Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

World of Tanks
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: World of Tanks

Válasz/Re:World of Tanks 2011 aug. 23 22:29 #58773

Jaja, abban a klánban ahol én vagyok a löwéseknél a 100+k az átlag credit...
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 aug. 24 10:17 #58775

• banditos
én egy HPTS nevezetű klánban vagyok,de ezt inkább hadnám.Még 9 nap és meg lesz a Királytigris,majd jöhettek gyakorlóba csodálni;)
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 aug. 24 12:27 #58776

A királytigris az első olyan német tank a játékban ami már teljesértékű ellenfele a többi náció tankjainak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 aug. 24 17:31 #58778

• banditos
Sajnos,Bár a valóságban nem.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 aug. 24 17:50 #58779

• Zeki
Elég nehézkesek a németkék sajna.... A Pz III fejlesztések nélkül annyi, mint egy maréknyi túró...
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 aug. 24 18:10 #58781

Fejlesztésekkel meg két maréknyi romlott túró...
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 aug. 25 06:25 #58782

• Rudolf
Mire végzel a PzIII-mal addigra a tele lesz a bakancsod rendesen. Nagyon gyors, viszont a 7.5 löveg egy kalap kaki plusz túl gyakran oszt be a játék olyan helyre ahol szinte semmit sem ér. Ha rám hallgatsz maradj az 5cm-es lövegnél igaz kicsit sebez de legalább pontos, jobb a páncélátütése és sokkal gyorsabban lehet vele tüzelni. Ennél csak a p38/na amivel többet szenvedtem, az valami iszonyat.
A PzIII után viszont jön a PzIV, na az majd visszaadja az életkedvedet.

A királytigris pedig nagyon jó harckocsi, sőt az életben a világháború legjobbja!
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 aug. 25 08:50 #58783

• Panther
Azért a WW2 legjobb tankja csak a Panther .

Ma megszedem magam a Hummellel.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 aug. 25 09:31 #58785

• Rudolf
Rendben a panther valóban ott van a legjobbak között.
Nem is vitatom az érdemeit, de a tigris azért csak egy tigris. Pláne ha tigris II.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 aug. 25 09:33 #58786

Tegnap volt egy csatám a pz3/4-el és túléltem!! Hihetetlen, az első csata amiben nem haltam ki. Amúgy rájöttem, nem túl egészséges olyan stílusban vezetni azt a tankot mint egy high tier nehéztankot.
Ráadásul a sok hülye heavy meg direkt engem lő még akkor is amikor egy rakás olyan tank van körülöttem ami sokkal nagyobb veszélyt jelent rájuk nézve, mint pl én a prüntyőke ágyúmmal...

Tegnap egy tigris egy lövéssel lelőtt 30hp-ra, (2 db kv-1 lőtte közben) én elbújtam, direkt nem lőtt másra, hogyha előmásznék akkor egyből ki tudjon végezni, persze én meg hülye lettem volna előjönni, így a 2 kv-1 néhány lövés után őt nyírta ki. Majd 5 percig azt olvashattam, hogy én milyen \"coward noob\" vagyok, hogy az ő szavaival éljek... Basszus annyi hülye van.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 aug. 25 10:22 #58787

• Rudolf
Közepes harckocsival a legjobb harcmodor ha felderítesz, így segítesz a nagy vasaknak hogy a tüzérség ne tudja őket bemérni viszont ők szabadon lőhetik az ellent.
Védheted továbbá a nehezebben forduló tankvadászokat mivel őket akár egy közepes harckocsi is kijátszhatja a gyorsaságával.
Ami még nálam bevált az egy találat egy nagy gáz, vagyis fedezékről fedezékre mozgás és közben érdemes odadurrantani egyet. A nagyobb tankokat melyek inkább teknős üzemmódban haladnak könnyedén megkerülhetőek (főleg ha azt hiszi hogy betonbunkerben ül és elpusztíthatatlan)és egy-két seggbelövés csak jót tesz nekik.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 aug. 26 08:26 #58792

Rudolf kösz a tippeket. Medium tankkal egyszerűen nem tudtam játszani, annyira megszoktam a heavyket, de így akkor majd módosítok a taktikámon.

Este kéne egy nagy gyakorlócsata, ahova mindenki elhozhatná a tier7+ bogyótankjait vagy amilye van.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 aug. 26 10:28 #58793

• Rudolf
Sajnos most passzolok, mert szolgálatban vagyok. Viszont máskor lehet róla szó.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 aug. 26 15:00 #58794

• Panther
Én a Panzer IV-el, amikor eéősször kerültek szembe a Jsz-3-asssal ás a királytigrissel egy csatán belül, nem értem el eredményt. Szemből esélyem nem volt, megkerülni nem tudtam. Ők meg rám sem hederítettek, a Tigerjeinkel foglalkoztak nem vettek komolyan.

És a seggbelövésről: én tegnap épp úgy lőttem ki az első járművemet a VK3002DB-vel, hogy seggbelőttem. És nem mellesleg egy T-95-ös páncélvadász volt .

Az is igaz, hogy csak 5%-os, mert mire odaértem, egy lövés érte felülről egy dombról, ami levett 95-öt...<br><br>Szerkesztette: Panther, Időpont: 2011-08-26 17:01
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 aug. 26 17:14 #58797

• Zeki
Én is köszi Rudolf, a Pz III így tényleg használhatóbb... de szerintetek Pz III/IV vagy Pz IV? Mert akkor a Pz 38 (t) vel belehúzok, ámbátor az is egy marék túró... pláne ha olyan helyre oszt be ahol olyan vagyok mint a birodalmi Tie vadászgépek az X repcsik ellen... akkor ott a vége. A KV olyan mint az AT-AT (alias nagy robot púpútévek xD lsd.: Family Guy) lassú, de ha egyszer rád lőtt... én meg kerülgethetem egymagam Pz III-al várván hogy a tüzérség kiszedje, de a motor hamarabb fullad le. <br><br>Szerkesztette: Zeki, Időpont: 2011-08-27 16:02
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.23 másodperc
Joomla templates by a4joomla