Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

World of Tanks
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: World of Tanks

Válasz: World of Tanks 2012 ápr. 01 17:31 #61036

De azért meg lehet érteni a játékot magyarosítás nélkül is ?
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 ápr. 02 19:54 #61049

• Panther
Én speciell értem .

Csak néha rám jön a kényszer, túl sokat Battlefieldeztem, néha azt írom a chatbe, hogy:

Enemy armor spotted, recvesting anty-tank support!
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 ápr. 04 20:01 #61067

Panther beküldte:
Én speciell értem .

Csak néha rám jön a kényszer, túl sokat Battlefieldeztem, néha azt írom a chatbe, hogy:

Enemy armor spotted, recvesting anty-tank support!

Melyik Battlefield ?
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 ápr. 06 17:00 #61085

• Panther
Az eredeti, az utánozhatatlan Battlefield 1942, természetesen
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 ápr. 07 14:19 #61095

• Zeki
Ki hogy halad a fejlesztgetéssel? Én most fogok nekiállni az amerikai TD ágon, a T-49-nek. De elég lassúcskán haladok másutt, mert annyit nem kockulok, hogy egy nap alatt meglegyen az E-100...
Most még idő kell a Pz.Kpfw VI. "Tiger II" nehéz harckocsihoz, meg az IS nehéz páncéloshoz is, a motort gyűjtöm össze éppen... A többi ág az nem számottevő annyira most nekem, bár a Ferdinand is egy távlati cél még....
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 ápr. 07 15:31 #61096

• banditos
hát nekem 7000 tp már csak az E-50,E-75-be lánctalp van,AMX 13 90 van fejlődésben.Ja és van Valentine-em,és most veszek egy BDR 1GB-t
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 ápr. 07 16:41 #61097

• koi
Előző csata hecóval...7 kilövés,két sérülés,egy felderítés...egy top gun,egy defender,és egy ace tanker!
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 ápr. 07 19:29 #61099

• Panther
Zeki, nekma távlati cél az, hogy mindent kipróbáljak

Már a fele tp megvan az E-50-hez. A ferdi még úgy 27 ezer tp, a Tiger B 14. a GW Tigeren a nagylövegre gyűjtök. A T-43-hoz még sok kell, az S-51-nek kb a kétharmada van meg, a Jsz-hez meg már csak kevesebb mint 10 ezer tp kell.

De hogy ezeket miből fogom megvenni, az már más kérdés.....
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 ápr. 12 17:22 #61146

• Zeki
Ilyen anyagi problémáim nekem is vannak... vagyis inkább továbbjutási tp pontok... a pénzzel még jól állok, mert nem vettem semmit

BDR 1GB nekem megvan, de nem jön be
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 ápr. 13 10:17 #61151

• Panther
Fiúk, nehéz szívvel váltam meg jó öreg Tiger I-esemtől . De haladni kell a korral. Kifelylesztettem a JSZ-t is, megvenni majd később fogom mindkettőt, most az E-50 project élvez nagyobb prioritást. De ha a hó végi TD Eventen véletlenül féláron lesz a Fedinand, azért azt megveszem
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 ápr. 15 18:34 #61183

Hú, gyerekek ma csak úgy unalomból mentem egyet a Tetrarch-al. Nem fogjátok elhinni de izgalmas csatában 10! tankot lőttem ki! Nagyon jó volt azt hiszem egy darabig még garázsban marad.
A hadsereg is csak ugyanolyan pocsék dolog volt, mint minden egyéb, s az egyetlen jó az volt benne, hogy az embernek cimborái akadtak.
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 ápr. 15 22:12 #61186

• Panther
Az egy Tetrachal nagyon durva, grat hozzá

Nekem eleve a legtöbb killem 6, és ezt csak kétszer csináltam meg

Ha lenne egy jó gépem, és nem fagynék ki minden második menetből, akkor leaprítanám az egész bandát
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 ápr. 16 12:03 #61187

• banditos
Hát igen,a Tetrach fantasztikus tank lett!
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 ápr. 17 19:36 #61189

• Oberstgruppenführer
Sziasztok!

Tartok egy lanpartyt május 25-27 között és world of tanksot is terveztem mint játék:
- Lesz net is bevezetve a switchbe, hogy tudjunk csatlakozni a szerverre.
- Gyakorló meccseket fogunk indítani, ott be tudjuk állítani a pályát és a járműveket is ,hogy ki mivel jöjjön.
- Kisorsoljuk a pályát és aztán mindenki húz az adott pályához tartozó tokenek közül, amit húzott azzal jön az adott csatára.
- Begyűjtöttem egy csomó accountot haveroktól, hogy legyen mindenféle tankból raktáron ha éppen olyat húzunk, remélem elég lesz
- Minden tankban 50%-os legénység lesz és se felszerelés se fogyócikkek nem lehetnek rajtuk.(az egyenlő esélyek végett)
-Az adott pályához tartozó történelem hű fegyverzettel jöhetnek csak a járművek(Prokhorovkán a Tigrisen csak L/56-os löveg lehet pl).

Azért írom ezt le nektek mert szeretném minél történelem hűbbre csinálni és itt elég sok hozzáértő ember van gondoltam kipostolom a setup ötleteimet és akkor mehet a disputa kinek mi ellen van kifogása és milyen javaslata lenne még ilyesmi.

HIMMELSDORF ¤

1945.01.11 Kelet Poroszország (Oroszok támadnak)

Oroszok// Németek:
ISU-152 Veljanov// Tiger,Panther General
IS-2 Sonder// JagerPanther Pzoli
SU-100,T34/85 Escalon// PzIV L/48,JgPz IV L/70 Jampi
SU-85 Sergantrock//
T-34/76 Dentro//

SWAMP II

1945.03.15 Székesfehérvártól nyugatra (Németek tám)

Oroszok// Németek:
IS-2 // Tiger II
ISU-152 // Jagdpanther,Panther
Su-100 // Jgpanzer IV l/48,Stug III l/48
T34/85//
Su-85,T-34/76//
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 ápr. 18 11:58 #61191

• Panther
Nem hangzik rosszul, de most nem sok ideillő tankom van, talán a KV befér valahová terpessel, meg a T-34/85 a kisebb löveggel. Jagdpanther is van, de nemsoká eladom. De amúgy is keményen gyűjtök az E-50-re, úgyhogy a karimat csak klántársaknak adom át, ha nem tudnék játszani valamiért, ők farmolnak, és közben kipróbálják a Panther II-őt meg a GW Tigert.

De amúgy is kifagynék sok meccsről, úgyhogy nem vennétek hasznomat, főleg Himmersdolfon

Mondjuk Veljanov is az én klánomban van, talán nálunk találsz még pár válalkozót a Levente Divisionban, a többieknek már inkább NAGY gépeik vannak.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.24 másodperc
Joomla templates by a4joomla