Nyüstöltem ezt a játékot, de ~1000 csata csután meguntam még a német ág frissítése előtt. Főleg a szovjet ágon voltam, KV-3-ig és T-34/85-ig jutottam el, valamint a német páncélvadász ágat elkezdve a Hetzerig. Alapkoncepciója jó, de van pár hibája, ami miatt végül abbahagytam: Tele van a játék prototpus/fantázia gépekkel, amik sosem láttak csatateret, valamint egy csomó ágyú, ami sose volt azon a harckocsin (például a 107 milis ágyú a KV-n, ami ledarál mindent, még több tierrel magasabb ellenfeleket is röhögve penetrált). A célzás is le van egyszerűsítve és a módszer ahogy kisorsolja a gép, hogy átütötted-e vagy nem se nyerte el a tetszésem. Valamint, hogy rengeteget kell gürcölni mire valamit ki tudsz fejleszteni(Az A-20-ról elég xp-t összeszedni, hogy T-34-re kerülj valami borzalmas volt, de nyilván azért, hogy a türelmetlenek fizessék a pénzt). Ezek mondjuk nem feltétlen hibák lehet csak engem zavar. De a matchmaking az valami rettenetes. Nem ritka, hogy 4 szinttel feljebb (vagy lentebb) lévőkkel találkozol, esetleg a csapat nagy részét nehéz harckocsik adják, vagy páncélvadászok satöbbi. Még a készítők is elismerték, hogy nem egészen úgy működik, ahogy kéne, de ameddig nézegettem a híreket még a több hónappal későbbi fejlesztések terveiben sincs benne a javítása.<br><br>Szerkesztette: Kugyi, Időpont: 2011-08-29 16:36