Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

World of Tanks
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: World of Tanks

Válasz/Re:World of Tanks 2011 aug. 26 19:13 #58798

• DantesHun
Panzer III vagy Panzer III/IV? Attól függ melyik ágon akarsz elindulni.

Három lehetőség van. Két nehéz tank ág, és a közepes tank ág. Attól függ melyik fekszik jobban.

Én mondjuk jobb szeretem a PzIV-et, ugyanis megkapja a 75 mm-es L/70-es ágyút!
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 aug. 26 19:18 #58799

• Rudolf
Ki az a Roland?
A Pz III/IV-nél a legfontosabb tudni hogy gyors a kis tankok között a páncélzata megfelelő, viszont a 7.5-ös lövege a PzIV-hez képest egy nagy túró. KV ellen a legjobb módszer ha a kettőtök közti távolságot lehetőség szerint minimálisra csökkented és HE lőszerrel elsőként a lánctalpat lövöd. Ha mozgásképtelen akkor a torony forgási sebessége kevés ahoz hogy célba vegyen, mivel így képtelen rádfordulni a következő célpont mindig a motor hátulról vagy a tornyának a hátsó része legyen. Ezeket a pontokat már AP lőszerrel simán kilyuggatod. Természetesen ez a stratégia szinte semmit nem ér ha nem egy az egy ellen vagytok, mert ha más is támogatja és elvonják a figyelmedet akkor könnyedén a temetőben végzed.
A tüzérségi támogatás sokszor semmit sem ér mivel nem fogják fel hogy az elsődleges feladatuk a lassú és erős harckocsik sebzése. Sokszor össze-vissza lődöznek olyan közepes harckocsikra melyeket tízből egyszer ha eltalál az ember rendesen.
( az X-ving pedig a nyomába sem érhet egy TIE defender-nek)
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 aug. 27 07:13 #58801

• banditos
NA akkor mindenki írja meg nekem privátban a wotos nevét,felveszem barátnak és majd valamelyik nap amikor látom hogy sokan vagyunk nyomatunk egyet
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 aug. 27 08:44 #58802

• Panther
Az én nevem Hunpanther.
Említettem, hogy már Jagdpanzer IV is áll a garázsomban. Az elején, amikor még csak az L/48-as lövege volt, alig lőttem ki valamit (azért egy Su-152-est csak elkaptam szemből.... ). Egy nap érdekes kíséretet kaptam (lásd a képen). Ja, így látom én a játékot, a talaj semmi, minden tereptárgy lebeg.
Sokszor nem látom, miben akadok fent. De van előnye is. A dombon át is látom, milyen járművel állok szemben, és azt is, merre figyel, hogy megkerülve meglephessem .
A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.<br><br>Szerkesztette: Panther, Időpont: 2011-08-27 10:47
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 aug. 27 11:13 #58803

• Panther
Biztos túl nagy lett a kép. Amúgy mivel valamiért nem tudok a játék közben screenshotolni, ezeket a képeket jobb híján fényképezőgéppel csinálom. Részben ezért, részben a kicsinyítés miatt elég rossz a minőségük.

Szóval, ha be tudtam vona szúrni a képet, azon az látszana, hogy egy domboldalon jövök fel a Jagdpanzer IV-el, és kétoldalt egy Királytigris és egy Jsz-3-as ad díszőrséget. Szemből csináltam a képet, nagyon cool, kár hogy nem tudtam beszúrni .<br><br>Szerkesztette: Panther, Időpont: 2011-08-27 13:17
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 aug. 27 12:17 #58804

• Rudolf
A játék telepítési mappájába teszi a screenshot képeket.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 aug. 27 14:17 #58808

• Zeki
Jaj, kijavítottam Rudolfra, de ezt is köszönöm.
Ezek a tippek jól jönnek későbbre...

Hát igen, a Tie defender már nem az X területe, de arra ott az R wing, ami szerintem lekapja. Bár a birodalmat jobban szeretem, a lázadók sajnos jobbak a légi csatákban. Ez olyan, hogy a német extra-nehéz harckocsik túrók, mint a birodalmi csillagrombolók, amiknek a fő fegyverzete vicc... a gyorsított lézer, és az alap szintű ion fegyverek nem valók oda. (A Star Wars Battlefront II is hibás, mert valósában nem is a hangár befogadó képessége az elnagyolt (72 Tie vadászgép!) hanem hogy például a T-4a transzfer gépek szerepköre hibás, illetve a lázadók...de ez nem ide tartozik:lol: )
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 aug. 28 20:14 #58811

Panther írta:
Biztos túl nagy lett a kép. Amúgy mivel valamiért nem tudok a játék közben screenshotolni, ezeket a képeket jobb híján fényképezőgéppel csinálom. Részben ezért, részben a kicsinyítés miatt elég rossz a minőségük.

Szóval, ha be tudtam vona szúrni a képet, azon az látszana, hogy egy domboldalon jövök fel a Jagdpanzer IV-el, és kétoldalt egy Királytigris és egy Jsz-3-as ad díszőrséget. Szemből csináltam a képet, nagyon cool, kár hogy nem tudtam beszúrni .&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Panther, Időpont: 2011-08-27 13:17

Ha ez az egyetlen előnyöd akkor el kell hogy keserítselek, ezt mindenki láthatja... Ha játék közben nyomsz egy alt-ot akkor kiírja az összes felfedezett játékos nevét és tank típusát is az ikonjele alá. Ráadásul ha jó szögbe forgatod a kamerát akkor még azt is láthatod, hogy merre áll a lövegtornya anélkül hogy kidugnád a tankod orrát. <br><br>Szerkesztette: Raeder, Időpont: 2011-08-28 22:15
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 aug. 29 08:44 #58813

• Panther
Csakhogy ezt én gombnyomás nélkül látom .

Mostanság jól megy a businnes, a Panzer IV-el lőttem ki egy Tigert és egy Löwét (!), ugyanez a Jagdpanzer IV-el. A Panzer Iv-el nem is láttam a Löwét, csak folyamatosan lőttem oda, ahol eltűnt, hátha előjön...
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 aug. 29 12:35 #58814

• Zeki
Én meg keservesen szenvedek a Pz 38 n A-val... Azt hittem a 38 (t) után nem lehet rosszabb, erre amikor ezzel kell mennem Löwe és társai ellen.... kiábrándító.
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 aug. 29 14:36 #58817

• Kugyi
Nyüstöltem ezt a játékot, de ~1000 csata csután meguntam még a német ág frissítése előtt. Főleg a szovjet ágon voltam, KV-3-ig és T-34/85-ig jutottam el, valamint a német páncélvadász ágat elkezdve a Hetzerig. Alapkoncepciója jó, de van pár hibája, ami miatt végül abbahagytam: Tele van a játék prototpus/fantázia gépekkel, amik sosem láttak csatateret, valamint egy csomó ágyú, ami sose volt azon a harckocsin (például a 107 milis ágyú a KV-n, ami ledarál mindent, még több tierrel magasabb ellenfeleket is röhögve penetrált). A célzás is le van egyszerűsítve és a módszer ahogy kisorsolja a gép, hogy átütötted-e vagy nem se nyerte el a tetszésem. Valamint, hogy rengeteget kell gürcölni mire valamit ki tudsz fejleszteni(Az A-20-ról elég xp-t összeszedni, hogy T-34-re kerülj valami borzalmas volt, de nyilván azért, hogy a türelmetlenek fizessék a pénzt). Ezek mondjuk nem feltétlen hibák lehet csak engem zavar. De a matchmaking az valami rettenetes. Nem ritka, hogy 4 szinttel feljebb (vagy lentebb) lévőkkel találkozol, esetleg a csapat nagy részét nehéz harckocsik adják, vagy páncélvadászok satöbbi. Még a készítők is elismerték, hogy nem egészen úgy működik, ahogy kéne, de ameddig nézegettem a híreket még a több hónappal későbbi fejlesztések terveiben sincs benne a javítása.<br><br>Szerkesztette: Kugyi, Időpont: 2011-08-29 16:36
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 aug. 29 17:30 #58831

• Zeki
Ezekben van igazság, és biztos, hogy egyszer rá fog unni az ember...
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 aug. 29 19:37 #58839

• Rudolf
De nem most!

Ezzel az új verzióval sok mindent sikerült a helyére tenni, így sokkal játszhatóbb és a nemzetek közti erőkülönbség is egyenlőbb.<br><br>Szerkesztette: Rudolf, Időpont: 2011-08-29 21:42
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 aug. 29 21:47 #58840

Nem tudom... Én speciel jobban örülnék, ha a matchmaking úgy nézne ki, hogy pl. 2 tigrisII meg 3 panther ellen betenne 30-50 orosz tankot, mindegy milyet és lehetne izgulni, hogy vajon az oroszok tudnak-e okozni veszteséget:P
Téma zárolva.

Válasz/Re:World of Tanks 2011 aug. 30 06:23 #58843

• Panther
Pár napja egy gyakorló csatában beraktak a VK3601(H)-val és még 14 emberrel egy E-75-ellen. A csapatom felének hátulról sem volt esélye, 2 traki is volt...

4 tankot vesztettünk csak, én legalább 70 %-os veszteségi arányt vártam, de a sok kis vackot nem bírta eltalálni. Én is túléltem, bár a 88 mm-es löveggel nem sokra mentem.

Ma megvan az első Megszálló medálom. Láttátok már az Egérfogó awardot? Találjátok ki, miért lehet kapni?<br><br>Szerkesztette: Panther, Időpont: 2011-08-30 14:07
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.35 másodperc
Joomla templates by a4joomla