Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

World of Tanks
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: World of Tanks

Válasz: World of Tanks 2012 jún. 02 10:30 #61438

• koi
Ez meg mi?
Csatolmányok:
  • Csatolmány A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 jún. 02 10:42 #61441

• Zeki
Te Ramboo
Bocs, hogy tegnap mentem.... de klántárssal mentünk csatázni, de majd egyszer ha elkapsz és jókor, mehetünk
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 jún. 02 13:01 #61442

• koi
Az két IS-8,egy E-100,egy KV-1,egy IS-3,egy Jagdtiger, egy IS-4 és egy KV-13 volt,ha valaki nem látná, ja,és összvissz 7 találatom volt. Majd holnap kéne szervezni egy csatát,VI tierekből.
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 jún. 02 19:06 #61447

• Panther
Állítólag az új franciák az eddigieket is lepipálják majd, úgyhogy kössétek fel a gatyátokat
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 jún. 02 20:28 #61450

• Zhadorr
Én a briteket várom.
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 jún. 03 12:30 #61451

• Zeki
Aki kipróbálta a tesztet az láthatta, hogy az új franciák (például az önjárólövegek) sebességben, és töltési időben is felülmúlják a többi hasonló harcjárművet, ámbátor sebzésben alulmaradnak. Mi jön ebből? Ezek a franciák arra lesznek jók, hogy megfékezzék a felderítő munkát, illetve a leskelődő, a csapat mögé kerülő médiumokat, valamint az ellenséges önjárólövegek felkutatására és megsemmisítésére.
Így a játék ismét új színezetet kapott, és elkerülhetjük azt, hogy a csapattársaink ostoba módon berohanjanak a pályára és meghaljanak.

A másik a brit ág. Én is várom Őfelsége arzenálját, bár félve, mert nekem van Churchillem, így tartok attól, hogy a brit Tier V kiüti a prémium tankomat. A brit harcjárművek egyénként két típusra oszthatóak: vagy gyorsak és kisebb páncéllal vannak ellátva, de jobb tűzerővel; vagy lassabbak, védettebbek de kisebbet sebeznek (lsd.: Churchill).
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 jún. 03 13:47 #61456

• Zhadorr
Jó lesz egy ilyen francia a csapatban, mert most a T-50-esek elég idegesítőek. Mire újratöltök egy mellélövés után, már nincs tüzérség.
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 jún. 03 15:44 #61458

• koi
Amúgy a 88-as jagdtigert azt mindenki kapja,vagy azt is venni kell?
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 jún. 04 08:01 #61462

• Panther
Még szép, hogy venni kell.

Zeki, az angoloknál a kétféle tank elnevezése: Cirkáló harckocsi és nehéz gyalogsági támogató. Előbbire a Crusader, utóbbira a Churchill a legjobb példa.

Amúgy bocs, hogy kifagytam mellőletek tegnap, de az előtte lévő csatában jól befűtöttem nekik, egy M103 nem tudott megsebezni két lövésből, hogy a bázisfoglalást megállítsa, pedig a KV-3 2 tierrel lentebb van

Éghetett a fejük, az tuti

Tegnap kifejlesztettem a T-43-ast, így végre eladhattam azt a ramaty KV-13-at. Bár az is igaz, hogy utólsó meccsemen kilőttem vele egy Tiger mellett egy JSZ-8 ast (!) is . Végre van kreditem. Így a ruszkiknál mindhárom tank ágon elértem a hetes szintet, csak a T-43-at nem mostanában fogom tudni megvenni. Elsőnek a nyolcas heavykből a Jsz-3-at veszem meg, ha eladtam a KV-3-at és a Jsz-t, akkor lesz rá pénzem, de előbb még ki is kell fejleszteni, ami még több mint 60.000 tp. Ha véletlenül közben valahonnan lesz aranyam, 120.000 tp várja az átkonvertálást, ami meggyorsíthatná csöppet a folyamatot
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 jún. 04 12:42 #61471

• Magyarharcos
Már mint ezt?

Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 jún. 04 13:22 #61472

• Zhadorr
Nekem visszaírt az amerikai rendszergazda-féle.Nagyon örült, hogy a WOT-ot választottam, de sajnálattal közölte, nem tudja átvinni az accuontomat az európai szerverre. Viszont küldött egy update-et amivel könnyebben tudok átregisztrálni az újrakezdéshez. Még rágom magam egy kicsit, aztán elkezdem európában legelejétől.
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 jún. 05 13:02 #61476

• banditos
Vissza vettem most a PzIII-mat,hogy legyen Hummel-em a PzIII/IV-ből,ja meg rekordot döntöttem PzII-vel:8 kill!
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 jún. 05 13:04 #61477

• banditos
Előző csatám:
A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 jún. 06 13:58 #61481

• Panther
Szép eredmények. Most kezdek kilábalni a Wotos gazdasági válságból.
Téma zárolva.

Válasz: World of Tanks 2012 jún. 06 18:01 #61482

• koi
Én is,ezt nézd,az első Felderítés.És erre a zenére 2:21-től:
Csatolmányok:
  • Csatolmány A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.25 másodperc
Joomla templates by a4joomla