Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

World of Tanks
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: World of Tanks

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 18 09:03 #59482

Igen, úgy emlékszem 150k, de az is lehet, hogy 500k kredit, nem tudom.

Tegnap brutális csatám volt. 6 Maus, 5 IS-7, 2 db E-100, 2db T30. A pálya ráadásul Himmelsdorf volt. Én csak pislogtam az IS-4-emmel, ennek ellenére kilőttem 1 T30-ast és egy IS-7-t, mi vesztettünk 1 tankot ők 6-t, aztán mindkét bázis el lett foglalva, szóval döntetlen lett. A vicces az volt, hogy hatalmas tier előnyük volt mégis sikerült hozni a meccset, ha a foglaló tankot nem védik a testükkel még nyerhettünk is volna...
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 18 13:06 #59483

• Panther
Ja, gondolom egy Jsz-7-et védtek a sokkal magasabb T-30-asok, mi? Én még ilyen nem láttam. Én magam párszor már csináltam, ha egy gyengébb csapattárs benne volt a kulimázbnan.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 18 13:14 #59485

Nem hiszem, hogy tudatosnak indult náluk, de úgy összetömörültek, hogy csak a szélét tudták lőni a csapattársaim azok haltak is, de a középen lévőket így már nem érték el, mert akkor már roncsok is takarták őket.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 18 16:11 #59486

• Zeki
Én a KV-mal tegnap hősi csatát vívtam. Kilőttem egy Pz IV-et még könnyedén, utána egy Tiger VI nehéz páncélost megcsonkoltam 3 %-ig, majd egy VK3601H-val élethalálharcot vívtam, mondjuk ott az ellenfelem, kezdőbb lehetett, mert nem tudta, hogy a lövegem, nem nagyon szakítja át az övét... alig karcoltam meg, bár többször szemből találtam el.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 18 23:59 #59492

• Rudolf
Így történt:
Egyedül vagyunk, senki sincs ki segíthetne. A GWPanther és legénysége, szembe egy T95 és SU-14 várja hogy széttéphessen. Várunk, a T95 nem fog megrettenni. Jönni fog! Néma csendben lapulunk egy bokorban, a feltételezett T95 érkezési útvonalán. Hosszú ideig semmi, egyre feszültebbek vagyunk mintha egy pillanatra megállna az idő. Hazagondolok, a feleségemre Helgára, a gyerekekre Adolfra és Kurtra. A házunkra, a kertre és a régi iskolámra. Boldog békeidők. Egy kidőlő fa zaja húz vissza a valóságba. Ott van, feltűnik a T95. Lassan közeledik felénk a szörnyeteg melynek egyetlen érintésétől is porrá válunk. Nem vesz észre minket, még van időm, ellenőrzöm a pisztolyom. Van benne lőszer, több mint elég. Nem leszek hadifogoly. Már érezni ahogyan remeg a föld a közelgő oriás talpa alatt. Megcélozzuk, érzem a szívem minden dobbanását. Feuer!
Találat, sikerült a lehetetlen! Mozgásképtelen! Kiadom a parancsot: Előre teljes sebességgel! Im Vorfeld auf Hochtouren! Nincs más lehetőség irány az ellenség bázisa. De bekövetkezett a tragédia a SU-14 203mm-es lövedéke közvetlenül mellénk csapódott be. Látom ahogyan a töltő élettelen teste kicsúszik a székből és vére kifolyik a padlólemezre, majd ordít a vezető hogy a rádiós is halott. Szegény még csak 19 éves volt, két hete szolgált a csapatban. Sípol a fülem a robbanástól, szédülök és beszűkült a látásom, nem tudok gondolkodni. A T95 még mozdulatlan és mi szépen áthaladtunk az emelkedőn egyenesen a védelmet nyújtó erdőszélig. Már nem látnak, nem láthatnak minket. Közel az ellenség bázisa, nem állunk meg. Ott a foglalási pont, nincs fedezék, csak a szerencse hogy talán mi gyorsabbak leszünk. Elkezdődik a szélmalomharc az idővel. Foglalunk. A löveget az erdő felé irányíttatom, onnan kell érkeznie a SU-14-nek. Várunk mozdulatlanul és foglalunk. A bázis 50%-on, meg kell lennie! Nagy dörrenés és feltűnik a fák között a SU-14. Mellé! Mellettünk robbant vagy 30 méterrel. Célzás és tűz! Ziel und Feuer! Találat! Egyszerre ordítunk mindannyian a megkönnyebbüléstől. TALÁLAT! MEGSEMMISÜLT! Egyszerre érzek örömet és leírhatatlan fájdalmat ha az elesett bajtársainkra nézek. De még nincs vége, a T95 még ott van valahol és közeledik.
A bázis már 80%-ban a miénk és még mindig sehol a T95. Vajon sikerülhet, vagy az a sorsunk hogy itt égjünk el a roncsok között. Már 90, majd 95%-on a bázis. Ott van! Feltűnik a nagy monstrum a dombtetőn és tüzel! Látom a gyermekkori házunkat ahol felnőttem München mellett, látom anyám és apám amint büszkén integetnek mikor elindultam hogy belépjek a seregbe. Látom a Vezért ahogy büszkén beszél a dicső Német jövőről, az egységes Európáról. Miénk lesz a győzelem! Der Sieg wird unser sein! A gondolataimat megszakítja a mellettünk elsüvítő páncéltörő lövedék szele. Mellé! 100% a bázis a miénk, már vissza sem lövünk a T95-re. Győzelem! Nem itt ér véget a háború, nekünk még nem.

Kicsit unatkoztam a melóhelyen, remélem nem olyan rossz.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 19 08:03 #59495

Tényleg nagyon unatkozhattál. Amúgy nagyon jól sikerült.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 19 11:02 #59496

• Oberstgruppenführer
Látom te is olvastál egy két harckocsizó beszámolót . Ügyes vagy.

Kíváncsi vagyok, hogy értik a WoT-osok ezt \"New Features Historycal mods for World of Tanks from 2012 with only historycal vehicles and modules\"

-Ott már a németek is csak német járművekkel kerülhetnek egy csapatba meg az oroszok is?

Kíváncsi vagyok rá nagyon
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 19 12:26 #59497

• Panther
Nagyon pöpec.

Amúgy majd lesznek történelmi küldetések, ahol csak az annak megfelelő típusú járművek vehetnek részt.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 19 16:34 #59504

• Zeki
Tetszetősre sikeredett. Gratula.

Az jó kis mód lesz.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 21 05:58 #59522

• Panther
Fiúk, miért van az, hogy az 5-ös szintű könnyű harckocsikat több TP-be kerül kifejleszteni, mint a Tigert?<br><br>Szerkesztette: Panther, Időpont: 2011-10-21 07:59
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 21 12:41 #59527

• banditos
Maguk korcsoportjában a legjobbak!
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 22 08:25 #59530

• Panther
Na, azért én egy Chaffe helyett csak a Shermant választanám.<br><br>Szerkesztette: Panther, Időpont: 2011-10-22 10:25
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 22 12:12 #59531

Na végre, megvan a Master Tanker award.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 22 12:18 #59532

• Panther
Az melyik is?

Ha minden igaz, még a héten meglesz a KV. mikor is lesz a következő Update? Addigra meg kell lennie mindennek a KV-2-őhöz.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 okt. 22 13:33 #59533

• Zeki
Én is arra mentem, hogy megkaphassam a plusz harckocsit és garázst, ha jól megy, össze is jön.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.27 másodperc
Joomla templates by a4joomla