Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

World of Tanks
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: World of Tanks

Válasz: World of Tanks 2012 ápr. 19 17:33 #61200

• Zeki
Tetrarch-al simán hozni a Top Gunt.... három körönként nekem mindig van... Tegnap előtt Malinovkán kétszer is 9-9 harckocsit lőttem ki, csak elfogyott a lőszerem, így nem tudtam többet, de még volt 4 ellenséges tank aki bázist foglalt... nem örültem

De most jól haladok, megy a pénz szerzés a Tiger II-re, de a Tiger I-et nem hiszem, hogy eladom... Jagdpanther-rel a Ferdinandra, IS nehéz harckocsival meg a jobb motorra gyúrok éppen. KV-1S amivel még nem hivatalosan a KV-13 harckocsira.

A francia ágon mindkettőn haladok... egyiken a BDR G1B-vel "megyegetek" a másikon az AMX 40-el, ami nem is annyira szörnyű, csak szimplán a sorsoláson múlik, hogy rossz a meccs, vagy játszhatóan rossz...
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 ápr. 20 06:01 #61202

• Panther
Hát, én nekem nem jött be, az én játékstílusomnak a mozgékony, de nagy tűzerejű közepes harckocsik felelnek meg leginkább, azért jobb a statom a Pantherrel, mint a Tigerrel, pedig azzal tovább játszottam majdnem egy egész hónappal.
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 máj. 01 12:26 #61246

• Zhadorr
Sziasztok!
Én most kezdtem el a WOT-ot. A kérdésem az lenne, hogy a B1-el lehet-e lőni mindkét ágyúval? Különben nagyon tetszik a játék, vannak benne őrült HK-k. Pl:KV-2 valami irdatlan, tán 122-es ágyúval. Most főleg egy Pz-38na-val nyomulok, de mindig a lista alján lapítok és Tier 8-9-es játékosok ellen kellene harcolni
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 máj. 01 12:34 #61247

• Zhadorr
Panther nézd meg a processzor és a videokártya hűtésedet, hogy nem poros-e a ventillátor. A kifagyások jelentős részét a melegedés okozza. Ha akkor is meg van a hiba, akkor írd meg a konfigodat és keresünk hozzá valami javítást.
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 máj. 01 17:41 #61250

• Panther
1: a B1-nek csak a forgótoronyba épített kisebb lövegét lehet sajna használni.
2: a Kv-n a 122 mm-es löveg nem nagy szám, szerintem a 152 mm-esre gondolsz.
3. a hűtéssel nincs baj, a kifagyás oka az, hogy fele annyi Ram áll a rendelkezésemre, mint ajánlott.

Még kb. 2 hét, és meglesz a tp az E-50-re, az ára már megvan. Az lesz az első ág, amin végigmentem. utána jön csak a móka, sok prototípus van a játékban, amit ki akarok próbálni. Töri órán is szerettem a mi lett volna, ha típusú részeket
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 máj. 01 19:26 #61251

• Zhadorr
Igen a RAM hiánya okoz ilyen tüneteket...
Sajnálom, hogy nem lehet mindkét ágyút használni, úgy élethűbb lenne a játék nem? Azért az nem mindegy, hogy van-e egy plusz 75mm-es lövésem vagy nincs. A nagyobb problémám a játékosok összesorsolása. Rendszeresen Tier 9-es nagyágyúkkal teszi össze a szerencsétlen Pz-38-asomat. Persze próbálok felderíteni, hogy így jussak pontokhoz, de ugye ahhoz is olyan helyen kell lenni, ahonnan jól látni. Persze ez jól is látszik. És az első aki észrevesz, az nekem az utolsó is egy lövéssel... . Így lassan gyűlik az a 15000 pont ami kell a Pz VI-eshez. De addig is ott a B1-esem azzal sokszor csúcsragadozó vagyok. Gyűlik is a pont rendesen.
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 máj. 02 10:26 #61254

• Panther
Ahhoz el is kell találni, és ha mozogsz, akkor ez nem könnyű. A Panzer 38NA piszok fürge ürge, és a lövege alkalmassá teszi járművek megsemmisítésére 6-os szintig hátulról, de az önjáró lövegek eltakarításának igazán nagy mestere. ha mellé tud állni, vége is van.
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 máj. 02 12:56 #61257

• Zhadorr
Úgy veszem észre, hogy ezek a fiúk tudnak lőni mozgó célpontra is. Kipróbáltam. BT-7-el próbáltam a sebességben bízva a lövegekig eljutni, hát finoman szólva nem mindig sikerült. Nem akarok panaszkodni nem azért írtam, jókat lövöldözök én így is. Csak egy kicsit lassan jönnek a pontok és ez frusztrál. Tudom, áldozzak aranyat...
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 máj. 02 17:29 #61260

• Panther
Nem kell az arany.

Minél magasabb szinten vagy, annál tovább tart a szintlépés. Pénteken lesz egy éve, hogy játszom, és még nincs csak egy 8-as tankom. (Bár a Ferdit meg tudnám venni, meg a Tiger B-t is, de kell a mani az E-50-re )

Tehát jobb ha hozzászoksz, az MMO nem a türelmetlen emberek játéka.
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 máj. 02 20:46 #61262

• Zhadorr
Ma jó napom volt, minden járgánnyal sikerült 3-400 pontot gyűjteni. A Pz38-al 3 kilövésem volt úgy, hogy alulról a harmadik voltam a listában. A favorit továbbra is a B1. A csapat nagyon sokat számít. Egy gyáva vagy túl vakmerő csapattal nem lehet győzni.
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 máj. 03 12:21 #61263

• Panther
A csapat nem számít mindig. Van egy társam a klánban, ő többször nyert már 13 killel. Én egyszer találkoztam egy emberrel, ő szinte gondolatolvasó volt. Úgy játszott velem együtt, mintha a testvérem lenne vagy mi. Tiszta húsdaráló volt. Sajnos akkor nem jegyeztem meg a nevét, de piszok jól gamelt az ürge (vagy lány, mindegy, leesett tőle az állam).
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 máj. 03 12:33 #61264

• Zhadorr
13-kill az nem semmi. Nekem eddig 5 a csúcs. Egyszer én is találkoztam egy olyan játékossal akivel nagyon együtt tudtunk dolgozni. Meg is nyertük a csatát. Végigszántottuk a pályát két B1-esel. Amíg a lap alján vagyok, addig nem sok esélyem van 13 killre de türelmes leszek és gyűjtögetek. Ha 5 nap alatt végig lehetne játszani mint egy MOHAA-t akkor nem sok játékosuk lenne nemde?
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 máj. 04 15:47 #61265

• Zeki
Nekem egyszer esélyem lett volna akár a 14 killre! A csapatomat bedarálták... és az ellenségből kilencet leszedtem sérülés nélkül, de utána elfogyott a lőszerem.... foglaltak, én meg nem tudtam mit csinálni... ez volt Tetrarch páncélosommal.
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 máj. 05 13:06 #61267

• banditos
Na nekem a 7.3 két ingyen helyet,2 ingyen tankot és 10 100%-os legénységet fog adni.
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 máj. 05 15:10 #61268

• Zhadorr
A tetrarch egy nagyon jó szerkezet. Gyors járgány erős ágyúval. A kategóriájában csak a Pz-38-as igazi ellenfél.
Meghívtak egy amerikai klánba. Nem tudom mit tegyek.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.20 másodperc
Joomla templates by a4joomla