Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

World of Tanks
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: World of Tanks

Válasz: World of Tanks 2012 máj. 13 16:23 #61304

• koi
ÁÁÁÁÁ!KILŐTTEM EGY X TIERT!EGY T110E5-ÖT!
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 máj. 13 19:29 #61305

• Zhadorr
Grat KOI. Mivel lőttél ekkorát? Nekem csak néhány KV-2-es van a rovásomon StuGIII-al. Közben megvettem a Priest löveget. Alapfelszereltséggel majdnem idegbajt kapok tőle! A lőtávolsága a 3/4-e a harckocsikénak. A rotációs sebessége a csiga és a lajhár között ingadozik. Remélem a fejlesztésekkel kiküszöbölik, mert most így fabatkát sem ér.
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 máj. 14 09:33 #61311

• Panther
Még én sem lőttem ki egy T110-est sem. Pedig már 3 Maus és 5 E-100 megvolt.

Én eladtam tegnap a KV-2-őt, mert a T-150-et mégis jobbnak találom farmolásra meg 6-os századba. Sok dlogban megegyeznek/hasonlítanak, de ugyanolyan löveg mellet alacsonyabb a tornya, és gyorsabban is fordul.

Tegnap átigazoltam egy újonnan alapított klán, a Magyar Páncélvadászok kötelékébe.
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 máj. 16 06:34 #61329

• Rudolf
koi beküldte:
Gyerekek,én valami matricákat láttam a tankokon, azt hogy kell felrakni?

Röviden sehogy! Az adott klán jelzése, ha klán tag vagy akkor ott lesz minden harckocsidon, tüzérségeden.
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 máj. 16 06:36 #61330

• Rudolf
És majdnem elfelejtettem, elindult a tesztelése a World of warplanes játéknak is.
Beválogattak az alpha teszterek közé!
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 máj. 16 14:16 #61333

• Zhadorr
Én is jelentkeztem, be is választottak, de azóta nem kaptam semmit ezzel kapcsolatban. Jó buli lenne, ha elindulna, de a legnagyobb az lenne, ha a kettőt együtt is lehetne játszani. Egy pályán vadászok, csatarepülők, bombázók, a földön HK-k légvédelmi lövegek...stb. nagy durranás lenne.
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 máj. 16 14:36 #61334

• banditos
Én nem fogok teszteken játszani.Amúgy meg van a fullos E-75,nagyon baró,és vissza vettem a PzII-t.
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 máj. 16 19:45 #61335

• Rudolf
Zhadorr beküldte:
Én is jelentkeztem, be is választottak, de azóta nem kaptam semmit ezzel kapcsolatban. Jó buli lenne, ha elindulna, de a legnagyobb az lenne, ha a kettőt együtt is lehetne játszani. Egy pályán vadászok, csatarepülők, bombázók, a földön HK-k légvédelmi lövegek...stb. nagy durranás lenne.

Akkor nézz utánna mihamarabb, mert a server már él és lehet nyomni rendesen. Pont ma jön az új update is.
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 máj. 18 16:02 #61340

• koi
Zhadorr beküldte:
Grat KOI. Mivel lőttél ekkorát?
A KV-2-nek a 152 mm-esével,azon a tavas pályán.
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 máj. 19 12:47 #61346

• Panther
Tavas pálya? Van pár olyan. Lakewille?

Grat az E-75-höz.
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 máj. 23 08:21 #61370

• Zhadorr
Tegnap kilőttem a T-34-esemmel egy tigrist . Hátulról. Közelről. Valaki mást akart nagyon kilőni. Szerencsére. Eddig a kedvencem a Hetzer. Ha közel tudok settenkedni, jó nagyot sebez a 10 cm-es ágyújával.
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 máj. 25 07:52 #61388

• Jamonserrano
Egyébként az M7 Priest alap ágyúja tényleg szemtelenül rövid hatótávú, de én úgy tippelem, hogy a kifejlesztett második jobb lesz (még az nekem sincs meg); hasonló volt a helyzet az M37 esetében is.
A Magyar Páncélvadászokhoz milyen feltételekkel lehet csatlakozni? Nem igazán tudom, hogy időben milyen kötelezettségekkel jár, viszont egy jó alakulathoz szívesen csatlakoznék, mert a normál ütközetekben sokszor birka módjára, fejjel mennek a falnak az emberek, a stratégiának, a taktikai gondolkodásnak gyakran nyoma sincs. És nem lenne utolsó szempont az aranyszerzési lehetőség sem.
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 máj. 25 10:40 #61392

• Panther
Hát, nem kifejezetten itt akarok toborozni, de egyébként mindent megtalálsz rólunk a Word of Tanks weboldalán. Területünk ugye még nincs, tehát az arany sem jön. jelenleg a csapatépítésnél tartunk, meg hogy minél több 10-es tankunk legyen CW-re. Talán egy-két hónap múlva megerősödünk annyira, hogy nekivágjunk. Amúgy bárkit beveszünk, akinek elég magasak az értelmi képességei (ezt elbeszélgetéssel ellenőrizzük a ts-en, ami még általában csak délután 1-től van, de később állandó lesz), és van legalább egy 8-as tankja/td-je, 6-os artyja.

De egy vidám társaság vagyunk, akik néha tényleg szórakoznak

Néha összegyűlünk gyakorlóba csupa T-57-el, és benyomjuk fullra a tempomatot, és lövöldözünk Malinovkán, csuda jó móka, mintha dodzsmeznénk
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 máj. 26 10:10 #61396

• Zhadorr
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne a convert experience-el kapcsolatban. Másra is jó, mint kiegészíteni az aktuális járgány pontjait? Lehet valamit variálni vele, pl. Régi eladott hk.-k exp. pontjait hasznosítani? Én is szívesen belépnék egy magyar klánba, de még meg kell oldanom, hogy áttegyenek az európai szerverre.
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 máj. 26 18:31 #61399

• koi
Panther beküldte:
Tavas pálya? Van pár olyan. Lakewille?

Grat az E-75-höz.
Aham,Lakewille.Megvettem a T-150-et,totál alap,hááááát....Kissé használhatatlan nagyok ellen.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.22 másodperc
Joomla templates by a4joomla