Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

World of Tanks
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: World of Tanks

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 06 16:44 #59363

• Zeki
Helyes, én szabad gépezési időmben - ami szerencsére kevés, a T-28-al néha elszenvedek kicsit.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 06 16:45 #59364

• DantesHun
,,
Azért tették bele az önjáró lövegeket, hogy ezzel is színesítsék a játékot valamint a camperek kiszűrése végett\"

Ja. Csak épp mondjuk több pályán is, épp az arty-k miatt megy át mindenki camper-be. Mert ha megmozdul, látszik, felrobban az égi áldástól.

Panther : A sajátodat látod. De az ellenségét? Azt nem. Ja, és jó sok tier 8-as arty-t láttam már. Olyat is láttam, hogy több tier 8-as arty volt egy oldalon.
Egyébként, ne sértődj meg, de minden arty-s azt mondja amit te.
Biztos igazad is van.Nem mondom hogy nem.
De farmolj ki ,egy tier 9-es tier 10-es nehéz tankot. Farmolj rá pár millió creditet, hogy mindent meg tudj rá venni. Majd lépj be egy csatába, ahol két percen belül kilő az arty. Annélkül hogy bármit tudnál csinálni, és persze a meccs vereség, és persze van vagy 15-20-30 ezer mínusz credited.

Ez szerinted így jó? Mert átlagban tíz csatából mondjuk hét csatában ez van.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 06 16:48 #59365

Bocs, de ez te vagy. Mellesleg milyen artival nyomulsz? Bár tökmindegy mert a saját szinted +(2-3) neked is aprítanod kell. Én pl kipróbáltam egyik haver tier 8-as szovjet tüzérségét ami nem számít a legjobbnak és ez zajlott: katt, T-54 vége, katt is4 csá, katt e-75 szevasz, katt kv-3 pá, meg belesebeztem néhány százast a közeli mellékkel pár tankba. Nem mozogtam semmit sem, nem is kellett. Szóval szánalmas. Igazából figyelni kell a térképet mi villan fel aztán tűz. wow.
Az meg hogy nem látod a lövéseket így kikerülni sem tudod, hát, senki sem látja, ha meg mégis úgysem tud semmit tenni ellene...szóval no comment.

Amúgy meg látom kistérképen, hogy mit csinálnak a saját artik. Meg sem mozdulnak egész játékidő alatt, aztán ha valamelyik szövetséges artista pattog hogy hagytuk felderíteni és meghalt akkor meg mindenki elküldi a szerencsétlent a jó büdös nénikéjébe...

Sőt volt olyan is még régebben, hogy beírtuk, hogy lőjje ki mindegyik csapat a saját artistáját aztán kezdjünk el játszani. Erre tényleg megcsinálták, aztán mi is
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 06 16:54 #59366

DantesHun írta:
,,
Azért tették bele az önjáró lövegeket, hogy ezzel is színesítsék a játékot valamint a camperek kiszűrése végett\"

Ja. Csak épp mondjuk több pályán is, épp az arty-k miatt megy át mindenki camper-be. Mert ha megmozdul, látszik, felrobban az égi áldástól.

Panther : A sajátodat látod. De az ellenségét? Azt nem. Ja, és jó sok tier 8-as arty-t láttam már. Olyat is láttam, hogy több tier 8-as arty volt egy oldalon.
Egyébként, ne sértődj meg, de minden arty-s azt mondja amit te.
Biztos igazad is van.Nem mondom hogy nem.
De farmolj ki ,egy tier 9-es tier 10-es nehéz tankot. Farmolj rá pár millió creditet, hogy mindent meg tudj rá venni. Majd lépj be egy csatába, ahol két percen belül kilő az arty. Annélkül hogy bármit tudnál csinálni, és persze a meccs vereség, és persze van vagy 15-20-30 ezer mínusz credited.

Ez szerinted így jó? Mert átlagban tíz csatából mondjuk hét csatában ez van.

Jaja én is pont így gondolom. Anti-camper fegyver? Pont miattuk campel mindenki, elvégre pont azok vannak tőlük biztonságba akik fedezékben állnak és meg sem mozdulnak aki meg menne előre és csinálna valamit azok meg gyorsan elhalnak. Most könnyű azt mondani hogy haladj fedezékből fedezékbe, de az ilyenek azt nem fogják fel hogy csomó pályán nincs fedezék! pl. Sand River
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 06 16:59 #59367

• Zeki
De imádom azt a pályát, meg a hegyeset, az az Alpesi pályát - szerintem az akar lenni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 06 17:06 #59368

Én még csak Panzer III-nál tartok, de az L-24 es ágyú sz*rt sem ér,L-60 as se túl erős, ennek ellenére mindig Tigrissel, Párduccal meg IS-ekkel rak össze! ((
Mindig én vagyok a leggyengébb, ráadásul sok van a már szidott artykból is! Kezd elmenni a játékkedvem!
A hadsereg is csak ugyanolyan pocsék dolog volt, mint minden egyéb, s az egyetlen jó az volt benne, hogy az embernek cimborái akadtak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 06 17:07 #59369

• DantesHun
Hát szerintem egy pálya van ahol nyugtunk lehet az arty-ktől, az Himmelsdorf. A házak miatt nem tudnak rendesen lőni. De bárhol másutt...fedezék? Simán, minden fedezékbe be lehet lőni. Mondjuk a GW Tiger, vagy GW E -nek telibe se kell találnia. Mellém lő és le kap 1000 HP-t.

A másik szokták mondani, ha be lő az arty változtass gyorsan pozíciót. Aha. Amikor megyek 10 km/h-val majd gyorsan pozíciót tudok váltani.

No nem rinyálni akartam, bár tudon úgy hangzott, csak sokszor idesítő, hogy azért megyek csatába, hogy ingyen kill legyek egy arty-stának.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 06 17:58 #59370

Raeder írta:
Portillo: és képzeld azt amikor egyesek napi 10 órában felülnézetből kattintgatnak az ikon méretű tankokra, úgy hogy még az iránygombokhoz sem kell nyúlnia. Kb mint egy béna flash játék ahol csak bal klikk van a felvillanó pontokra és jön a score tábla 15 perc múlva... epic game.

\"Mindenki maga dönti el mire tölti idejét\"
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 06 21:58 #59371

• Panther
Reader: a Sand river az a map, ahol legalább 100 járművet NEM lőttem ki, mert a homokbuckák takarták őket. És nem csak artyval. Főleg nekem rosz, hisz mint azt már sokszor leírtam, nem látom a talajt. A mozgásról megint csak annyit, hogy én két-3 lövésenként elmozdulok. És nem tudom, talán csak a miatt, hogy a talaj helyett csak egy halványszürke semmit látok, de én látom az ellenfél lövéseit is. Ez valami bug lenne, vagy mi a szösz?

Zeki: a Mountain Pass a kedvencem, mert az a közeps tankok paradicsoma. Az artistáknak nem kedvez, de minden pálya más és más.

DantesHun: nem kifejezetten azért utálom Himmelsdorfot, mert jó vagyok az artyval, hanem mert nem sűrűn tölt be. És úgy rémlik, ezzel több tagtárs is így van. Amúgy jó pályának tartottam, amíg Tier I-II-ben még gyakrabban betöltött.

DE ÉN AZ ARTISTÁKNÁL JOBBAN RÜHELLEM, HA NEM TÖLT BE A PÁLYA, MERT ÍGY GYAKRAN INGYENEBÉD VAGYOK A MENZÁN. A VESZTES CSATÁIM FELÉNEK EZ AZ OKA
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 07 09:34 #59373

• Oberstgruppenführer
A 8,8 cm-es páncéltörő lőszernél azt írja, hogy 99-254 mm-között töri át a páncélt akkor a lövegnek miért van páncéltörési értéke?

Mert ugyan ezt a lőszert használja Kwk 36/L56-os löveg(132mm-es névleges páncéltöréssel) is meg a Kwk 43/L71-es is(203mm névleges páncéltöréssel).

Remélem ez nem azt jelenti, hogy a királytigrissel is tudsz rosszat dobni egy lövésnél és akkor a sima tigris 100mm-es páncélját se tudod átlőni szemből. Vagy a másik amire gondoltam az a távolsági tényező belépése ha az egész pályán keresztül lősz akkor lehet csak 99mm-es a páncéltörésed ha pedig 2 méterről akkor 254mm-es.

Mi a véleményetek erről?
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 07 12:40 #59374

Elég egyszerű. Amit megadnak az ágyúnál az az átlagos értéke a páncéláttörésnek. Az az érték valójában egy random változó ami abban a leírt intervallumban ingadozik. Ezt persze a távolsági tényező is befolyásolja, de ahogy észrevettem nagyon kis mértékben... Volt már olyan hogy is4-el lepattantam egy hummel hátsó páncéljáról vagy egy Pz38Na pöttömtank oldaláról 150 méternél. Ez nem egy realisztikus játék, csak egy sima Counter-Strike emberek helyett tankokkal.<br><br>Szerkesztette: Raeder, Időpont: 2011-10-07 14:41
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 07 13:56 #59375

• DantesHun
Igaz de...Kiegészíteném azzal, hogy bár a lepattanás is random, az hogy átüti-e egy másik dolog.
Azon felül a lepattanás függ a becsapódás szögétől, meg persze a random faktortól is. Melyiktől mikor mennyire? Ezt csak a jó ég tudja.

De egy eleve döntött páncélzatú tankot ha beforgatnak, arról igen nagy eséllyel pattognak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 07 14:13 #59376

• Panther
Ezt, mint Panther tulajdonos, csak megerősíteni tudom. A döntött páncél és a 88 mm-es löveg miatt így kb. egyenlő vagyok a Tigerrel, csak gyorsabb, és jobban manöverezhető. És a Panzer III/IV védelme is valamivel jobb szemből, mint a Panzer IV esetében, legalábbis az én tapasztalataim szerint.

Amúgy ti a Panthernál a 88 mm L/56 vagy a 75 mm L/100 löveget tartjátok jobbnak? Az utóbbit még csak most kezdtem el fejleszteni, de szerintem nem fogom felszerelni, mert így is elég ramatyul állok pénzügyileg.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 07 15:47 #59377

• banditos
L/100-ast.Mindent atüt,csak annyi a sebzése mint az L/71-es 75 mm-esé!
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 08 16:22 #59384

• DantesHun
Vettem új tankot. Egyik csatában 62 lövést kaptam és túléltem. Alig sebeztek meg.

Naná, mert a PzKpfw 38H735-t vettem meg:)
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.26 másodperc
Joomla templates by a4joomla