 06 11:54 #59356

• Oberstgruppenführer
Mi az, hogy 16 db arty? Ne viccelj már nekem a legtöbb eddig 10 arty volt egy meccsben annál többet nem tehet be pedig túl vagyok 2400 meccsen de még ilyet sose láttam.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 06 13:26 #59357

Milyen szinten játszol? Mert tier 7 alatt én pl soha nem láttam egyszerre 5 artinál többet, tier8-nál ritkán, de találkoztam 9-10-el egyszerre, most is4-nél 5 nap alatt volt jónéhányszor 13-16 arti is egy játékban, de ez a legnagyobb bánatomra elég gyakran előfordul mostanában, főleg estefelé olyan 22:00 után.

Jah és van ilyan epic medál: Burda\'s Medal. Azért kapod ha egy meccs alatt kilősz 5 vagy annál több!! tüzérséget. Szóval van amikor 5-nél több van egy csapatban, a rendszer engedi, sőt a kilövést még jutalmazza is.

Tehát eddig csak szerencséd volt, hogy megúsztad a hosszú és unalmas campeléseket.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 06 13:52 #59358

• Oberstgruppenführer
Jah értem nekem 7-es 6-os cuccaim vannak főleg Jagdpanther,SU-100,T-34/85,KV-3. Nem is vágyom feljebb akkor , igaz mire én elérem a Tier IX-et addigra lehet kijavítják ezt. Lehet azért csinálja ezt amúgy a rendszer mert túl sok arty jelentkezik csatára és nem tud velük mit csinálni ezért berakja őket egyben mert több játékos meg nincs.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 06 14:59 #59359

• Panther
Bocs, de én artyval még öszvisz két T-30-ast lőttem ki. A többinél is legjobb esetben 10-20 %-os sebzést okoztam. És ha úgy játszanék egy helyben álva az artyval, ahogy te írod, akkor még egy győztes játszmám sem lenne. 2-3 lövésenként el kell mozdulni, mert a lövés alapján kinyír az ellenséges tüzérség. Ha meg felderítenek, spurizni kell, de gyakran pár méter megtétele után elkapnak. mondanom sem kell, hiába tud 48-al menni a GW Pantherem, annyira nem fordulékony, mint egy T-54, nem tudom kikerülni a lövéseket, főleg, mivel azt sem látom, honnan jönnek.

De az alapján, amit írsz, szerintem még nem játszottál artyval, csak pár videóból kalkulálsz.

15 artyt még én sem láttam, de így elég félelmetesen hangzik a dolog (inkább az is). Engem amúgy ha tankkal vagyok, ritkán kpnak el az artyk, ha kihasználom a házak és a domborzat fedését (még úgy is, hogy a gyenge gépem miatt a domborzatot csak tippelem). Próbálj ke pár meccs erejéig egy 2-es szintű artyt, úgy talán lesz róla fogalmad, hogy a törpök élete nem csak játék és mese.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 06 16:35 #59362

• banditos
Újra játszok,gép megjavítva!
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.25 másodperc
Joomla templates by a4joomla