Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

World of Tanks
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: World of Tanks

Válasz/Re:World of Tanks 2012 feb. 06 11:52 #60767

• sonics
Sziasztok!

Akicó van csütörtökig:
Féláron
Germany:Tiger, Jagdpanther, VK3002 (DB)
USA:M4A3A8 Sherman,T29,T25 AT
USSR:T34-85, IS, SU-152

+ féláron az arany elhasználható cuccok (25 g)
+ féláron a modulok
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 feb. 06 15:03 #60768

Tegnap én IS4-el, + egy Tigris2vel megtámogatva szembekerültünk Malinovkán egy Maussal meg IS3-al, mindannyian full hp-n voltunk, erre sikerült legyőznöm 1v1-ben a maust egy frontális harcban, kb 950 hp-ig tudott lelőni...
Ezalatt pedig a tigris csinálta ki az is3-at. Jó kis párviadal volt.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 feb. 06 20:14 #60771

• Panther
Nem rossz, grat!

Én meg is vettem a T-34/85-öt, pedig a KV-3-ra gyűjtöttem. De úgyis el akartam újra indulni a T-54 felé, és még messze van az \"orosz Patch\".
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 feb. 11 12:58 #60799

• banditos
Sajna,ki kell hagynom egy kis időt,a gép nem tud a nethez kapcsolódni,azt újra fel kell telepítenem az operációs rendszert valamint a WoT-ot is! :/
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 feb. 11 14:09 #60801

Srácok a Kv-3 melyik löveget érdemes kifejleszteni ?
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 feb. 11 16:33 #60802

• Rudolf
Luger írta:
Srácok a Kv-3 melyik löveget érdemes kifejleszteni ?

Kezdetnek nézd meg a leírását a lövegeknek, ott mindent megtalálsz. Számít természetesen a tűzgyorsaság, pontosság páncélátütési képesség és persze a robbanóerő. Jön ehez még a játékstílus is persze ez nem minden harckocsira vinatkozik, de pl. érdemes beáldozni a pontosságot ha az elsővonalah harcos vagy, mivel így kicsi a távolság a harckocsik között. De a legfontosabb a leírás tanulmányozása. Persze az is előfordúl hogy van olyan löveg ami továbbvihető nagyobb harckocsikra is, érdemes azt fejleszteni. Én mindent kifejlesztek elsőként és csak utánna megyek nagyobb vasra. D10T és a D-2-5T között kellene majd döntened, hiszen azok a legjobbak arra a harckocsira.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 feb. 11 18:55 #60806

• Panther
Én speciell offenzív játékos vagyok a mozgékonyság nálam az első, ami azt is jelenti, hogy nem feltétlenül a pontosságra, hanem inkább a romboló erőre utazom, közelről valószínűleg úgyis eltalálom.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 feb. 12 07:00 #60808

Hát egy Kv-3 se nem mozgékony se nem erős szerintem itt a pontosság dominál .
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 feb. 12 08:45 #60809

• Panther
Azért csak ne becsüld le az erejét! Nem véletlenül kerül szinte változatlan formában később a hetes szintre, botorság lenne azt hinni, hogy csak egy tohonya óriás, egyenrangú ellenfele lehet a Tigernek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 feb. 12 11:57 #60811

Én eddig nagyon szeretem nagy vérengzéseket tudok vele művelni de mikor Tiger II vagy Is-3-4 ellen kell menni akkor érzem a hiányosságait .
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 feb. 12 14:33 #60812

• Panther
Már intézkedtem a felvételedet illetően, remélem, nem csak arról van szó, hogy a főnök ritkán nézi a postaládáját.

Igen, hiányossága mindennek van, ezt nem tagadom. De a saját előnyödet és az ellenség gyengéjét kell kihasználni egyszerre, akkor van esélyed. Mondjuk a harc hevében tiszta fejjel én sem mindíg gondolkozom, ezért van 7 kamikazém...
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 feb. 14 19:18 #60836

• kangoo77
Gyerekek, gondoltam elkezdek én is játszani a sok elismerő szó olvasatán, és iszonyat hülyén érzem magam, de nem tom elindítani a játékot.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 feb. 14 20:59 #60837

• Rudolf
kangoo77 írta:
Gyerekek, gondoltam elkezdek én is játszani a sok elismerő szó olvasatán, és iszonyat hülyén érzem magam, de nem tom elindítani a játékot.

Ez így kicsit kevés. Részleteznéd a problémát? Gondolom az megvan már hogy letőltöd és feltelepíted.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 feb. 15 18:16 #60849

• kangoo77
Rudolf írta:
kangoo77 írta:

Ez így kicsit kevés. Részleteznéd a problémát? Gondolom az megvan már hogy letőltöd és feltelepíted.

Odáig igen, ikon megvan, ráklikk, de egy kis ablak jelenik meg a game meg nem indul
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 feb. 15 20:35 #60850

• Rudolf
kangoo77 írta:
Rudolf írta:
kangoo77 írta:

Odáig igen, ikon megvan, ráklikk, de egy kis ablak jelenik meg a game meg nem indul

Ha minden igaz akkor be kell állítanod a lokalizációs csomagot (ami a nyelv, server stb.). Keresd meg azt az ikont ami elméletileg egy kis zászló, majd add meg a Magyar zászlót mint nemzetiséget. Ha ezekkel megvagy akkor mennie kell. Amennyiben nem ez a felugró ablak az amit te is tapasztalsz akkor passz.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.22 másodperc
Joomla templates by a4joomla