Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

World of Tanks
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: World of Tanks

Válasz/Re:World of Tanks 2012 feb. 16 09:20 #60851

Hát ez sem volt bővebb leírás... Milyen ablak? windows hibaüzenet, a játék menüje, vagy csak az asztal hátterében most vettél észre valamit?
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 feb. 16 14:22 #60853

• Rudolf
Raeder írta:
Hát ez sem volt bővebb leírás... Milyen ablak? windows hibaüzenet, a játék menüje, vagy csak az asztal hátterében most vettél észre valamit?

Na igen, én feltételeztem a legjobb verziót.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 feb. 16 15:25 #60855

• Panther
Fiúk, ha minden jól megy, egy héten belül beállok a garázsba a KV-3-assal is. Már 2 hete kifejlesztettem, sőt, a KV-1S is ki van, és már az S-51-re gyúrok, csak épp féláron volt a T-34/85, úgyhogy elölről kellet kezdenem a gyűjtést. Jól fog jönni, ha Tier 6 tankszázadba megyek, bár alapmodulokkal nem lesz nagy szám, de gyorsan összelövöm a 107 mm-es árát, és akkor majd lesz nemulass!

A KV lesz az első nem német tankom, amiben 100 %-os legénység lesz, már 99-en vannak, remélem, az is hamar meglesz. tegnap (nem tudom, hogy, még nem sikerült megismételnem ) kilőttem szemből egy Jagdpanthert 100 %-ról, egy lövéssel .
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 feb. 16 16:53 #60857

• kangoo77
Rudolf írta:
kangoo77 írta:
Rudolf írta:
kangoo77 írta:
Gyerekek, gondoltam elkezdek én is játszani a sok elismerő szó olvasatán, és iszonyat hülyén érzem magam, de nem tom elindítani a játékot.

Ez így kicsit kevés. Részleteznéd a problémát? Gondolom az megvan már hogy letőltöd és feltelepíted.

Odáig igen, ikon megvan, ráklikk, de egy kis ablak jelenik meg a game meg nem indul

Ha minden igaz akkor be kell állítanod a lokalizációs csomagot (ami a nyelv, server stb.). Keresd meg azt az ikont ami elméletileg egy kis zászló, majd add meg a Magyar zászlót mint nemzetiséget. Ha ezekkel megvagy akkor mennie kell. Amennyiben nem ez a felugró ablak az amit te is tapasztalsz akkor passz.

Nem semmi. Nem ezek voltak, de rájöttem... kösz a segítséget! Ó bakker
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 feb. 16 19:45 #60862

• Rudolf
kangoo77 írta:
Rudolf írta:
kangoo77 írta:
Rudolf írta:
kangoo77 írta:
Gyerekek, gondoltam elkezdek én is játszani a sok elismerő szó olvasatán, és iszonyat hülyén érzem magam, de nem tom elindítani a játékot.

Ez így kicsit kevés. Részleteznéd a problémát? Gondolom az megvan már hogy letőltöd és feltelepíted.

Odáig igen, ikon megvan, ráklikk, de egy kis ablak jelenik meg a game meg nem indul

Ha minden igaz akkor be kell állítanod a lokalizációs csomagot (ami a nyelv, server stb.). Keresd meg azt az ikont ami elméletileg egy kis zászló, majd add meg a Magyar zászlót mint nemzetiséget. Ha ezekkel megvagy akkor mennie kell. Amennyiben nem ez a felugró ablak az amit te is tapasztalsz akkor passz.

Nem semmi. Nem ezek voltak, de rájöttem... kösz a segítséget! Ó bakker

Akkor jó vadászatot, a harcmezőn találkozunk.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 feb. 16 19:48 #60863

• Rudolf
Panther írta:
Fiúk, ha minden jól megy, egy héten belül beállok a garázsba a KV-3-assal is. Már 2 hete kifejlesztettem, sőt, a KV-1S is ki van, és már az S-51-re gyúrok, csak épp féláron volt a T-34/85, úgyhogy elölről kellet kezdenem a gyűjtést. Jól fog jönni, ha Tier 6 tankszázadba megyek, bár alapmodulokkal nem lesz nagy szám, de gyorsan összelövöm a 107 mm-es árát, és akkor majd lesz nemulass!

A KV lesz az első nem német tankom, amiben 100 %-os legénység lesz, már 99-en vannak, remélem, az is hamar meglesz. tegnap (nem tudom, hogy, még nem sikerült megismételnem ) kilőttem szemből egy Jagdpanthert 100 %-ról, egy lövéssel .

Nekem IS-4 robbant le egy lövéstől, igaz E-75-tel durrantottam oda neki. Ilyenkor berobbanhat a lőszer vagy az üzemanyag is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 feb. 17 08:18 #60865

Ha egyetlen lövéstől szállt el sok hp-val, akkor az csak lőszer lehetett, ha üzemanyag vagy motor találat van attól csak kigyulladhat...
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 feb. 17 15:06 #60873

• Panther
Én szemből kaptam el, tehát én ammo rack-ra szavaznék. Ugyan nem ez volt a legnagyobb fogásom, két Jsz-3-ast is kaptam el a KV-val, egyet ugyanazon a meccsen, mint a jagdpanthert, úgyhogy elég zsíros tp-t hozott, főleg, mivel a valentin napi akció alatt volt.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 feb. 17 16:22 #60877

• banditos
Apropró valentin,most vettem egy Valentin tankot,csak mivel a gép cseszekedik még nem próbáltam ki.Lehet,hogy 1 hónapos kihagyás lesz még!
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 feb. 17 17:03 #60882

• Magyarharcos
Panther írta:
Én szemből kaptam el, tehát én ammo rack-ra szavaznék. Ugyan nem ez volt a legnagyobb fogásom, két Jsz-3-ast is kaptam el a KV-val, egyet ugyanazon a meccsen, mint a jagdpanthert, úgyhogy elég zsíros tp-t hozott, főleg, mivel a valentin napi akció alatt volt.

Elég érdekes!

\"Háborúban nincs Vasárnap\"?
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 feb. 18 09:38 #60887

• kangoo77
Gyerekek, megvan az első kilőtt tankom!
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 feb. 18 13:28 #60888

• Rudolf
kangoo77 írta:
Gyerekek, megvan az első kilőtt tankom!

Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2012 feb. 19 05:18 #60894

• Panther
És mi az? egy loltraktor ?
Téma zárolva.

Válasz: Válasz/Re:World of Tanks 2012 már. 18 16:01 #60977

• koi
Én meg a M2 mediummal szerezgetem a mánit,mert sokat lehet vele keresni.Ez az egy jó pont az amcsiknak.
Téma zárolva.

Válasz: Válasz/Re:World of Tanks 2012 már. 19 13:15 #60985

• banditos
Én időközben vettem E-75-öt,Valentine-t,meg AMX 13 75-öt.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.24 másodperc
Joomla templates by a4joomla